Oct 2, 2021

👨‍💻🦸‍♀️🗜️ ~ (Mæætte og Co. Waka-Wacky-Wacko Folketing) Coronakrisen er en 'Guldgrube' for DJØF's KvindeMafiaen, Teknokraterne, Transhumanisterne: Jupiter Mette - I, danskere, har indgået en kontrakt med mig og dermed modtaget et diktat. Er det forstået? (SoTW) ~ | Blogger: Det her, handler ikke om Pernille Skippers fravær, barselsfinte, 6 mio. kr. store luksus Valby hus og kunne have heddet 'von Platen-Hallermund' - Hendes morfar var nemlig Greve og Enhedslistens nye 8 takkede tatoverede (røde) stjerne, har haft en privilegeret opvækst, selvom hun er skilsmissebarn.. Ej, heller om valgkampen og kravet om bortskaffelse af minkerhveret, hverdags-sexisme og ny voldtægtslov, som også EL var mastermind bag. For ikke at forglemme det spin omkring Ninna Hedeager Olsen samt Johanne Schmidt-Nielsen overtog chefstolen fra Guzzi-Helle's Red Barnet's pedogate empire og 100vis af andre møgsager... Det her, handler om Folketinget og samtlige politikere og embedsværket som er så korrupt, du tror det er løgn. Topstyret af et sindrigt hemmelighedsfuldt frimureri... Kongeriget Danmark og Christiansborg Slot (Saxo kaldet 'Insula Maritima' øen i havet eller 'Den maritime ø'), som ligger på Slotsholmen i hjertet af kraftcenteret i København, har ingen JURIDISK "territorial jurisdiktion eller regeringsførelse" over landmassen eller luftrummet omkring Danmark, som de" lovligt "kan dømme og herske over. Slotsholmen var både kongelig bopæl og hjemsted for landets øverste administration siden år 1043.. - Dvs. Kongeriget Danmark, som er et "skib", har KUN jurisdiktion, 200 sømil fra Danmarks territorialfarvand (eller Christiansborg - Borgen). - Sagt med andre ord, styres vi folket i Danmark af "fremmede pirater" og "babylonske banksters"... (hentet fra flere videoer fra Anders Bak medlem af Acephali som Zetland har sagt er Danmarks farligste mand første internetfødte suverænitetsbevægelse, der gør PET nervøse)... Måske begynder man at forstå, hvor vi danskere er så amerikaniserede... [LÆS VIDERE]... |


(SoTW) Vi kan lige så godt lade være med at benægte det. Danmark er en af USA's ældste allierede som har formået at amerikanisere vores kultur, viden og de varer vi køber og i visse tilfælde har været underlagt deres dominans, for at fremme vores indflydelse på verdenscenen og beholde vores AAA ratings. De danske regeringsledere igennem tiden, bejler og gejler for opmærksomhed hos den amerikanske administration, (undtagelse er under Trump) lobbyister til magtfulde virksomheder, men det er ikke altid solen, skinner tilbage mod Dannevang, vi er små og ikke strategiske vigtige nok.!?! 

Danmark er venner med Israel og Saudierne, hvorfor tror ud? Samme venner som USA er venner med. Danmark er en af NSA's '9-Eyes'.  "Operation Gladio" er ubestridt historisk faktum. Gladio var en del af et program efter 2. verdenskrig, der blev oprettet af CIA og NATO, angiveligt for at modvirke fremtidige sovjetiske / kommunistiske invasioner eller indflydelse i Italien og Vesteuropa... (check filmen  "Stay Behind - Min farfars hemmelige krig" og Ole Dammegårds omfattende research omkring hans egen danske far, der var hemmelig agent i CIA, så, kan du selv lave din egen - Ultimate Dot Connector)

Røde lejesvende uddanner journalister på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole til røde hær i statsministeriet og danskere som stemmer på Demokrater DNC i USA hvis de kunne og er selv røde socialakrobater og den enorme indflydelse politiske S-familier har stået for siden 1871. 

Vidste du Danmark anerkendte USA allerede i 1792, og der var en dansk diplomatisk repræsentation i USA allerede i 1801?. 


I 1827 kom der så en amerikansk diplomatisk repræsentation i Danmark. Kun afbrudt af Tysklands besættelse af Danmark under 2. Verdenskrig har Danmark og USA været nære allierede i hele perioden og især eftertiden hvor begge lande var med til at stifte NATO. Den dag i dag er samarbejdet i NATO, hvor begge lande er nøglemedlemmer, en hjørnesten i forholdet mellem de to lande.

I 1947 blev USAs diplomatiske repræsentation i Danmark ophøjet til ambassade. I forhold til landets størrelse er ambassaden i København ret stor. Den er den ubetinget største udenlandske repræsentation i Danmark og huser en række regionale hovedkontorer, blandt andet State Departments videnskabs- og teknologiafdeling, Drug Enforcement Administration, Department of Homeland Security og FBI-kontoret. Dansk-amerikansk forening DIF blev stifter tilbage i 1922,
danskere har flere by-steder i USA, så som Solvang i Santa Barbara County (besøgt flere gange),
Danish Windmill Elk Horn, Iowa USA (Spise med Price). Statsministeren og gud-ved-hvem-ellers holder taler ved den årlige Rebildfestival, for markere det stærke venskab og de kulturelle bånd mellem mennesker i USA og Danmark. 2012 fejrede de 100-årsdagen.

Jeg er slet ikke i tvivl om, vi er "fanget" i det game som kommer direkte fra den amerikanske kultur, men også de geopolitiske "hemmelige" aftaler vi har med USA siden oprettelsen af Thule basen på Grønland. Det gælder også MIC-SSP (de hemmelige rumprogrammer) under ledelse af virksomheder som Terma A/S i Aarhus. 

USA er verdens største supermagt, som er styret af en skjult dagsorden, indtil videre ihvertfald. Spørgsmålet er om hvorvidt vi går ned sammen med USA, når vi vælger at nurse og pleaser, vende tommelfingrene nedad til Trump, De Hvide Hatte, fjender med Rusland og dermed også BRIC alliancen? Medlemskabet hos magteliten og de tætte relationer til USA er ikke for hvem som helst jo...|

No comments:

Post a Comment