Sep 11, 2021

⚔️🔴💣 ~ (Nyt Niels Harrit Foredrag) Dokumentet, der sendte Danmark i krig og startede strømmen af flygtninge (SoTW Arkiv Jan 2019) ~ | Blogger: [👉CPH WORLD PREMIERE: The document from Frank Taylor Rapport's Article 5 of the Washington Treaty, that Denmark adopted going into war and started the flow of refugees👈] ... Verdensalt forord: Ingen spoiler alert, ønsker ikke at ødelægge Niels Harrits foredrag, tag selv ind og opleve det ... Vi kan allerede konstatere, at i et hemmeligt klassificeret notat, bebudede Anders "Fog of War" Rasmussen, Irak-støtte til USA et år før krig. Det er enten forsvundet eller ligger gemt væk i det særlige sikkerhedsarkiv i Statsministeriet. Det viser et klassificeret mødereferat fra Statsministeriets arkiver, som Politiken kender indholdet af ... LLR, som det første på sin post efter Folketingsvalget i 2015, lukkede Irak- og Afghanistan kommissionen. Samtidigt med, at centrale oplysninger, der kunne være med til at opklare danske fangers skæbne, var under mystiske omstændigheder iflg. forsvaret, forsvundet ... 2016: LLR møder sin søn i Irak med klar besked: Islamisk Stat skal nedkæmpes ... På foredraget kunne verdensalt konstatere, at den private forening som via aktindsigter, ville granske grundlaget for Danmarks deltagelse i to krige, er lukket ned i 2019, manglende vidner, som ikke tør stå frem ... En anden deltager på foredraget, kunne også konstatere, at Borgerforslaget: Var 9/11 en konspiration? Bliv, latterliggjort af embedsværket i centraladministrationen og hos en journalist hos Danmarks Radio ... Vil ikke tilføje selve 'instruksen' (via intelfiles.egoplex), som Niels Harrit også snakker om, der blev sendt ud til samtlige ambassader, nu deklassificeret, men har alle slides lignende, et udførligt opsummering af foredraget m.m., men ønsker folk selv tager initiativet og møder op... |

 RESUMÉ:

Efter at have afholdt knap 400 foredrag om destruktionen af World Trade Center Bygning 7, i løbet af 11 år, i 15 forskellige lande, har den pensionerede lektor i kemi, Niels Harrit, nu lavet et nyt foredrag. 

Foredraget er kun blevet afholdt to gange tidligere, i Århus og Aalborg - nu kommer det for første gang til København. 

Foredraget handler om den såkaldte Frank Taylor Rapport, hvor i USA anklagede Osama bin Laden for at stå bag 9/11, og som førte til at NATOs forsvarspagt med et trylleslag ændrede sig til en angrebspagt, der gik i krig mod Afghanistan i 2001. 

Men hvad stod der egentlig i den rapport, som førte til at Danmark og resten af den vestlige verden gik i krig..? - efter 17 år med en uafbrudt krig mod terror, millioner af døde og sårede mennesker og mia. af offentlige danske kroner som er blevet sendt ned i våbenindustriens lommer, er svaret chokerende...

HER er Niels Harrit's egen ord: 

Hermed tillader jeg mig at gøre opmærksom på et foredrag, betitlet
”Dokumentet, der sendte Danmark i krig og startede strømmen af flygtninge”
v/ Niels Harrit, lic.scient., pens. lektor, Københavns Universitet, nano science center
RESUMÉ: Danmark har været i krig i sytten år, og Europa er ved at gå politisk i opløsning under vægten af flygtningestrømmen fra Mellemøsten.
Men det juridiske grundlag for starten på disse krige har aldrig været diskuteret.
En af grundene hertil kan have været, at den afgørende efterretningsrapport stadig er klassificeret og hemmelig – troede vi.
Men tilsyneladende har den været offentligt tilgængelig i ni år.
Hvad står der i den?

No comments:

Post a Comment