Aug 15, 2021

🙏 ~ 💝 (Den rammer i hjertekulen, den gør ondt - og den gør godt) Dagens Spirituelle Motivationscitater eller Livets Sandheder (SoTW DK) ~ 💕 | Blogger: [🤜Hjertekulen er lig med Hjertets Intelligens og Spirituel Intelligens ~ SoTW🤛] ... Der falder nogle tårer i dag - som tidligere nævnt - én af grundene til jeg startede min blog i 2014, snart ud af 22.500 blogposteringer, var at dele min sorg og smerte, eftersom min datter, slog hånden af sin far, meget dramatisk og uden grund og blev endda, anmeldt til politiet, uden anledning... Efter en fantastisk oplevelse i går med en masse dejlige mennesker fra én bestemt dansk netværksgruppe af lysarbejdere, og ikke for at forglemme, lyskrigere, slog det hårdt, at finde ud af, min datters 23 årige fødselsdag, ringer snart ind. I gårdagens meditation, og efter 15 måneders generaliseret angst og frygtbaseret unødige bekymringer og regeringspropaganda i hverdagen, har fået selv de mest hardcore, spirituelle sjæle, til at "næsten" kollapse, under stresset / presset.. På gårdagens masse-meditation, så jeg en lysende åbenbaring af blåt klart lys, som sikkert har været Ærkeengelen Michael, der kom og hilste på, mens en drage, fløj rundt mellem os, fik vi, at vide.. Hvert et menneskes liv, hvis du går i dybden, har med sikkerhed, ikke været en dans, på roser. Når man møder partnere, som bliver til kærester og faste elementer i ens hverdagsliv, skjuler den indre narcissistisk sig pænt og dannet, i baggrunden.. For et barn kan en skilsmisse mellem forældrene føles EKSTREM voldsom og de reagere også derefter. Børnene med en fuld udviklet krystalenergi og aura, klarer sig bedst. De 2 kvinder, som jeg har levet længst med, har været englesang i forklædning, da det gik godt, men efter rutsjeturen kom, blev de til det monster med vinger, som ingen ønskede sig af en kvinde, med et decideret hævnmotiv, der udnyttede børnene, som et våben. Har mistet kontakten til begge døtre, som elskede mig højt, og jeg det samme. Den indre sorg og smerte, er dog bearbejdet væk, men hjertekulen, den gør ondt - ellers er man ikke et normalt menneske, hvis man ikke savner sine børn. Uanset om vi snakker om min biologiske datter, Isabella, eller papdatter, Rosa, elskede jeg dem lige højt, ubetinget, og med alt hvad jeg ønskede mig (bruger ikke; at håbe), har de fået et hjertebioprint af mine gode og dårlige sider, der lever i bedste velgående (tror jeg) ganske tæt på hvor jeg bor... | No comments:

Post a Comment