Aug 29, 2021

🕬📰🌞 ~ ('Coronavirus skal nedklassificeres, så regeringen mister sin særlige coronamagt.') Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK August 2021 ~ | Blogger: [👉Nyhedsbrev: SARS og spikeprotein-vaccine patenteret for 20 år siden, helbredsfarer ved 5G, advokater slår alarm, sundhedsmessen er tilbage!"👈] ... Tak til Lili, som SoTW kender og alle de vidunderlige mennesker bag ved May Day... |

 

Hej alle sammen!

Så er vi her igen med friske kræfter og godt tanket op på D-vitaminer. Alle restriktioner stopper 10. september, friheden vinker forude!

Hvis nogle af jer undrer jer over, at I pludselig får nyhedsbrev fra May Day uden at have fået det før, så er det, fordi I har tilmeldt jer, men har glemt at bekræfte, og det har vi så gjort inde i systemet. Hvis det er en fejl, eller I har fortrudt, kan I let afmelde nede i bunden.

Vi henleder opmærksomheden på en meget vigtig underskriftindsamling i EU, som vil af med sprøjtegifte og hjælpe de mindre landbrug til bedre overlevelse. Hvis de får indsamlet 1 mio. underskrifter, er EU forpligtet til at se på forslaget. Der er deadline 30. september, så det haster med at få de sidste godt 250.000 underskrifter i hus. Hjælp til, hvis du kan, del gerne med en masse. Læs og skriv under her

Stadig flere meldinger om censur mod de kritiske kommer frem. I sandhedens og ærlighedens navn må det være muligt åbent at diskutere, sætte spørgsmålstegn, være skeptisk uden at blive stemplet som tilhørende en eller anden rabiat gruppering og blive truet på sit job og sin karriere. Fx må det være legalt at tale om det stigende antal vaccineskader, som myndighederne nægter at anerkende. Hvor mange kender ikke nogen, der efter vaccination enten er død, har fået åndedrætsbesvær, kredsløbsproblemer, hjerteproblemer eller er blevet uendelig træt? Fra England hører vi nu om kvinder med menstruationsproblemer. Myndighederne kan ikke bevise, at det er pga. vaccinen, "der er ingen evidens", men kan de med samme sikkerhed hævde det modsatte: At det ikke er vaccinen? Nej, for det undersøges ikke tilstrækkeligt.

May Day balancerer debatten - vi bringer nyheder fra de skeptiske forskere og kritiske debattører. 

God læsning!
 

Sygdom/sundhed
 
Coronavirus skal nedklassificeres, så regeringen mister sin særlige coronamagt.

Sådan lyder det fra Enhedslisten og Venstre. De to partier vil snarest ændre på klassifikationen, så coronavirus ikke længere betegnes som en samfundskritisk sygdom.

Mistrivsel i en coronatid

ATLAS er en politisk uafhængig non-profit tænketank, der vil bidrage til den offentlige sundhedsdebat med lægefaglig viden og evidens og vil belyse baggrunden for og konsekvenserne af sundhedsfaglige beslutninger. Atlas har udgivet en rapport om mistrivsel i coronatiden, hvori de konkluderer, at nedlunkning af skoler og uddannelser har haft alvorlige konsekvenser for børn og unge

TjekDet er ubalanceret journalistik
Læge og forfatter Thomas Teglgaard: ”Under overskriften Læge knytter 6.207 dødsfald til coronavacciner, men styrelsen bag tallet afviser sammenhæng anklages jeg for at være utroværdig. TjekDet har tjekket det, og så skulle det være hugget i sten.” Læs, hvad lægen mener om den form for faktatjek.
Asger Aamund om nedlukning

Med udgangspunkt i PH-visen ”Man binder os på mund og hånd” kommer Asger her med sin ærlige mening om Mette Frederiksens corona-håndtering. 

SARS blev patenteret for 20 år siden
Dr. David Martins virksomhed (M-CAM International) har siden 1998 været verdens største internationale analysefirma, der har arbejdet inden for innovationsfinansiering af immaterielle aktiver (som fx patenter). Virksomheden har gennemgået de mange patenter, der er udstedt i forbindelse med de forskellige SARS-Corona-vira og fremlægger her beviser for, at SARS-CoV-2 ikke er en ny virus. Bl.a. har han fundet, at Anthony Fauci i 1999 finansierede forskning på University of Carolina med efterfølgende patentansøgning i 2002, hvor NIAID (som Fauci leder – svarer til SSI), skabte an infektiøs replikationsdefekt (ude af stand til at formere sig) coronavirus, der specifikt var målrettet humant lungevæv. Med andre ord: SARS blev skabt i USA, og den blev patenteret den 19. april 2002. Det første patent på en ”vaccine” mod coronavirus ansøgte Pfizer om den 28. januar 2000! Patentet handlede om det såkaldte ”s-spike protein”, som er det samme, der vaccineres med i dag, og som medicinalindustrien efter sigende skulle have forsket sig frem til med raketfart. Denne vaccine er altså heller ikke ny! Se hele denne video (engelsk/tysk). Det er et fremragende stykke efterforskningsarbejde.


Interview med Bjørn Elmquist
Bjørn Elmquist om coronasituation, retssag mod statsministeren, medierne der ikke rapporterer. Læge Søren Ventegodt interviewer.
Tysk læge: Masker er farlige
Dr. Margarite Griesz-Brisson MD, PhD er tysk neurofysiolog med en ph.d. i farmakologi, med særlig interesse for neurotoksikologi, miljømedicin, neuroregeneration og neuroplasticitet. Dette er, hvad hun har at sige om ansigtsmasker og deres virkninger på vores hjerne: ansigtsmasker er farlige. (engelsk)
Interview på dansk med Reiner Fuellmich
Nya Dagbladets interview med advokat Reiner Fuellmichblev (ham der sagsøger pga. fejlagtig PCR-test) blev bragt den 10 juli 2021. Her på dansk.
Nærsynethed blandt børn i kraftig stigning
Et nyligt studie fra Syddansk Universitet viser, at 18 pct. af børn mellem 14 og 17 år i dag er nærsynede. I tidligere studier lå tallet på omkring 10 procent. Det gør nærsynethed til den mest almindelige årsag til synsforringelse blandt børn i Danmark, fortæller optometrist Annette Slyngborg, der er leder af klinisk udvikling i Synoptik. (Et andet studie fra Hong Kong melder om stigning under coropnakrisen, og i Sydkorea, der er et meget digitaliseret land med flest smartphones, opgjorde man for nogle år siden, at 95 pct. var blevet nærsynet pga. skærmbrug fra en ung alder.)
Professor: Alarmerende antal yngre danskere har udiagnosticeret demens
Lige nu har 2.900 danskere under 65 år en demensdiagnose, men ifølge professor Gunhild Waldemar, som er centerleder på Nationalt Videnscenter for Demens, går der formentlig yderligere 1.300 personer rundt med tidlig demens. Hun kalder antallet alarmerende. 
 
Vaccination
 
Er Covid-vacciner mere risikable end annonceret?
En læge og en professor udtrykker deres bekymring i The Wall Street Journal (juni) over, at sundhedsstyrelserne ikke reagerer på indrapportering af vaccinebivirkninger. De mister troværdighed på den bekostning, og det tyder på, at videnskab infiltreres af politik.​​​​​​​
Dansk vaccineforsker om vacciner til børn
I Danmark har Sundhedsstyrelsen det kriterium, at der kun indføres vacciner, der beskytter mod alvorlig sygdom: ”Sygdommen, der vaccineres imod, skal have en vis alvorlighed og hyppighed for at retfærdiggøre, at der indføres en vaccination mod sygdommen i børnevaccinationsprogrammet. Sundhedsstyrelsens udgangspunkt er, at sygdommen skal være alvorlig for det enkelte barn og derfor vigtig at forebygge”, står der på deres hjemmeside. Alvorlighedskriteriet danner bl.a. baggrund for, at vi ikke vaccinerer børn mod influenza og skoldkopper, skriver Christine Stebell Benn, forsker ved Syddansk Universitet

Dr Zelenko advarer mod vaccination til børn og gravide

Dr. Vladimir Zelenko, som har behandlet hundredvis af patienter inkl. Præs. Trump og uddannet læger i sin behandlingsprotokol, kommer her med sit vidneudsagn til en rabbinsk ret om vaccinen. Han mener, den er farlig – især for børn og gravide. Bedøm selv (engelsk video)

Ekspert: Vaccinegodkendelse er for tidlig

I USA har man lige givet Pfizer-vaccinen en 'fuld godkendelse', hvilket betyder, at vaccinen er blåstemplet som sikker og effektiv. Det er alt for tidligt, mener dansk vaccineekspert.
Lider du af vaccinebivirkninger?
Ayurvedisk behandler i USA har her en detox-kur med naturmidler, som man kan prøve, hvis man mener at have fået bivirkninger. Hun skriver, at der er fundet graphene oxid i både testkit, masker og vacciner, men hvis man googler, kommer der sider frem, der tilbageviser den påstand, så hvad er rigtigt? Her er i hvert fald råd til detox, hvis du skulle have behov (engelsk).
Er det ”anti-vax” at være bekymret?
Mindst 30.304 britiske kvinder har oplyst om ændringer i deres menstruationscyklus efter at være blevet vaccineret mod Covid-19. En redaktør for The Spectator er en af de senest ramte og siger, at mange flere er bange for at fortælle det.
 
Miljø/GMO
 
Kan Kina kontrollere vejret?
Ved hjælp af teknologien skypodning satser Kina på, at de i 2025 kan kontrollere vejret i over halvdelen af landet. USA's er skam også langt fremme. Her kan du købe grej til vejrmanipulation.
Flour i tandpasta og vand sænker intelligens
Ny forskning, som SDU er medforfatter på, viser, at foster- og børnehjerners udvikling kan tage skade, hvis den bliver eksponeret for fluor. Den nuværende grænseværdi er for høj. (Endelig får vi noget forskning, som beviser det, May Day har sagt i årevis: Flour er farligt!)
EU afskaffer tremmedyr i landbruget
1,4 millioner EU-borgere noterer sig en demokratisk sejr uden sidestykke. Den 30. juni har EU-kommissionen nemlig besluttet at sætte gang i lovarbejdet for en historisk dyrevelfærdsreform som en direkte konsekvens af borgerforslaget ’End The Cage Age’.
 
Skærme/elektrosmog
 
Ny rapport om helbredsfarer ved 5G 
Det ligner sandelig en uvildig rapport. Den er udarbejdet af Ramazzini Institute m.fl. til EU-parlamentet. Den er på 198 sider, og du får lige det vigtigste. (Hvis du orker, så prøv at læse rapporten bagfra – der er mange gode forslag til EU, fx om at behandle teknologiske udviklinger som kemiske substanser og underlægge dem samme regulering. (side 154)
Studiet viser: 1) 5G lavere frekvenser (700 og 3.600 MHz): a) begrænsede beviser for kræftfremkaldende virkning i epidemiologiske undersøgelser; b) tilstrækkelige beviser for kræftfremkaldende virkning i eksperimentelle bioassays; c) tilstrækkelige beviser for skadelige virkninger på forplantning/udvikling hos mennesker; d) tilstrækkelige beviser for skadelige virkninger på forplantning/udvikling på forsøgsdyr; 2) 5G højere frekvenser (24,25-27,5 GHz): den systematisk gennemgang fandt ingen fyldestgørende undersøgelser, hverken på mennesker eller forsøgsdyr.
Konklusioner: 1) kræft: FR1 (450 til 6.000 MHz): EMF er sandsynligvis kræftfremkaldende for mennesker, især relateret til gliomer og vestibularis schwannom; FR2 (24 til 100 GHz): der er ikke foretaget tilstrækkelige undersøgelser af de højere frekvenser; 2) reproduktive/ udviklingsmæssige påvirkninger: FR1 (450 til 6.000 MHz): disse frekvenser har en klar indvirkning på mænds fertilitet og muligvis også på kvinders fertilitet. De kan have mulige negative virkninger på udvikling af embryoner, fostre og nyfødte. FR2 (24-100 GHz): Der er ikke foretaget tilstrækkelige undersøgelser af de ikke-termiske virkninger af de højere frekvenser.

May Day med i europæisk samarbejde om at få stoppet 5G - seneste nyt
Et nyt europæisk borgerinitiativ er på vej.  Formålet er at få samlet 1 mio. underskrifter og få stoppet 5G-udrulningen i EU, indtil risici er nærmere undersøgt. Vi har nu indleveret alle vores forslag til lovændringer til EU og venter så bare på, at Kommissionen officielt registrerer initiativet. Det kan der gå to måneder med. Hvis de accpeterer, kan vi begynde at samle underskrifter. Arbejdet lige nu går ud på at få kontakt til grupper i alle 27 EU-lande, som vil være med til at samle underskrifter.

​​​​​​​Hvad er 5G?
I denne artikel får du nogle forklaringer (og meget reklame) på, hvad 5G går ud på, og hvad det er for en teknologi. 5G betyder 5. generation (af mobiludvikling). Læs det her 
 

Overvågning/rettigheder

No comments:

Post a Comment