Aug 16, 2021

⏰🤫🌀 ~ (Calm Before the Storm: DDR 21 Søndag interviewer én 'Obama', som ikke 'eksisterer' - fantastisk!) Én efter én taber de danske genmodificerede politikere kampen om Gyllegården som en lemming vandring, der kaster sig ud i et kollektivt selvmord! Kunne også være de 17 millioner døde mink der stiger op fra graven og tager hævn (SoTW) ~ | Blogger: Hver eneste Folkevalgte kriminel politiker er nu hyllet i mørke, både bogstaveligt og metaforisk. Sidste sjælevanding skete da, Baby Joy-Joy Mogensen, brændte sit lys i begge ender - én af de værste kulturministre under én af de værste kriser, i Danmarkshistorien... Forleden dag, var det Kommunist-Socialakrobaternes bedste venner, Radikalt og landsskadeligt hykleri gennem 100 år, Kristian He-goat, som skulle efter sigende, ha' kørt frontalt ind i flere kvinders mellemgulv med sin handicapvogn og kyssede på 14-årige piger, under et par fester, ifølge Det, vi taler om, med Ditte Okkinok, engang, agent for Israel! Så var det Messer-shit's tur. Kastet under bussen af Thulle, Skaarup og #kimadpic, eller bare-bundkorrupt?. Før ham, Nasser-Spadser sexkrænkeren, som aldrig kommer (rigtigt) tilbage. Tommy Padlers' lange praktikophold på Christiansborg, gik bare ikke. Endnu en sexkrænker, Morten Strikelefanten og »Kamikaze-Sikandar«'s pressebuddy. Fank KLAM slikkerier, der stoppede bragt. Alex Overbid genopstiller ikke pga. drøm om fortryllet guitar. Så var der Barolo-Mogens, han skulle redde Mink-Medico-Mææætte og får sit comeback? Ane Halsboe-Jørgensen aka den ukendte "Jane Doe", beklager bare sååååååå meget, at hun brød coronareglerne, da hun var i operaen, men fjernede stolemarkeringen eller spærringen, 2 gange, ifølge vidner, bliver nu erstatningen (gud fader bevares) og Jesper Petersen, endnu en sexkrænker, fortæller om sex med 15-årig for næsten 20 år siden... og jeg kunne blive ved og (ved)... [LÆS VIDERE] ... |

1975 Saigon                                                     2021 Kabul

Energi flyder, hvor opmærksomheden går...


{PS: Det er frygteligt hvad der sker i Kabul / Afghanistan, men tror ikke på tilfældigheder}


Tyve år. En billioner dollars. Næsten 2.400 amerikanere dræbt og over 20.000 sårede. 10.980 danske soldater og 37 dræbt. Og hvad får vi for alt dette? Nåååå jo, som start, en vild ydmygende fiasko, altoverskyggende fejltagelse, som i Vietnam og et national sikkerheds mareridt på PCP. Et CIA drevet Afghanistan mislykket narco-state på opium.

Imens du kaster dig ind i mediernes falske sensationsdødsflammer med Taliban i førersædet, dødscener med eksplosioner og blodbad i gaderne, som styres af DNC-Tower of Babel China-Joes død og ødelæggelser, der gemmer sig på Camp David, smutter Ashraf Ghani, indsat af CIA, ud af landet!

Bimbo og Kneppe græder krokodilletårer, når de siger, mellem linjerne, ikke alle kommer hjem, som taget ud af verdenshistorien og da Saigon faldt i 1975 når helikoptere reddede amerikanere og vietnamesiske VIP's i tusindvis på hustage af desperate folk på overrendt ambassade og lufthavn, blev tilbage.

De sidste restriktioner er væk i Dannelandet og uanset hvor meget KO-VANVID der bliver kastet på bålet af nye bølger og smittetryk, har de tabt kampen!

Justin "Mini-pet" udskriver valg i Canada, 2 år før tid, og Pelosi-'Petunia' er visnet samt Cuomo, the King of New York, er ude! BoJo The Clown, kæmper med sin indre Churchill, Råddenschild Makronen, er snart færdig i Frankrig og Der Führers datter, Frau Merkel, er ude af politisk indflydelse. Pave Frans, er arresteret under Vatikanet Blackout, Bill Gates er forsvundet, Obummer, Nobama, samt Hitlerly og Tom Hanx er hængt m.fl. og kun, den sidste bastale-bastion af frimurer, Kabbalah-Freemason-Zionister og politikere, er CGI-skabte bag et grønt lagen, Deep-Fake, krise-skuespillere eller kloner, som også har en kort levetid...

Alle venter nu på Trump's genindsættelse i Det Hvide hus i Texas og det enorme spirituelle paradigmeskifte som opstår, når håbet kommer retur, til menneskeheden!

"It is time for Joe Biden to resign in disgrace for what he has allowed to happen to Afghanistan, along with the tremendous surge in COVID, the Border catastrophe, the destruction of energy independence, and our crippled economy. It shouldn’t be a big deal, because he wasn’t elected legitimately in the first place!" ~ Donald J. Trump 
LÆS VIDERE...

.... De sidste der burde have været gået for længst er; Trine Bimbo-Bramsen, Teenage-Predatoren, Jeppe. og Herr LØGNICKE - Hvem er der så tilbage?.. 

Nåå ja, Racistiske Africana-Tesfaye, medlem af DKP, fik et takkebrev fra rædselsregimet i Nordkorea i 2002, da Kim Jong-uns far Kim Jong-il var diktator. Barnebrude-Stoejberggaten, fra SS, er også færdig!.. 

Og hvad kommer det til at skabe af positive ringe i vandet og hjælper det os, Folket? 


Jooo, i den forstand, at partisoldaterne som automatisk overtager disse ledige poster, er novicer, der er nemmerlig INGEN brugbare og dygtige GMO-politikere tilbage på Borgen og vi har også set at DDFO-dynastiet, er begyndt at smuldre samt Mæætte's LØFTEBRUD, LOVBRUD OG GRUNDLOVSBRUD!... 

Den canadiske Tarot Janine sagde det tydeligt; 

"at den danske monark er en dyb statskult, et højborg, der kæmper på sit sidste vers. De hvide hatte, har bragt retfærdighed tilbage efter enorm lang kamp fra Dronning Margrethe II - inden for 6 måneder.", som hun så det ud fra kortene og det var 4 måneder tilbage..

Link 


Mange tror SLET ikke mere på, at Kong-Pingo, når, at blive Konge af Danmark, inden hele lortet springer i luften..

SINDSYG SPÆNDENDE tid vi går i møde, for de opvågne sjæle, på moder jord... |

No comments:

Post a Comment