Aug 13, 2021

9️⃣🕯️🕯️ ~ (1700 vil have svar. Ellers bliv væk "China-Moneybagg" Joe) USA vil gennemgå dokumenter om 11. september-angreb igen (JV.dk) ~ | Blogger: [👉Tin-Foil Hat og Idiotierne: "Alle de fremsatte teorier hævdes det blandt andet, at tvillingetårnene WTC styrtede sammen som følge af en kontrolleret nedrivning, at eksplosionen ved Pentagon var resultat af en bilbombe eller et missil, og at der ikke var noget passagerfly, samt at Flight 93 ikke styrtede ned, men blev skudt ned👈] ... ⚔️VI VED, at tidligere U.S. Præsident Donald Trump var "Den første præsident i moderne historie", som "ikke startede en ny krig." og nu starter “Swagger-In-Chief” Biden-kommunist-demokraterne en krig, igen, igen på foranledning af C.I.A.'s advarsel omkring Kabul, snart fald til Taliban indenfor 90 dage; og det gjorde den så... ⚔️VI VED, Taliban styrede Afghanistan fra 1996 til 2001, på grundlag af en streng version af Sharia-loven. Men, Taliban i Afghanistan blev finansieret og uddannet af CIA og Pakistani Isi efter ca. år 2000. Osama bin Laden blev oprettet af CIA-MI6-netværket, A.K.A. CIA Asset "Tim Osman" (Osssman)... ⚔️VI VED, at Ekstra Bladet's Bo Elkjær-sag interview fra 2007 er gemt i LLR's særligt sikkerhedsarkiv, sammen med Fog's notat, der varslede støtte til USA et år før Irakkrigen. Det er senere kommet frem, at LLR har "muligvis" brændt notatet på bålet, så alle beviser er VÆK... ⚔️VI VED, at Per Stig Møller og hans glasøje, som er lige så betændt som The “eye of Sauron” og Poul Nyrup trak Danmark ind i Kosovo-krigen på baggrund af 'strammede oplysninger'... ⚔️VI VED, at Anders 'Fog of War' Rasmussen, der har erklæret hellig krig mod Rusland og betragtes som den mest korrupte politiker og mistænktes, som krigsforbryder. LatterligeLars, du har ædt, drukket og røget, alle skatteydere og Venstre's partiforeningspengetank op og kender til ALT hvad der har foregået... PS: ⭐⭐⭐⭐⭐ går altså til Jørgen Petersen Formand for Kommunistisk Parti, selvom Washington Post er total styret af CIA's Project MOCKINGBIRD, og som I ved, har SoTW ikke nogle associationer eller tilknytning til politiske partier, bevægelsen QAnon eller sidder fast på "spirituelle guruer" og religiøse foreninger, men det her, er altså godt skrevet... JA. kender/kendte nogle elitesoldater og har selv været soldat, men aldrig i krig... |

SÅ skal vi til det igen, igen - konspirationen over alle 9/11 og Kristian Hegaard i rullestol, og med sit handicap, har udvist grænseoverskridende adfærd ved festlige lejligheder.. Hvordan det "fysisk" kan lade sig gøre, ved jeg altså ikke - nåååå men, spøg til side, Mink-Medico-Mææætte og Co. (støtte-kollabatørerne) med Deres #Me-too-agenda-voldtægtslov JUBLER.


De rigeste er blevet 35 billioner kroner rigere under CO_VID-pandemien, og Peter Embarek er på sit livs opgave i Kina med "Virusmysteriet" TV 2, og en "Flagermusteori", der har noget at gøre med Wuhans laboratorier og kinesiske videnskabsfolks håndtering og "direkte" overførsel fra dyr til menneske..

Kære læsere, cluster 5 er væk og uanset om der kommer en 'cluster 6,7,8' eller hjernebølger-virus-varrianter: Delta, Theta, Alpha og Gamma har vi også Corona 19, 20, 21, 22 men også haft nr. 16,17,18-versioner og en dyrevirus, KAN og jeg gentager ikke overleve inde i et mennesker (mht. ikke ens, DNA, RNA, kromosomer, cellemembran, grønkorn, celle-vægge m.v.). 
Og skal skynde mig at sige, med mindre, COVID er en bioweapon, der lækkede fra Wuhan Lab under militær 'Frankenvirus' test, hævder kinesisk whistleblower, Dr Li Meng-Yan, og en MASSE andre kilder, såsom, Dr. Peng Zhou, Ph.D., Dr. Francis Boyle, Dr. Ryan Cole, David Martin og Judy Mikovits osv. osv....

UANSET hvad man måtte mene om det hele, så er det en USTOPPELIG PROCESS som nogle kalder for: "The Great Reset", "Event 201", "Agenda 21 - 2030", "Industry 4.0 - (4IR) (AI) (IoT)", "5G Techritory 2020"... | 


**********************
https://jv.dk/artikel/usa-vil-gennemg%C3%A5-dokumenter-om-11-september-angreb-igen

**********************

Den hemmeligholdte sandhed om Afghanistan-krigen

"USA's krige bygger på løgn og manipulation, der er blevet veldokumenteret utallige gange. De skiftende danske regeringer og et næsten enigt Folketing har stået last og brast med USA i Afghanistan i 18 år. Nu har Washington Post løftet en flig af sandheden om krigen i Afghanistan. Et realistisk bud er, at det ikke vil give anledning til en mere kritisk holdning i Folketinget til hverken USA eller krigen i Afghanistan." 

Kilde


Den amerikanske avis Washington Post offentliggjorde i går historien om de såkaldte Afghanistan Papers, som avisen kaldte den hemmelige historie om krigen i Afghanistan.

Historien er en politisk skandale, som ifølge avisen er lige så sprængfarlig som de afsløringer, der skete under USA's krig i Vietnam. Den bygger på 400 interviews med nøglepersoner fra krigen, indsamlet i hemmelighed med det formål at drage erfaringer fra USA's indsats i Afghanistan.

De involverede personer troede, de bidrog i fortrolighed, og talte lige ud af posen om de manglende positive resultater og den omsiggribende korruption, som USA skabte i Afghanistan.

Skiftende danske regeringer har i 18 år ukritisk videregivet den officielle amerikanske version om krigen i Afghanistan.

På grund af det kontroversielle indhold i materialet forblev det generelt hemmeligholdt. Først efter flere retssager lykkedes det Washington Post at få fingre i det omfattende materiale.

Siden USA angreb Afghanistan for 18 år siden, har magthaverne fortalt en officiel historie om militære og politiske fremgange, om genopbygning af landet og krigens strategiske betydning for kampen mod terrorisme. Men efter en krig som har kostet mere end 2000 amerikanske soldater livet og astronomiske menneskelige og økonomiske udgifter, har USA og dets allierede ikke kunnet vinde krigen – og kommer aldrig til at gøre det.
 

>> LÆS OGSÅ: Amerikanske præsidenter førte alle bag lyset om Afghanistan-krigen

Washington Post fortæller historien om, hvordan præsidenterne Bush, Obama og Trump, ministre, generaler, ambassadører og mange andre i årevis kendte virkeligheden i Afghanistan, som blev holdt skjult for offentligheden gennem løgne, spin og manipulation.

USA's tidligere forsvarsminister Donald Rumsfeld erkender i de hundredvis af dokumenter, han har lavet om krigen, som Washington Post også har fået indsigt i, at han ikke anede, hvem der var USA's fjende i Afghanistan. USA har fra første færd stået uden en klar strategi for de 750.000 soldater, der har kæmpet i Afghanistan.

Da den danske deltagelse i krigen i Afghanistan var på sit højdepunkt, kostede den de danske skatteydere én milliard kroner om året. 43 danske soldater har foreløbigt mistet livet i krigen. Skiftende danske regeringer har i 18 år ukritisk videregivet USA's officielle version om krigen, som fik katastrofale konsekvenser for dansk udenrigs- og sikkerhedspolitik. Senest var den nye forsvarsminister Tine Bramsen i Afghanistan for at besøge de danske soldater for et par uger siden.

USA's krige bygger på løgn og manipulation, der er blevet veldokumenteret utallige gange. De skiftende danske regeringer og et næsten enigt Folketing har stået last og brast med USA i Afghanistan i 18 år. Nu har Washington Post løftet en flig af sandheden om krigen i Afghanistan. Et realistisk bud er, at det ikke vil give anledning til en mere kritisk holdning i Folketinget til hverken USA eller krigen i Afghanistan.

Fra NATO-topmødet i London pralede statsminister Mette Frederiksen af sit gode forhold til Trump og det tætte militærstrategiske partnerskab, Danmark opbygger med USA. De har intet lært af fortidens katastrofer.

No comments:

Post a Comment