Jul 27, 2021

💣🏦💱 ~ (Hvorfor forlod jeg den finansielle sektor?) Var med til at opbygge én af de største Cisco-netværk i bank-EU, samt dealer-stationer. Startede som supporter af Win95, senere tekniker af OS/2 Servere til Cisco Firewalls og overall produktionsinfrastruktur, som Network Engineer. Koordinator, PM, TSM, CM og andre stillinger (SoTW) ~ | Blogger: [👉GEBYR-SCAMMERS & BANKERS INTRANET-FORVIRRING - hvad må du sige til kunderne!!👈] ... Set i bagspejlet, var det nu også en klog beslutning?... Sad lunt i svinget. Startede i Fujitsu ICL Sorbus (tror jeg nok det hed, hedder) under Microsoft, senere Falck Care, under IBM med OS/2 og IBM produkter. Sad med nogle hardcore drenge, venner med de Finske Linux-nørder. Senere, var jeg heldig, at komme direkte ind i Netværksafd., uden en civilingeniør- og eller dataloguddan. Arbejdede stortset i døgndrift for banken, troede på det, uvidende, at jeg arbejde for GoldMan SLachs, Vampyr Squid (og Deres masters - Rådenchilds). Fik også tilbudt en stilling som PM i Nationalbanken, men lugtede det var kedelig og konservativt, men kunne have været et job, for livet.. Med en god startløn (altid vigtig) fik jeg til sidst, 60K om mdr. godt hjulpet af fagforenings årlige lønstigning og tillæg til lønnen. 7 ugers ferie. Frihed under ansvar. Hj.arbejdsplads. Free-seating. Flextid. Hjælp til stress og sygdom. Gode forsikringsordninger, udlandsrejser og alle de udd. jeg ville have m.v... Tjooo, måske, måske var det ikke en klog beslutning, men kunne ikke mere, ondt i hoved og trist at gå på jobbet, hver dag!.. Jeg var nok kørt mentalt træt efter 20 i samme storbank (10 år udliciteret til IBM DK) og 5 år som konsulent for en anden storbank.. For mig, handlede det om min egen spirituelle udviklings- og opvågningsproces. Og tilmed, at træde helt ud af samfundetsordenen, som en prøveklud, for at se, hvad der fandtes på den anden side af vor 3-D Matrix af illusionen, har været en fantastisk oplevelse, men også ret hårdt. Var måske lidt for naiv at tro på, at efter 2012-fænomenet, brydningstiden og Mayakalenderen, der går videre mod afsløringer, der ville komme et massivt skift i Bankbranchen og vi fik indført, GESARA og NESARA og mine sølvmønter, blev guld-værd (de er dog 85% mere værd end jeg har givet).. [LÆS VIDERE]... PS: Neeej, du kan ikke regne med, jeg jobbede for de banker, på billedet... |

Får vi snart bankernes længe ventede kontantløs Krypto Digital Statsbank med Digitale Konto-penge? Eller findes det allerede?



LÆS VIDERE...

Har måtte sige farvel til min kone og hendes datter, Rosa, som kaldte mig far. Min energi-frekvens stig opad, hendes egen, nedad, indtil hun gravede et hul i jorden og begyndte at lade sin frustration, gå ud over sin datter, og der sluttede festen, for mig (Pas nu på SoTW med smukke østlændinge)

...Nu, hvor jeg sidder alene, i princippet arbejdsledig, uden penge på hånden, som u-vaxxed, ikke kan komme på restaurantbesøg indendørs, i svømmehallen, på fitness og snart, ikke længere rejse, uden CV-pas, bekymrer mig lidt.

Men har åbenbart underskrevet den guddommelige kontrakt, at det er min skæbne lige nu, som spirituel-influencer-ish...

PLUDSELIGT gik det op for mig, hvem jeg arbejdede for... 

Cibor-snyd, hvidvask, skattely, panamapapers, bøder, ECB-krav, FCC, Audit, rigide processer og administrations-mareridt, nye likviditetskrav, finansiering af terrorisme, giftige realkreditobligationer, fup med subprime realkreditlån, kreditkriser, imageproblemer og ikke mindst, "Direktionsskift" er lig med organisationsrotationer (HELE tiden). 

Intranettet var plastrede med ting vi ikke måtte sige og om ting, vi måtte sige, under disse enorme perioder med stor mediedækning og skandaler... og Bankfolk var RASENDE...  

Snyd, bedrag og hamburg skabte enorme frustrationer, men også en del stress blandt os, lønslaver - vi skulle nemlig, rende hurtige, fordi nogle, 'snyd' systemet, blandt generalerne med stjerner på. 

'New Normal', siger du sikkert, men det går ALTID ud over dem på gulvet, mens lederne slipper fri. 

Den amerikaniserede cost-benefit analyse/model inkorporeres stille og rolig i MUS-samtalerne, både i det private og offentlige system, hvor alt bliver endevendt, scoreskalaen, og hvordan du bedst betjener aktionærernes mulighed for at tjene flest penge, de næste fem år, ind i fremtiden (hvem kan svare på det spørgsmål?). 

Et IBM'sk implementering af 'Business Conduct Guidelines' - hvor du skal underskrifte alt, lige fra kodeks for forretningsadfærd og etik til, at du ikke selv bidrager til hvidvask. Det er det 'nye norm' i realkredit, forsikrings- og finansielle sektor, i Danmark og DET BLIVER KUN, VÆRRE.... |

No comments:

Post a Comment