Jul 18, 2021

🙏 ~ 💝 (Et Must-see! Del!) Dagens Spirituelle Motivationscitater eller Livets Sandheder (SoTW DK) ~ 💕 | Blogger: [🌟CO [ VAN ] VID-19: Hvorfor skal ALLE vaccineres med en kun betinget godkendt vaccine?🌟] ... {Videoen er en sammenfatning af hvad mange har undersøgt det sidste års tid, og den er delvis på dansk}... SoTW - lad os kaste et lille lys på de spirituelle love... Det HELE handler om vakkZinerne - mark my words - og alle som ikke følger WEF-WHO-MEDICO-DK-aftalen samt Danmarks corona-commander-in-chief, Mæætte og DDFO-Daisy, kan risikere fængsel... Vi ER hvad vi har LÆRT og kan ikke se ud over vores egen næsetip, fordi vi blindt stoler på, at ingen vil os det ondt, men kun i "krisetider". Vi brugte 100 år på at kæmpe MOD autoriteter. Efter 2019, længes og higer vi efter vores autoriteter og stat, klarer ærterne, for os. Tabet af autoritetstro i vores kultur er naturligvis en (spirituel) gevinst, fordi det er et tegn på at borgere selv tager stilling til samfundet, hvilket er et grundelement i demokratiet. Men ikke i "krisetider"!?!... Alle jeg har snakket med de sidste par dage, familie, venner og andre, er 100% tilhængere, at modtage vakkZinerne, følge alle restriktioner og forstår ikke min 50 årige erfaren sygeplejerske mors og min egen, tøven.. Alle har en undskyld og bliver aggressive, hvis man stiller spørgsmål, især dem, som allerede er vaxxed. Hvorfor blev de vaxxed? For at udviste "samfundssind og medmenneskelighed" over for dem, der er svage? Tror desværre, det er fordi, vi er perfekte, egoistiske og snæversynede. Sekunder efter Rådenschild styret franske præsident "gå til makronerne"-udmelding fik over 900.000 til straks at bestille vakkZine, fordi, det ville gå ud over, Deres egen frihed. Indtil da, var de alle vaccinenægtere... Den danske stat, Danmark, har indført Epidemiloven + tryghedslov + forsigthedsprincip + modellen for automatisk nedlukning + andet godt, der rent faktisk er ulovlige og samfundsødelæggende - der sikrer mere parlamentarisk kontrol - men skader samfundet og erhvervsdrivende. Mange tror fejlagtigt, at "COVID-19" stopper med andet stik, og at Epidemiloven bliver termineret, men det gør den, højstsansyndelig, ikke! Man har ikke brugt milliarder af kroner til kampagner, at blive testet og gøre det nemt at få vakkZinerne, for ingenting. Ja, mundbind, er smidt ad h... til, men de kan komme igen! Det bliver som jeg nok har spået for lang tid tilbage, dem som er u-vaxxed, bliver en minoritet af uønskede borgere, der ikke kan rejse, ikke kan tilgår samfundet, som alle andre. Det er nok, Deres mål og tro mig, jeg ønsker ikke at være den dansker, som skal til at slås med hightech Bill Gates 'digital certifikat tatoveringer‘ DNA-ændrende gen-terapi nano-bivirkninger, når alt er fuld integreret og 5G-netværkets A.I. Skynet cloud, bliver aktiveret... |



0:00 – INTRODUKTION: Hvordan giver ”fortællingen” overhovedet logisk mening?
3:37 – FRYGT VS FAKTA: Må Mette Frederiksen godt tale sådan til os?
9:09 – ”CASE-DEMIC”: Skaber PCR-massetestning en falsk pandemi?
15:26 – MASSEVACCINATION: Hvem har en interesse i, at alle skal vaccineres?
26:04 – WHO: Pandemi og flokimmunitet (definitionsændringer)
30:43 – BETINGET GODKENDELSE: Er de vaccinerede med i et forsøg?
35:00 – BIVIRKNINGER: En advarsel fra Dr. Michael Yeadon!
55:51 – BIG TECH CENSUR: Hvorfor må vi IKKE tale åbent om vores tvivl?
1:04:55 – THE GREAT RESET: Skal vi have en ny ”samfundskontrakt”?
1:17:57 – GODHEDENS TYRANNI: ”Samfundssind” og forsigtighedsprincippet
1:28:17 – RETSOPGØR: Har vi været udsat for en forbrydelse?
1:43:02 – KONKLUSION: Hvis vi tager vaccinen, hvad siger vi så JA til?

**********************************************



Dansk eksperts udtalelse vækker opsigt i Sverige

I begyndelsen af denne uge udtalte Niels Høiby, der er overlæge og professor i klinisk mikrobiologi ved Panum Instituttet og Rigshospitalet, følgende til Berlingske:

- Covid er ikke farlig længere. Det, vi oplever nu, svarer til en mildere influenzaepidemi. Indlæggelsestallet er lille.

Den udtalelse - som kom på baggrund af, at flere eksperter påpegede, at man kunne droppe coronarestriktionerne - er nu også nået over sundet til Sverige, hvor Aftonbladet har omtalt sagen.

I en artikel skriver Aftonbladet, at mange danske eksperter siden pandemiens begyndelse har været 'forfærdede' over Sveriges liberale tilgang til smitterestriktioner, men nu taler flere eksperter selv for 'en mere afslappet tilgang' til virussen, lyder det.

- I Danmark, som det seneste år har været præget af strenge smitteforanstaltninger og lockdowns, har man skiftet stil, lyder det i artiklen.


No comments:

Post a Comment