Jul 31, 2021

💉🙏😌 ~ (En for holdet: Dont do it i'm warning you) Kan vi nå at redde vores mindste børn? (SoTW) ~ | Blogger: Poster af Rikke Hauge... Desværre, men forudsagt af SoTW i 2020; nu lyder regerings-ekkoet og parolen, at børn helt ned til to år skal med i CO_VID vakkZineprogrammet, fra de overbetalte bforskere og eksperter samstemmende... PLUDSELIG, skifter formanden for børnelægerne, Klaus Birkelund Johansen, spor og mener; 📑»Alvorlige bivirkninger har vist sig at være sjældne og ikke specielt alvorlige. Derfor er jeg mindre bekymret, end jeg har været. Vi fraråder ikke, at man skal tage imod vaccinen.«📑.. Altså, er han også sat på plads og faldet til patten på MMM og Co. (Corona-Cooperative-Corporationen), ligesom Søren Understrøm blev (formand for WHO ledere i vakkZiner, eugenik og "eutanasia") samt DDR lægen, Grisling fra Peter Plys' verden, da de gik IMOD 'systemet'.. Den selvstændige konsulent Kim Mulvad, far til 13-årig datter og en 16-årig søn, risikerer at miste forældremyndigheden, fordi han ikke vil vakkZinere sine børn.. Nye Borgerliges spidskandidat og folketingskandidat der er medadmin hos Den Frie Presse blev fyret da han kaldte (SST Medical Core Schutzstaffel) SB - 'korrupt møgsvin' og 'morder'. Men, er Transhumanisterne ikke med til at digitalisere, zombificere, lemlæste og slå danskere ihjel med et toksisk nano-grafenoxid (nano-go) eksperimentelt vakkZine med ukendte risici for bivirkninger af genterapi?.. Vi har jo konstateret som fakta, at under 2. verdenskrig, udgjorde KZ-lejrene og ufrivillige forsøgspersoner, der måtte lægge krop til eksperimenter med alt fra vacciner mod malaria og tyfus over transplantationer og sårheling til faldskærmsudspring og nedkøling. Hvad er forskellen fra dengang og nu?... Foruden Philip Brandt (NB), er en anden mand, sendt i forvaring, på ubestemt tid grundet trussel og majestætsfornærmelse, hvilken leder mig tilbage til Januar-demoerne, hvor flere alm. borgere, skulle sendes i spjældet, for at fornærme, vores elskede MMM-commander-in-chief... Jeg er selv modstander af, at direkte frygt-"påvirke" nogen mennesker, vi alle har fri vilje, men vi kan stadig nå at "lede og forme" de 12-16 årige børn og unge hen til at tænke rationelt og logisk, efter så meget data er kommet ud de sidste 19 måneder. Kan vi nå at redde vores mindste uskyldige og sageløse 0-12 årige poder? Det er jo op til forældrene, men de fleste, kommer til at tabe kampen... |

https://www.facebook.com/rikke.hauge.92



Almenvellet. Store børn bør vaccineres, ikke for deres egen skyld, men for samfundets, mener eksperter. Men selv hvis børnene tager vaccinen, forekommer flokimmunitet mere og mere illusorisk.




 DDR Nyheder i går KL. 21:56: Uenighed om kontroversielt forslag: Skal to-årige have en coronavaccine?

Nye smittebølger og en risiko for, at også små børn får senfølger efter corona.

Sådan kan efteråret og vinteren komme til at se ud, mener Eskild Petersen, der er professor i infektionsmedicin på Aarhus Universitetshospital.

Derfor skal børn helt ned til to år med i vaccinationsprogrammet, mener han.

- Vi har jo set udviklingen det seneste halvandet år med den ene mere smitsommevariant efter den anden. Og børn og unge, der ikke er vaccineret, er en gruppe i samfundet, der kan vedligeholde smitten og udsætte andre for den. For eksempel folk med et dårligt immunforsvar.

Børnelæger afviser dog dette tiltag.

- I øjeblikket ved vi ikke en gang, om det vil være nødvendigt eller en god idé i forhold til immunitet og smitte i samfundet. Der er mange ting, vi skal blive væsentligt klogere på, før vi kan træffe den beslutning, siger Klaus Birkelund Johansen, formand for børnelægerne.

No comments:

Post a Comment