Jul 2, 2021

💸🧿🎏 ~ (Lige børn leger bedst) Bedre fattig med ære end rig med skam og når krybben er tom, bides hestene (SoTW) ~ | Blogger: Disse 3 ordsprog kan sagens bruges efter hjemvendt ferie i Syddanmark sammen med et par fra den danske (elite)... Som sagt, er én, af mine ældste soldater og nulevende venner, rig, men yderst beskeden og god forretningsmand. Dansk sommerhus på 350 kvm med vinkælder og 250 kvm bopæl i Thailand, med bibeskæftigelse og dyrebedrifter i Polen, andre forretninger i Tyskland, lige nu skudt penge i en ny vinbar i Kbn og en masse andre biting - noget skal man jo sætte sine penge i. Han fik da også lavede en (kviktest) i den lokale by, som udenlandskdansker, ikke fordi han skulle, men for at udvise "samfundssind"... SoTW har også en anden gammel ven, da jeg jobbede i IBM, Teknisk direktør hos Saxo Bank og alle mine tidligere IT-bank (venner) er også væk og borte, fordi, jeg er blevet til den jeg er; nemlig, en (konspiratorisk) rebel, en lyseslukker, en fattigrøv og vaccinenægter, UFO-watcher, single, med brudte kæresteforhold og en datter, som har slået hånden af sin far, i Deres øjne... Det selvom, jeg er en vaskeægte, gennem 20 årig opvågen, lysarbejder, som har en minimalistisk livsstil, beskytter af svage og børn, med en stærk retfærdighedssans og har let ved at forstå andre mennesker, der har ét fælles karaktertræk: nemlig særlig (spirituel) sensitivitet... [LÆS VIDERE]... PS: Elsker dem alle sammen, men kan godt mærke, jeg ikke længere er, i "kridthuset". Er dog dybt taknemmelig for, jeg stadig har nogle venner som vil mig, under denne massiv paradigmeskifte af forandringer (spiritual warfare) som splitter danskere over i 2; A og B-borgere... Karma Is A Bitch - som man siger... |

     

https://www.berlingske.dk/videnskab/deltavarianten-vil-sende-skygger-ind-over-efteraaret-forvent
https://www.facebook.com/groups/254316146390428/posts/319160546572654

https://nyheder.tv2.dk/samfund/hvor-mange-er-vaccineret-i-danmark-nyeste-vaccinetal-overblik

Danmark har lige nu 66% Delta-variant smittede - 3 nordmænd får erstatning efter AstraZeneca, Den Blå Planet kæmper for livet. 

Er krænker-Naser færdig i dansk politik, - Kirsten Birgit har igen haft en ubehagelig drøm om???

Køb og salg: Danmark køber 1,17 mio. doser Pfizer-BioNTech fra Rumænien, til vores børn. 

De flinke danske regerings "samaritter" (sælger) / donerer 1 mio. doser til det vestlige Balkan. Dvs. farligt antistof og sjældne blodproppers linkes til Covid-19 Vaccine AstraZeneca (Vaxzevria), som ingen danskere, ønsker sig???. 

Danske myndigheder og Henrik Uld-i-Mund (fra DR P1): Vacciner jeres 12-15-årige børn så HURTIGT som muligt!  "Invitationen" dumpes ned i E-Boks.. 


***********************************************
Blogger fortsat: 

"Rumænierne og franskmænd, er nogle (s-censur), og fattige ignoranter, siden de nægter at tage imod vaccinerne, siger Hr. J's kone. Hr J. har fået mega meget ondt i venstre skuldre, efter andet skud Pfizer-BioNTech vaxx - må være en tennisalbue, som er vandret over venstre side" (Whaaaat???)...


... Sidste dag, kom så min CEO-ven's Hr. J, kone og Deres vidunderlige børn med hund. De vimsede rundt om min CEO-ven, som var han en kongeprins af Saudi-Arabien. 

Da, jeg altid har haft hunde omkring mig, trænet dem i militæret (agtigt), fik jeg hurtigt afrettet (hunden) og hjalp den mindste dreng med et foldboldspil. Kom endda til at få snakketøjet i spil hos teenagedatteren (som ellers aldrig er let) og stoppede Hr. J, da han kan være ultragrov og nedladende overfor børnene.(undskyld til Hr 'J' men det er min sandhed) 

Med andre ord, var ikke længere den fremmede (mand) - kunne bruges til noget. Hr. 'J' er ligesom min CEO-ven's 4 andre venner, (inkl SoTW) gået ud af 8-16 jobs, men SoTW, er det sorte får, i den sammenhæng (den fattigste og måske, farligste). Kender Hr. J og vi har også festet, da jeg var en del (af eliten) i mine unge dage. Hr. J er fra samme Bank, jeg arbejde for, men blev fyret. Dog, med en KÆMPE pose penge ud, ejer i forvejen et 25 millioner Klampenborg-hus, privatskole i Herlufsholm Kostskole en guldbelagt elite, kører i Porsche Cayenne, opkøber huse for sjovt og netop opstartet en vinstue i Kbn., så er man (stadig) ved muffen, arbejdsløs eller ej!?!... 

De (ikke) hidsige, men (faste) meningsudvekslinger startede, da de 2 fine bankfolk, fik drukket en del fine vine, tidligere ansat Hr. J og stadigvæk hårdtarbejdende kone (der kender og arbejder med Carsten Egeriis), diskuterede politik og vacciner og hvad ved jeg, gik det desværre, i fløjten. SoTW, som den mindst vigtigste i den danske velfærds- og samfundsmodellen, var uinteressant - var ikke længere på den høje klinge - rig med skam!... 

Næste dag ved morgenbordet, følte jeg mig utilpas, ikke længere anvendelig, og ville hjem. Fra, at skulle agere healer, til konen med brandsår med Kolloid sølv - fra naturvejleder, energi coach, healer, sportsmenneske, børnetække og hundevisker, til INGENTING, i deres optik. 

Selvom de alle ikke kunne (fordrage) de regerende kommunister, var indædt, og modstander til Mink-Medico-Metto og Det Kooperative Corona Corporation, men syntes at regeringen og sundhedsmyndighederne, havde været FANTATISKE mht. håndtereingen af coronakrisen og forsigtighedsprincipper, massevaccinationerne, nattelivsforbudet, udvidet dokumentation for undtaget for test og coronapas, de nye epidemilove, o.s.v., o.s.v.. 

HER, har du den (gennemsnitlige) dansker. Dog, var de TOSSEDE over, med den nye lov, når gymnasieelever tvangsfordeles efter forældrenes indkomst.. 

PS: Elsker dem alle sammen, men kan godt mærke, jeg ikke længere er, i "kridthuset" men er dybt taknemmelig for, jeg stadig har nogle venner som vil mig, under denne massiv paradigmeskifte af forandringer (spiritual warfare) som splitter danskere over i 2; A og b-borgere... |    

No comments:

Post a Comment