Jul 20, 2021

💨🏝️🤦 ~ (Die Dumme Dänen's fyrtårnsprojekt & Power-to-X) KlimaDan-kommunisterne præsenterede North Sea Wind Power Hub som en ren overskudsforretning uden behov for statsstøtte. Nu viser det sig, at de gigantiske vindmøller og energiøen, kommer til at koste Danskere 210 mia. kr. Men det er jo vand og vindenergi mile langt fra de 700 mia. kr. som coronakrisen og nedlukningen kommer til at koste de danske skatteydere (SoTW) ~ | Blogger: Danmarkshistoriens suverænt største & verdens førsteanlægsprojekt, 6 kvm energiøen med landingsbane og havn, 80 km ude i Nordsøen, som skal brødføde Tyskland, England, Danmark, Holland og Norge's tre millioner europæiske husstande, på sigt ti millioner hustande, er det rene fup!. På øen skal der også være plads til at installere såkaldt Power-to-X-teknologi, som kan omdanne den grønne havvind til STATENS brændstoffer til skibe, fly og lastbiler, ikke borgerens transportmidler. Samme fupnummer, er socialist-commies nye klimalov, der vil være, til enhver tid siddende regering, forpligtet til at arbejde for virkeliggørelsen af 70 procent reduktionsmålet i 2030. Samme er Aukens fantasifulde fremtidsudsigter om flyvende pastamaskiner, men intet privatliv; 'jeg ejer intet, jeg har intet privatliv, og jeg har aldrig været gladere'... 📑"Grøn strøm fra sol og vind kan omformes til brint eller brintbaserede produkter såsom ammoniak, metanol, metan og dieselprodukter og erstatte fossile brændsler i de sektorer, der ikke kan køre på ren el eller batteri."📑 -- det lyder jo ELEFANTASTISK, men problemet er bare det er en fremtidsdrøm, at Danmark kan indfri de ambitiøse klimamål i 2030 og 2050... TIl DEN TID, er den nuværende regeringen gået og fået en fed ministerpension, Folketinget er opløst, vi har flyvende vand-brint-brændsel biler. Til den tid, så har vi udkonkurreret fossil brændsel-oligarker, og basere os på FRI ENERGI, via magnetisme, store genopladelige batterier, Nikola Tesla's Zero Point Energy og en masse andre af de 6000 patenter, som er idag, er bag lås og slå... 🤬PS: Måske, blot måske, kan man forstå, de mange borgere, som lader sin frustration gå ud over de 634 kommunalpolitikere, der oplever chikane og en ubehagelig tone, viser rundspørge hos DDR (DR.dk). Disse "politiker-mennesker" er en del af et beskyttet-"system-kult" - en frimurer rituel dyrkelse af en "magtfuldkommenhed", aldrig set før, i Danmarkshistorien. Er vi alle selv, blevet til narcissister og vælger politikere frem for ideologier og partier?... Tidens idoldyrkelse af Mink-Medico-Mæætte samt Magnus LØGNICKE, er og bliver katastrofal, hvis vi skal løsrive os og blive til det Frie Spirituelle Menneske.. Det er fan'me uhyggeligt, du!... |



"Energiø kan ende med at betyde milliardregning for skatteyderne. Det bliver nødvendigt at stille statsgarantier for milliarder af kroner til private investorer, når Danmarkshistoriens suverænt største anlægsprojekt, energiøen, i Nordsøen. Det er forventningen fra Klimaministeriet i et for offentligheden ukendt notat, som Finans skriver omMed andre ord er det skatteyderne, der risikerer at komme til at hænge på en gigantisk milliardregning, når den kunstige ø skal etableres 100 kilometer ude i Nordsøen". 


»Projektet kommer til at se meget billigere ud, end det egentlig er, når man lader skatteyderne bære risikoen uden at sætte en pris på, hvad sådan en garanti er værd,« siger Jan Bentzen. 


»Det viser med al tydelighed, at det her er et højrisikabelt projekt. Man må i det mindste forlange, at regeringen laver detaljerede følsomhedsanalyser på prisen. Vi skal vide, hvor meget skatteyderne kommer til at hæfte for, hvis vi f.eks. lander på de 23 øre, som de finansielle markeder for tiden gætter på,« siger Anders Plejdrup Houmøller.


Berlingske.dk + Finans.dk

No comments:

Post a Comment