Jul 30, 2021

⏰🤯🧟 ~ (Alarmklokker der bimler og bamler hos mig. Hvor mange beviser vil Du ha' på bordet?) HVAD SKAL DER TIL FØR END VORES FORBRYDERISKE POLITIKERE STOPPER DISSE FAUCI-INJEKTIONER? (newspeek.info) ~ | Blogger: I andre nyheder og præcist på samme tid har WHO-direktør og SS(T) Medical Core Søren Understrøm, sagt, at Delta-varianten har nu overtaget og vurdere revaccination i løbet af efterår og vinter (TV 2 live nyheder). Samstemmende, advarer amerikansk myndigheder, at Delta-variant spreder sig så nemt som skoldkopper. Et tredje vaccinestik er et virksomt våben, siger Jens Lundgren og Israel, VakkZine-booster de sårbare og ældre, med tredje stik. Andreas Steno Larsen, der følger coronaudviklingen og dens indflydelse på økonomien tæt som global chefstrateg i Nordea, SKAMROSER, Danmark; vi er bedst og ser ud til at vinde vaccineræset i vesten... Hvorfor er der INGEN som fortæller den danske befolkning, at verdens største spørgeskemaundersøgelse, at invitere cirka 600.000 danske borgere, der er blevet testet for covid-19 om senfølger er UBRUGELIG! Man påstår nu, at hver tredje døjer med covid-19-senfølger i op til 12 uger - kunne det være fordi, du og jeg, der viser symptomer fra "Zombificering" af ens hjerne, organer og celler, stammer fra alle de CO_VID-vatpinde samt mundbind AKA mundkurv AKA mundbler, med “levende nanoorme”, som desuden steriliseres ved hjælp af en Etnoleneoxid (ETO) og ethylenchlorhydrin (ECH), der er kræftfremkaldende. Eller, toksicitet fra billioner af bitte bitte små Graphene Oxid Nanopartikler, som alle danskere har modtaget efter VakkZination. Eller, hvad fanden de nu har stoppet i os af skidt og lort... TÆNK JER OM!... BESKYT ISÆR JERES BØRN OG UNGE MENNESKER... Ahh.. undskyld, bliver bare så frustreret, nogle gange. Alle kalder os konspirations-terrorister, men der os ganske få tilbage snart af de overlevende, som skal samle trådende sammen og agere de spirituel ledere, som landet har brug for... PS: Vi må heller ikke snakke om DARPA og Pentagon med Bill Gates, der udviklede en hydrogelføler, eller en implanterbar hydrogelbiosensor, - det gør det muligt for hydrogel at binde til DNA eller nano størrelse RFID-Microchip (060606) der kan spore din placeringet og registrerer CO_VID under din hud AKA Luciferase eller den vilde verden af blockchain og kryptovaluta som snart, udkommer, på en chip... |

Til venstre ses en forstørrelse af normale, ikke Fauci-injicerede blodceller. Til højre ses en forstørrelse af Fauci-injicerede blodceller. Foto overfor er fra en opfølgning af de undersøgelser som spanske læger for kort tid siden har udført og hvori de kunne vise, at Fauci-injektionerne indeholdt mere end 99% af det giftige stof Grafitoxid. Se omtalen af de spanske undersøgelser her og her.


Erik Refner, senior.

Indtil videre har det ikke været tilstrækkeligt at 17.000+ i EU, 10.000+ i USA samt et endnu ukendt antal i resten af verden er DØDE af disse *Fauci-injektioner som medicinal-industrien bilder dig ind er vacciner.


Og hvad skal der til før end befolkningerne forstår at de ALDRIG igen skal stole på de som tjener milliarder på deres frygt eller det sygehuspersonale som alt, alt for velvilligt blot får den tank at injicere børn hvis risiko for alvorlig sygdom eller død er ca. 0,00000?

Til dags dato har intet tilsyneladende været tilstrækkeligt. De officielt registrerede injektions-dødsfald – og et 10-fold flere alvorlige bivirkninger – har ikke kunnet ryste en eneste politiker.

Man må spørge sig selv om disse mennesker da er helt blottet for almindelig sund fornuft og ikke indeholder et mikrogram empati for deres medmennesker?

Hvis ikke vores politikere kan, må befolkningen finde den smule mod der skal til for at stoppe dette vanvid. Grænsen må nu være nået.


Se videoen her som viser et billede af menneskers blod før og efter en Fauci-injektion:


*Findes der en enkeltperson som har slået på stortromme for covid-injektions-bølgen så det er set og hørt i alle statsmedier over den ganske verden, er det Anthony Fauci. Da den mand umuligt har kunnet aflægge noget lægeløfte, skønt han besmykker sig med titlen dr., er hans titel her udeladt. Han er nu desuden blevet afsløret som løgnhals hvorfor denne virus ikke længere bør kaldes Kina-virussen eller Wuhan-virussen men Fauci-virussen:

”Ja, efter han havde løjet overfor Kongressen, havde Fauci sådanne mængder at skjule, at det tog et helt år at få frigivet de dokumenter som beviste at han løj. Kina-virussen er i virkeligheden en NIH-virus eller en Fauci-virus.

Med nogen ret kan injektionerne således også kaldes Fauci-injektioner.

NIH er det amerikanske regeringsorgan National Institutes of Health som Fauci leder.

No comments:

Post a Comment