May 12, 2021

🔦💉🕴️ ~(Frankenstein-Virus For Gakkede Gangarter) Metto konfronteret: 'Hvorfor skal vi fortsat begrænse friheden?' Fordi, vi er ikke i nærheden af flokimmunitet (SoTW) ~ | Blogger: [👉Nødlager med millioner af værnemidler står klar i Danmark. Region Hovedstaden står for driften af lageret de kommende syv år👈] ...😛The show MUST go on, som man siger og skal vi slås med 'Corona-Corporation' i syv lange år? ... 🦵Shu-bi-dua Bosse Hall Christensen frustration efter at være smidt ud for at være corona-skeptiker, er virkeligheds sande ansigt, et tegn på demokratiets og ytringsfrihedens fallit... 🦵WHO, der tidligere denne uge betegnede coronavarianten som 'bekymrende' efter fund af mutation fra Indien i EU, er en gang frygt gyllesprederi, og cirkus med gak og gøgl... 🦵Lille dansk ø har incidenstal på 2507 - selvom der ingen smittede er på øen - bliver vi alle slået ihjel fra Bureaukrati, 'ekspertgruppen' for matematisk modellering, end, "af/med", Corona?... 🦵Timelang kø til test og coronapas frustrerer værtshusejere og resturatører - kunderne bliver væk, men hvem ka'? Bilka ka' ka'. Min egen boligforening jydelandet, kræver coronapas, for første afdelingsmøde, nogensinde, man kan godt komme, hvis man er fritaget... 🦵Anna Thygesen om Coronafusk og Børsen-snyd: 'Hvad er motivet? CoryDON-DON undskylder, og så sker der ikke mere ved det, mens andre må gå i fængsel, for samme forseelse. Kendte også til Goldman Sachs’ skattely under DONG-forhandling og Guzzi-Helle's, skattejægeren, i skattely... 🦵Medicinalgigant Orifarm, der fik coronarabat på Takeda-opkøb, får stor bøde for støtte til Troels Lund Poulsen, men politikeren går selv fri, selvsamme, som laver illuminati-tegn, afbilledet sammen med LLR ved siden af Professor Klaus Schwab i 2018 med underskriftens WEF/DK-aftale... 🦵Hækkerup beklager virkelig sååååå meget, at han tilbageholdt en central PET-vurdering for Folketinget i sagen om de danske børn i Syrien. Han er ENORMT ked af det, det er han altså, tro mig!... 🦵Danmark tæt på en million færdigvaccinerede og der hvor jeg bor i Danmark, hos jyderne, jubler de af lykke; novicen er, at vi er nødt til det, for at leve et "normalt" liv, tænk nu hvis vi bliver smittede... 🦵Grundvandet kan være påvirket i op til 10 år efter opgravning og forbrænding af fire millioner mink, mens ikke engang 50 mio. kr. ud af 100 mio. kr. til hjælp af landets mange minkavlere, er brugt. Samtidig, siger INGEN nogetsomhelst. Ingen brok, ikke demoer, ingen ballade. Har S-regeringen lavet en hemmelig aftale?... 🦵Skuespiller-formand: 'Pilou Asbæk er blevet angrebet af socialdemokratiske dødspatruljer' - Pilou Asbæk har fået voldsom kritik fra flere socialdemokrater på Twitter... 🦵Antal indlagte falder, smittede stiger, ingen døde og afligevel, kan vi ikke åbne samfundet helt op, fordi, vi er ikke i nærheden af flokimmunitet!?!... HÆNGER DET SAMMEN FOR DIG OG MIG OG VI TO METTO?... |


https://www.facebook.com/denfriepresse/


9.29

Nødlager med værnemidler står klar i Danmark

Et nødlager, der skal rumme millioner af beskyttelseskitler, åndedrætsværn, visirer, mundbind og beskyttelseshandsker står klar i Greve, oplyser Region Hovedstaden.

Lageret skal hjælpe Danmark og andre europæiske lande i den videre kamp mod coronavirus. Region Hovedstaden står for driften af lageret de kommende syv år, mens det er under EU–Kommissionens råderet.
 


Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix


KILDE>>

No comments:

Post a Comment