May 08, 2021

💌💏🤮 ~ (Alle elsker Mette-Debbie - beskyt generation X, Y, Z og Alpha!) Corona-outbreak fra himmelen helvede og Hørsholm: Skoler, SFO'erne, Centre, Fritidsaktiviteter, Butikker, Restauranter og Frisører skal lukke. Men man kan bare vade over i nabokommunen hvor alt er HONKY-DORY (SoTW) ~ | Blogger: [👉Ud af et hav af sindssyge eksempler mister Rungsted Kro 1500 bordreservationer samt 3 begravelser aflyses. Manglende coronapas giver bøder på 600 kr. og køreprøver aflyses, for prostitueret 3.000 kr., og serviceerhverv bøder op til 12.000 kr.👈] ... {gusketakkelov, har et flertal afvist tvangstest og tvangsvaxx - indtil videre!} ... Og mens alt dette her "Incidenstal-show" står på i Hørsholm - årsagen var, at 9 gymnasieelever blev smittede med coronavirus som så smittede videre til 51 indtil den ramte 250 - eller den NÆSTE kommnue og sogne som vil stå for skud mht. de automatiske nedlukningsprocesser. Eller Finansministeriets unge regnedrenge i lyseblå skjorter, ekspertgruppe ledet af Statens Serum Institut, Novo Nordisk og private ukendte aktører, der står bag de matematiske modeller og beregninger, er der nu fred og ro på coronafronten og det har der stort set været, siden Marts 2020... DET ER lykkes med at male et ydre fjendebillede op, der hedder den store farlige "CORONA OG UNGE", og det billede har den falske varebetegnelse 'Børnenes statsminister' og co., - af hensyn til Politikernes Magtfuldkommenhed - kun interesse i at holde fast i - koste hvad det vil. Det selvom, nedlukningen, har og vil have meget alvorlige konsekvenser for landets børn og flere folk, dør af ALT ANDET END CORONA (lyt til sygeplejersken) ... FOR SER DU, de store partier, nu er det Socialist-kommunisterne, i morgen, Højreekstremisterne, har rødder helt tilbage i forrige århundrede og har siden da, brugt fintfølende fonetisk-æstetisk politisk retorik sansning og totalitære tanker, for at forføre danskere, til at tro på deres L-O-R-T!... DET ER lykkes med Statsracismen i sådanne en grad, at alle som elsker Mette-Debbie, også hader alle udlændinge, som igen følger alle ordre, der udstedes fra Værnemagtsloven aKa love om epidemier, tryghedslove m.v., der sikrer mere parlamentarisk kontrol -- VI MARGRETHE DEN ANDEN, af Guds Nåde Danmarks Dronning, gør vitterligt --... HVORFOR F**DEN er prins Christians konfirmation så forbistret vigtigt - for at vi alle GLEMMER retsopgøret, rigsretten og corona-besættelsen????... (undskyld mit sprog)... |

EU-Kommissionen har indgået kontrakt om køb af 900 millioner vaccinedoser fra BioNTech og Pfizer med mulighed for køb af yderligere 900 millioner.


Gad vide hvad der sker den dag, det endelig går op for danskere, at det var nyttesløst at blive vaccineret, at de stadigvæk bliver smittet med corona og andre vira, har betalt med deres helbred, bare for at kunne komme i biografen, gå i Zoo og på restaurant. Har du først fået en vaccine, er der ingen fortrydelsesret. Du kan ikke sagsøge vaccinefabrikkerne eller Mette-Debbie. Du kan ikke ændre syntetisk genterapi, det er et permanent indgreb. DNA-nanoteknologi og dens biologiske anvendelser, er endeløse og når danskere først finder ud af, at de pisker rundt med Nano-mundbind med nano-orme, og microbots og mikrorobotter har adgang til dit væv, hukommelsesceller og hjernen, gennem blod-hjerne-barrieren, der adskiller hjernevævet fra blodet, så er det for sent... OG NEJ, jeg ønsker ikke at male fanden på væggen med dette, men det er enormt bredt research arbejde og det er slet ikke sikkert jeg har ret, men tør DU løbe den risiko?... |PS: Hva' djævelskab er det med al det "pulverbreve"-pølsesnak mht. Jyske Bank? Falske flag, ligesom øvelsen på Borgen? Bombetrusler, hvidt pulver i posten, skoleskyderier, samt muslim-ekstremisme og terrorisme, det nye sort, disse dage. Tilbage i de gamle dage i 1970'erne og 1980'erne ville folk, der ville røve en bank, bruge en pistol eller true med at have én, mens børn, der ønskede at lukke deres skole, ville trække brandalarmen. Velkommen til post-9/11 æraen...No comments:

Post a Comment