Apr 29, 2021

🚀🧀🎑 ~ (Fup eller Fakta?) Video starter konspirationsteori: 'Andreas Mogensen har aldrig vĂŠret i rummet' (SoTW Arkiv) ~ | Blogger: NOGET AF DET allerfĂžrste jeg spekulere i pĂ„ SOTW var; Fakta eller Fiktion? Eftersom danskere de himlede op af begejstring, da Andreas Mogensen blev den fĂžrste dansker i rummet, da han 2. september 2015 flĂžj op til den internationale rumstation ISS. Gider ikke skrive for og imod den konspirationsteori om Andreas Mogensen, fordi mange mennesker bliver meget dybt berĂžrte og slet ikke aner, at der findes bedrag pĂ„ sĂ„ hĂžjt et niveau ..Set med amerikanske Ăžjne, sĂ„ er NASA fuldstĂŠndigt utilregnelige, det som kommer ud i ĂŠlteren til offentlighedens sĂžgelys, stĂ„r i MEGET skarpt kontrast med, hvad NASA holder hemmeligt og hvad de faktisk formĂ„r og besidder af know-now siden den industrielle revolution, faktisk sidenNazisters storhedstid, samt Roswell hĂŠndelsen (1941) som var startskuddet for Secret Space Programmet (SSP).. Det, at de hemmelige rumprogrammer, har haft livlig aktivitet med andre civilisationer de sidste 70 Ă„r... KĂŠrestede lidt med en amerikaner for et par Ă„r siden hvis far var Chief Master Sergeant (CMSgt) pĂ„ Patrick Air Force Base Ăžstlige testomrĂ„de, under hans tid i USAF. Han arbejdede senere i kontroltĂ„rnet, Ă©n af de betroede militĂŠrfolk pĂ„ et hĂžjt clearings-niveau, som havde ansvaret for den hĂ„ndlĂŠnkede 'dokumentmappe' med hemmelige dokumenter og fingeren pĂ„ opsendings-knappen til Apollo-missionerne og kendte alle de berĂžmte astronauter. Foruden udstationeringer i Tyskland og andre hemmelige steder, hang hans certifikater og andre kvalifikationsbeviser pĂ„, hendes vĂŠggen. Han er nu pensioneret, vil Ă„benbart ikke afslĂžre sine hemmeligheder, stadig under ed og opsyn. For en Nordisk hillbilly som mig selv, var det fantastisk at opleve. Han har hĂžjst sandsynligt dybt kendskab til, om mĂ„nelandingerne var forfalskede, The Hollow Earth og Area 51. m.m. Da jeg smuttede en tur til Vegas for et par mĂ„neder siden pĂ„ MUFON konferencen 2017, fik jeg lige hilst pĂ„ tidligere NASA ansatte, Ă©n af dem, en vaskeĂŠgte astronaut og fik, naturligvis, deres autografer (L. Blaine Hammond, Dr Ken Johnston). K. Johnston pibede lĂžs om konspirationer, fik en god snak bla. om han selv har kendskab til at militĂŠret benyttede sig af at airbrush'e tonsvis af fotos der viser mĂ„nestrukturer m.m., mens Hammond har fĂ„et mundkurv pĂ„. Spurgte Hr. Hammond om han kendte til den fĂžrste danske ESA-astronaut Andreas Mogensen, men han svarede ud i luften, der sikkert er mange siden ham og anede ikke hvor Danmark lĂ„. SĂ„ det motto som Mogens Lykketoft og Lars LĂžkke bĂŠrer rundt pĂ„ »Jeg er den lykkeligste lĂžkkerider, hvem sagde storhedsvanvid?», passer vel meget godt pĂ„ os danskere, som tror vi selv er centeret for en verdensakse eller verdens centrum.. Ja, verden er mega stor, men universet er ""uendelig"", det er fĂžrst nĂ„r man Ă„bner sine sanser og fĂ„r klarsyn, vist ikke til politikernes favĂžr... |

 


Se Christians video-bevis: Mogensens tur i rummet ligner fup




videnskab.dk 16. marts 2016 

Video: DTU/ESA/NASA

Hvad sker der lige 20 sekunder inde i den film af et tordenvejr Andres Mogensen har taget for DTU? Christian og et par youtube-debattĂžrer undrer sig.

En video af et tordenvejr fra rummet afslÞrer ifÞlge en bruger pÄ nettet, at Andreas Mogensen slet ikke har vÊret i rummet. Det er langt fra fÞrste gang, konspiratorikere har fundet mystiske detaljer at hÊfte sig ved.

Da Neil Armstrong i 1969 satte sine fÞdder pÄ MÄnen som det fÞrste menneske nogensinde, var det et stort skridt for menneskeheden. AltsÄ, medmindre man tror, det hele er optaget i et studie ude i Þrkenen.

For frem til i dag er der stadig mennesker, der nÊgter at tro, at mennesket nogensinde har vÊret pÄ MÄnen.

PÄ samme mÄde er Andreas Mogensen, der var pÄ mission pÄ Den Internationale Rumstation, ISS, i september sidste Är, nu nÞdt til at forklare sig over for konspirationsteoretikere, der har opdaget noget besynderligt pÄ en af hans optagelser fra rummet.

Videoen er en optagelse af et tordenvejr i Indien set fra ISS, men i kommentartrĂ„den skriver brugeren, der kalder sig ‘UNI VERSAL,’ at han har lagt mĂŠrke til et objekt nede i venstre hjĂžrne af billedet, der ikke ser »sĂŠrlig himmelsk ud.«

Andreas Mogensen svarer tilbage pÄ konspirationsteori
Og nu har en af Ekstra Bladets lĂŠsere fulgt op ved at sende videoen ind til ‘Nationen!,’ hvor han bĂ„de spĂžrger til, hvordan det kan vĂŠre, at man kan se en by nede i hĂžjre hjĂžrne, nĂ„r rumstationen flyver med 28.000 km i timen, og herefter fĂ„r han Ăžje pĂ„ et stativ i venstre hjĂžrne, som han ogsĂ„ undrer sig over.

PĂ„ EB.dk har det nu fĂžrt til en livlig diskussion, samt en afstemning hvor der i skrivende stund er lidt over 17 procent, som mener, at videoen er optaget i et studie.

Det har fĂ„et Andreas Mogensen til at svare tilbage pĂ„ sin Facebook-profil, hvor han skriver:

»Der er rigtig mange der har spurgt hvad "stativet" i videoen sĂ„ er. Det er enden pĂ„ et af solpanelerne fra Soyuz. Tak til Mark MĂžller for at sammensĂŠtte dette billede, der forhĂ„bentlig kan aflive denne konspirationsteori!«
Billedet her, som Andreas Mogensen har lagt op pĂ„ sin Facebookprofil, viser, at det mystiske 'stativ' i videoen fra rummet slet ikke er sĂ„ mystisk. (Foto: Andreas Mogensen/Facebook)

Det er ikke sikkert, det er nok, for konspirationsteoretikere har sjÊldent sÄ lette at stille tilfredse. I denne artikel har vi samlet fem andre eksempler pÄ konspirationsteorier, som du kan dykke ned i og mÄske blive lidt klogere af at lÊse videnskabens syn pÄ.

LĂŠs videre pĂ„ videnskab.dk 
http://ekstrabladet.dk/nationen/se-christians-video-bevis-mogensens-tur-i-rummet-ligner-fup/5994924 

No comments:

Post a Comment