Apr 6, 2021

👋🤐🖕 ~ ('3 betænkelige risikofaktorer: RNA / DNA. Gensplejsede (GMO) eller syntetisk materiale.') Den Frie Presse: Anonym læge modtaget trusler fra SST for at udtale sig kritisk om Covid19 vaccinerne (SoTW) ~ | Blogger: [🤜'Hvis man bliver 'diagnostiseret' med f.eks.vis. uhelbredelig cancer, er der kun én vej i vores sundhedssystem nemlig; medicin, operation, stråling, kemoterapi og anti-hormonbehandling. Nu har man overbevist en hel dansk befolkning om, at en ikke-eksisterende-vira, ikke-levende, ingen-har-set dens påståede formering, kan reddes med mundbind, isolationer, restiktioner, coronapas samt vaccinationer. Og det er slet, slet ikke slut endnu.' ~ SoTW🤛] ... TAK til SoTW's ven, Anne for at dele, og den frie presse, som jo er helt fantastisk... Min holitiske naturlæge ND med 50 års erfaring, har også modtaget flere trusler, især efter enten uhelbredelig kræftpatienter eller unge HPV-ramte piger eller folk, som stort set ikke kan gå, kommer ud fra hans klinik, næsten "helbredt" (uhhhhh det ord må man ikke bruge i Danmark) eller i væsentligt forbedrede tilstand og overlægerne er målløse og ringer ham op... SOTW er faktisk lidt imponeret over vores regering... At man til stadighed, anno 2021, kan fuldføre Psykologiske Operationer (PSYOPS) i sådanne et omfang, at flertallet af en befolkning, bider til bollen... Mens Dronningen markerer 75-året for Bornholms befrielse med lys i vinduet, går Mink-Medico-Mette strækmarch på Corona forsøgsøen med russerne, græder snot over hun har slået 17 millioner mink ihjel, et undskyld til grønlandske eksperimentbørn og en kærlighedskrammer til Godhavnsdrengene... [LÆS VIDERE] ... METTE OG CO. LÆNGE LEVE HURRAAAA! OG SÅ DET KORTE - UP YOURS! ... PS: EMA's vaccinedirektør ser risiko ved AstraZenecas vaccine, USA og Søren Brostrøm smider dem ud eller pauser dem, dog vil danske landechef Christof Bischoff, ikke genetablere vaccinen med supplerende sikkerhedsstudier... |Den Frie Presse er blevet kontaktet af en lÌge, der ønsker at vÌre anonym, da vedkommende har modtaget trusler fra Sundhedsstyrelsen for at udtale sig kritisk om Covid19 vaccinerne.

LÌgen skriver følgende:

Det er det gale vanvid overhovedet at godkende disse vacciner, omend betinget, før der er lavet ordentlige undersøgelser over op til 20-30 ür over de negative bvirkninger, som jeg har skitseret nedenfor.

Pfizer-vaccinegodkendelsen bygger pü en undersøgelse med 44.000 deltagere.

DOI: 10.1056/NEJMoa2034577

Moderna Vaccinegodkendelsen bygger pü en undersøgelse med over 30.000 deltagere.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33378609/

Undersøgelserne er ikke valide som grundlag for massevaccinationer, idet resultaterne udelukkende bygger pü deltagernes selv-rapporterede virkninger, og ikke objektive undersøgelser af deltagerne.

Deltagerne er ikke blevet undersøgt, dvs der er ingen lÌger, som har udført kliniske objektive undersøgelser, og der er heller ikke udført parakliniske undersøgelser som urinprøver, blodprøver, blodtryksmülinger, el lign., og deltagerne har ikke set en lÌge eller anden sundhedsfaglig person, men har blot udfyldt et spørgeskema derhjemme.

Det fremgür desuden, at man i denne undersøgelse kun har spurgt om de samme bivirkninger, som kendes fra de gamle velkendte vacciner, som ømhed ved indstikssted, hovedpine, allergiske reaktioner, kvalme, etc. Her finder man en beskedent forøget hyppighed af anafylaktisk shock, lammelser og andre reaktioner.

Deltagerne kunne udfylde ’andre symptomer’ (those reported by the participants without prompts from the electronic diary), men det ved deltagere typisk ikke, hvad er.


Jeg spørger mange ’har du symptomer’ og de siger nej. Hvis jeg sĂĽ spørger ’har du ondt i hovedet eller halsen, pudser nĂŚse, er lidt tĂŚt i nĂŚsen, har du smerter ved vandladning, taber hĂĽret’, eller lignende, sĂĽ siger de ja.

Uanset er det alt for useriøst rent videnskabeligt at lade en sü vigtig beslutning som massevaccination bero pü spørgeskemaundersøgelser, altsü subjektiv selv-rapportering.

IsÌr nür det gÌlder RNA eller DNA vacciner, som endnu IKKE nogensinde er blevet testet i kliniske forsøg med DNA-tests før og efter vaccination.

Nür industriens forskere bliver spurgt om der kan vÌre Ìndringer i arvematerialet, kommer de med en teoretisk forklaring om, hvad der sker i kroppen og i cellerne. Ingen har rent faktisk undersøgt det. Ingen har lavet DNA tests (eller andre parakliniske undersøgelser pü nogen af testdeltagerne), før under og efter 1, uge 2 uger, 3 mdr, 6 mdr, 5 ür og 10 ür.

Der bør laves langtidsstudier for mutationer, fordi selve mutationerne og effekten af mutationer kan vÌre lang tid om at udvikle sig.

Det er en ren pĂĽstand fra industriens side og dybt uvidenskabeligt at henvise til, hvad de teoretisk set tror pĂĽ, der sker i kroppen. Her er det, at videnskaben bliver til religion og det er yderst farligt.

Desuden har de ikke engang ret, rent teoretisk. Teoretisk er det südan, at enhver form for gensplejset materiale, hvad enten det er vacciner eller sükaldte fødevarer, der tilføres kroppen udefra, kan medføre et øget antal mutationer, specielt efter lÌngere tid, müneder og ür.

Det skyldes, at DNA er meget let püvirkeligt. Selv almindelig kost og andre sygdomme kan püvirke DNA, ja selv almindeligt sollys kan medføre cross-linking af DNA.

Men det mest betÌnkelige her er alt det, man ikke har undersøgt - man har faktisk valgt helt at undlade at undersøge de teoretisk set mest sandsynlige bivirkninger af de nye typer vacciner.

Der er tre betĂŚnkelige risikofaktorer ved de nye vacciner:

1. De er RNA, eller DNA.

2. De er gensplejsede (GMO).

3. De indeholder syntetisk materiale.

Disse tre faktorer gør, at de mest sandsynlige bivirkninger ved de nye vacciner er følgende:

Udvikling af auto-immune sygdomme (rheumatoid arthrit, sklerose, diabetes, myastenia gravis, cøliaki (gluten allergi), lupus, inflammatoriske tarmsygdomme (herunder irritabel tyktarm), forskellige typer af anÌmi, Hashimotos stofskiftesygdom etc.)

Øget antal mutationer i vÌrtens eget DNA, som kan føre til mange typer af krÌft, malformationer, vanskabninger og deformiteter hos fostre.

Aktivering af inaktivt DNA (junkDNA) hos vÌrten, som kan føre til mange typer af krÌft, malformationer, vanskabninger, deformiteter, dysfunktion, invaliditet og personlighedsÌndringer.

Øget tendens hos virus til at mutere i befolkningen og danne nye virusvarianter.

Man bør derfor undersøge nøje for disse bivirkninger, bl.a. ved at foretage:

A) kliniske undersøgelser for autoimmune sygdomme.

B) DNA-tests af vaccinemodtageren før og efter vaccination

C) undersøgelser af mutationer hos virus i omrüder, hvor vaccinen gives.

Alle tre dele naturligvis med en opfølgning over 20-30 ür, dvs store kohorteundersøgelser.

Indtil nu er der rapporteret flere dødsfald forbundet med vaccination.

vg. no/ nyheter/innenriks/i/zgM1d1/fhi-ber-om-at-sykehjemsbeboere-vurderes-foer-vaksinen-gis? - Norsk originalartikel

https: // www.nytimes. com/ 2021/01/12/health/covid-vaccine-death.html?

Den Frie Presse kender til lÌgens navn og identitet, men afslører naturligvis ikke navnet pü kilder, süfremt de ønsker at vÌre anonyme.

**********

LÆS VIDERE:

Alles landsmoderen over alle, er defakto, den STØRSTE leder i Danmarkshistorien, mĂĽlt pĂĽ folkes "stemning" efter COVID-19 kom til, holdninger og isĂŚr, pĂĽ "følelser uden pĂĽ tøjet"​. 

Nej, ikke engang den falske prĂŚsident China Joe eller Homo-Muslim-Obama, kan mĂĽle sig op mod en Mette-Messias og Trump, som betagtes som fanden selv. 

Men Mette F., bliver snart ringet op af Dronning Elizabeth II af Storbritannien (Xi Jinping's CCP-hĂŚr samt Formand Mao fra graven), og lykønsket - ligesom, den falske profet, Jacinda Ardern, hende tyksakken, Thyra Frank-klonet, Erna Solberg, for at vĂŚre den mest effektive personlighed, til at lukke landet, godt og grundigt ned, under Coronakrisen og skabe den største økonomiske krise, for det liberale erhverv og selvstĂŚndig erhvervsdrivende... 

⚠️PS: Ifølge BT LIVE og IvĂŚrksĂŚttervirksomheden RobinTech, har gjort det umulige, mulig - nu kan man med en smartphone og en lille holder trĂŚkke en ekstra vaccinedosis ud af eksempelvis Pfizers covid-19-vaccine og dermed, vaccinere 270.000 flere borgere end ventet i april og maj (jeg rĂĽber til himmelen om hjĂŚlp snart😟)... |

No comments:

Post a Comment