Apr 28, 2021

💸💸💸 ~ (1.000 mia. kr. CV-krisen hul i statskassen, mens StatsAdelen, SydBank-DanskeBank-Medico-Tech og Amdi, skrældgriner) Kommuner sender millioner til Tvind - afsløret af en aktindsigt som kommunen.dk og DR har fået udarbejdet (2017 SoTW Arkivskabet) ~ | Blogger: [😟Noget der kan få mig heeeelt op i det RØDE felt er svindel eller 'soft korruption' i centraladministrationen👿] ... Vi snyder og bedrager og rager til os - like there's no tomorrow. Der bliver himlet op om en velfærdsstat, der kræver mådeholdenhed, generøsitet og arbejdsiver. Vi får at vide, at socialt bedrageri koster staten milliarder. Tilflyttere skal ikke koste kommunen noget. Kommunerne sparer på velfærden, hæver skatterne, mens der ligger milliarder på kistebunden, der sporløst forsvinder og alle der holder med "Else", kender rumlen af råddenskab i plejesektoren. Alle de kloge, som bedrager os - de mindre kloge, er mere optaget af, hvor mange penge man kan hive ud af kommunekassen, i stedet for at bidrage til den. For når naboen kan, så kan jeg også, virker det som om.. Det er nemlig ikke vores penge, men skatteyderens pengepung - et stort ta-selv-bord... Bettina Jensen og Britta Nielsen, hendes børn, (hvor er det bare synd for dem) Rigspolitiet, og alle hendes veninder snyder os. Kom.direktører. Borgmestre. Sygehusfolk. Kommunale havne. Det kommunale affaldshierarkiet. Hele hærskaren af embedsfolk og Politikere. Så lige på journalista.dk, at selv den selvudråbte heltinde, Lisbeth Zornig, der bekæmper fattigdomsbekæmpelse, scorer over 30.000 kroner for foredrag på biblioteker og i børnehaver. ALLE som har en lederstatus eller har erhvervet sig en eller anden form for magtposition i Statsadelen, får åbenlyst overdraget nøglen til Joakim Von Ands' skattekiste, har snablen dybt begravet nede i den offentlige pengetank, fordi de ligger frit tilgængeligt. Nu, også Tvind koncernen, er du overrasket?... [LÆS VIDERE]... |

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/20-aar-efter-gigant-razzia-tvindbosser-er-stadig-paa-flugt/8539892

Hentet fra: https://www.verdensalt.dk/2020/07/kommuner-sender-millioner-til-tvind.html
 
LÆS VIDERE:

... Det er ikke længere et tænkt eksempel, når alm. borgere skyder penge til Statsforvaltningen-Kommunen-Udt.Danmark-SKAT.

Skylder du penge til Staten, Fx børnebidrag eller uddannelsesbidrag (som et eksperiment), bliver der slået HÅRDT ned. 

Som min advokat siger. ""Pas på - retsstaten tror ikke på man kan leve af ingenting"".. 

Staten har adgang til ALT, fordi vi er overgået fra analoge borgere, til digitale.. 

Staten kan tjekke; din danske indkomst, aktuel lønindkomst, pensionsudbetalinger, dagpenge og lignende indkomst. Yderligere kan der også hentes oplysninger om pensionsindb., renteindtægter og anden kapitalindtægt. Oplysninger om personlig erhvervsvirksomhed i Danmark, hovedaktionær eller hovedanpartshaver i et selskab i Danmark. 

Og i sidste ende, kan Staten konfiskere dine penge på din bankbog, ligesom de gjorde med Kasi-Jesper og Pandora-sagen. Det er IKKE et tænkt eksempel, det er VIRKELIGHEDEN. 

Det ser ud til, at de store hajer svømmer frit rundt, og æder sig mætte af små uskyldige fisk, som forsøger at leve et helt almindeligt liv. 

Har man venner i Statsadelen, kan man leve som baroner...

Amdi er den nye Epstein, der også boede på Miami i skjul med sine millioner af dollars, som har snydt og bedraget os alle og ødelagt børn og unge mennesker i årtier. 

Nu er jeg grov, siger du? Sæt did ind i Tvind emperiet og alle deres skandaler, så vil du forstå....|

No comments:

Post a Comment