Mar 24, 2021

🕵️‍♂️🤥💰 ~ (TheTruman Show) What..!? Var det her forudsagt? (covidanmark) ~ | Blogger: Jeg er nok ikke en person, som græder over spildt mælk eller ikke tør protestere eller sætte mig til modværge, når Mette og Co., skyder med skarpt mod en hel nation, fjerner livsgrundlaget for mange selvstændige erhvervsdrivende, corona massehysteriet og hjernevaskelsen, som får 15-årige Nick Larsens far, med Skråt Op-fingeren, til at censurer billedet, fordi, han fik mange "dødstrusler"... Jeg har mistet venner ja, men mest bekendskaber, for det jeg står for og den jeg er blevet til under min spirituel opvågning og vigtigheden og forståelsen af, personlig udvikling... Selvfølgelig har vi alle behovet for kærlighed og anerkendelse, samt følelsen af at være værdig til at udvikle en stærk individuel selvfølelse. Dets stærkere en selvfølelse vi opbygger, dets hurtigere finder vi modet og drivkraften til at træde ud af flokken og begynde at skabe den forskel i verden, som vi individuelt føler os drevet hen i mod... Jeg tror på nu, men naturligvis ikke altid været pålagt eller opdraget til, at se på vores "verden", som, endnu bedre, med alternative sandheder, end dem, givet af vores 5 autoriteter (staten, skolelæreren, lægen, præsten og medierne)... Danskere er verdensmester i at brokke sig; egocentriske, arrogante og bedrevidende, end de fleste. Måske bundnaive, dog, ser man flere og flere danskere føler sig så dårligt behandlet af en offentlig myndighed, at de lægger sag an mod staten, deres kommune eller deres region. Bare ikke under en (politisk) verdensepedimi, selvom, verden er blevet ramt af frygtelige epidemier flere gange i dens lange historie... Efter vi har forladt skolen, stolt som én i fanden, nu har vi bestået alle eksamener, så har vi lært ALT, hvad vi skal bruge af viden, for en hel livstid og mere til. Og kommer det til hvad vores medier, staten og autoriteter fortæller os, vi skal gøre under en verdensepidemi, så kan det godt være, vi er HAMMERENDE irreteret, men orker simpelthen vi ikke at søge viden eller gøre modstand, vi er nemlig så LUDDOVNE og FRYGTSOMMME, at vi blindt stoler på, at alle omkring os, vil os det bedste. Desværre, forholder det sig ikke altid sådanne... Har du først været sammen med en coverte (skjulte) narcissist eller en partner med personlighedsforstyrrelse, der kan stå og lyve dig DIREKTE oppe i dit åbne ansigt, uden at fortrække en mine, ved du, hvad jeg snakker om. Gang det med faktor X og så har du folk siddende i toppen af poppen, inde i centraladministrationen, som meler deres egen kage, over penge, magt og personlig selvtilfredstillese... |


Kilde >>

Måske synes du, det her er for skørt… og måske bliver du lige “punkteret” på, hvad du synes, du vil høre af teorier… men fakta er bare, at du er nødt til at forholde dig til de helt konkrete fakta, vi har.

I starten af Danmarks “corona-cirkus” syntes nok alle, at Covid-19 var forfærdelig, og mange var bange for sygdommen … altså, FØR vi begyndte at kradse i overfladen og efterfølgende grave rundt i det hele. Før vi fandt ud af, hvor korrupt vores “system” og vores “ledere” i verden er.

Jeg ved ikke om du kan huske det – men i al fald, lige da det gik op for mig, hvad der reelt er ved at ske i verden, sad jeg med tanken “Det er løgn, det her” og “Det kan simpelthen ikke passe”… Lige pludseligt var det ikke Covid-19 der fyldte, men i stedet alt det, der lå bag. Det var som en dårlig drøm, man stadig bare ønsker skal slutte.

Hvis vi sover, eller ikke får øjnene for realiteterne i den verden, vi lever i, kan vi ende med at blive “statister i en dårlig film”, og vi finder for sent ud af, at den verden vi troede var virkelig, var ét stort bedrag. Præcis ligesom i filmen “The Truman Show” fra 1998.
– så måske er det nødvendigt at åbne øjnene og “kigge”, før det er for sent.

På samme måde er vi nødt til at forholde til de øvrige fakta vi kender – UANSET hvor meget det så strider i vores opdragelse, kultur, menneskesyn eller lign.!

Hvis vi sorter fakta fra, fordi vi har en anden ideologi eller et andet livssyn, end de reelle fakta vi møder, bliver vi snydt så vandet driver! Ligesom dengang alle troede, at restriktionerne for Covid var for vores alles bedste. Vi gik i ét stort bedrag

Og hvor vil jeg hen med det her…?

Man har fundet nogle ekstremt gamle dokumenter, som er omkring 1900 år gamle, hvor en gut, der hedder Johannes (John på engelsk), får en slags åbenbaring ind i fremtiden, som han skriver ned. Mange har forsøgt at tyde, hvad den betød i løbet af årene, men pludselig begynder alle brikkerne nu at kunne lægges til et samlet puslespil.

No comments:

Post a Comment