Mar 4, 2021

🕬📰🌞 ~ ('Major lawsuit against danish PM Mette F. has started in Copenhagen City Court') Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK Februar 2021 ~ | Blogger: [👉Nyhedsbrev: "Er coronavirus genmodificeret? Mette F i retten for grundlovsbrud, skriv under mod biometrisk overvågning, tilladt at sige nej til smartmeter i Norge "👈] ... UDDRAG: Stor retssag mod Mette F. er startet i Københavns Byret OOC – Organisationen til Oplysning om Corona – med Søren Ventegodt i spidsen har startet en retssag mod Mette Frederiksen i Københavns Byret. OOC påstår, at lockdown, forsamlingsforbud, mundbind mv. er grundlovsstridige. Det skal byretten så tage stilling til nu. Ved det første retsmøde blev der fremlagt en 120 siders rapport om corona-pandemien udarbejdet af den tyske immunolog professor Dr. Med. Sucharit Bhakdi og læge Søren Ventegodt. Rapportens konklusion er…[LÆS VIDERE]... 🙏PS: Ved ikke hvorfor MAY DAY altid sender deres nyhedsbrev ud i slut måned, og deres brev, fylder enormt på min blog, men ellers er de virkelig LIFE-SAVERS, i min verden. Kender (kendte) jo også Peter Johansen og Lili og været til deres arrangementer... |


Kære alle
Vi iler med et nyhedsbrev, som vi stadig kan kalde et februar-nummer. Det lysner i øst, men med udsigt til uendelig testning, udlevering af sundhedsdata i form af  papirer, der skal bevise det ene og det andet, og en ny epidemilov, der stadig varsler tvang og indespærring, virker det en smule diset.

En retsag er startet mod Mette F., som du kan læse om nedenstående - den har der ikke været megen omtale af. Og hvorfor er vi så kritiske over for regeringens corona-dagsorden? Fordi der er en anden og meget mere nuanceret sandhed derude om virus, vacciner, effekten af nedlukning, mundbind osv., og det kommer  bare ikke ud til folk. Men vi samler noget af det vigtigste her fra videnskaben og andre medier - og så må du selv vurdere!

En vigtig nyhed er en underskriftindsamling på EU-plan mod "kinesiske tilstande". Og med det mener vi elektronisk ansigtsaflæsning i det offentlige rum. Det hedder også biometrisk ansigtsgenkendelse, men det begrænser sig ikke kun til ansigtet. Ansigt, krops-holdning, gangart mv. aflæses fuldstændigt nøjagtigt. Derefter laves et digitalt aftryk af personen, og vedkommende kan nu genkendes overalt på kloden, ligegyldigt om han/hun klæder sig ud, tager briller på e.l.. Metoden er lige så unik som fingeraftryk. Nu er der kommet en opfordring til EU om at lovgive mod det. Hvis forslaget får 1 million underskrifter, skal Kommissionen overveje at tage det op. Du kan læse om det her på dansk, hvor der også er link til underskriftsiden Reclaim your Face. Spred gerne til alle, du kender. Med mange millioner underskrifter kan vi vise EU, at sådan et samfund med digital menneskegenkendelse vil vi ikke have! 

 
Sygdom/sundhed
 
Er coronavirus manipuleret til at blive ekstremt smitsom?
Steve Hilton på Fox News har fået fat i nogle papirer, der tilsyneladende viser, at Fauci har finansieret genmanipulering af virus, så de bliver ekstremt smitsomme - med den begrundelse, at "vi skal lære at bekæmpe dem". Kongresmedlemmer i USA kræver nu en uvildig undersøgelse af "forræderisk forskning" på Wuhan laboratorium.

En lang række internationale eksperter om covid og vaccine
Ja, de er meget kritiske. De stiller alle de spørgsmål, som du bør stille din læge, inden du får vaccinen, hvis du skal indgå i et informeret samtykke. I øjeblikket skal du bare samtykke – men du mangler informationen!  The Question on Everyone's Mind (engelsk)
Du kan komme i fængsel, hvis du nægter
Ifølge den nyeste udgave af epidemiloven risikerer du fængsel i op til seks måneder, hvis du nægter at lade dig teste for virus, indlægge, isolere eller vaccinere. Sådan lyder påstandene i flere opslag på sociale medier, som stammer fra en coronaskeptisk blog. To juraforskere har gennemgået de i alt otte punkter for TjekDet og sammenholdt dem med forslaget til den nye epidemilov. Og ifølge dem er langt de fleste af påstandene korrekte.
Statens Serum Institut: covid-test tester ikke for covid
"Jeg har i dag ringer til pressetelefonen hos Statens Serum Institut for at få svar på nogle spørgsmål, som jeg er stødt på fra konspirationstosser. Den venlige pressetalsmand fortalte mig, covid-testcentrene slet ikke tester for covid, da det jo kræver en lægevurdering. Man kan derfor ånde lettet op, selvom man får et positivt svar på en coronatest, da det ikke behøver betyde, at man har covid-19."
Forældre rystede over skoleopgave: Det er “hjernevask”
"Jeg måtte lige blinke et par gange, da jeg læste hendes opgave, og tage en dyb indånding… Jeg regner med at kontakte deres lærer i morgen, og høre om ikke mine børn kan få nogle andre opgaver. Jeg synes det er synd, at børnene skal hjernevaskes på den måde," siger en rystet forælder ved navn Christina Hansen til Indblik…
Den nye epidemilov er stadig problematisk
Den åbner for nedlukninger uden om Folketinget. Styrelsen for Patientsikkerhed vil kunne lukke ned i kommuner og regioner uden at spørge Folketinget. Det er en overset kattelem, siger professor til Jyllandsposten. Desuden omtales loven i et interview her med to jurister og en selvstændig erhvervsdrivende.

Mette Frederiksen vildledte
Myndigheder anbefalede ikke stor nedlukning i foråret, som hun påstod. MF har gang på gang sagt, at det var en 'bred myndighedsgruppe', der anbefalede en nedlukning af Danmark 11. marts 2020. Men planerne om nedlukning kan udelukkende være udtænkt i Statsministeriet. Det er konklusionen i en 595 siders lang rapport om regeringens håndtering af coronavirus.
Studiet der blev væk
Et dansk studie om effektiviteten i mundbind blev på mystisk vi – ja bare ikke omtalt. Toptidsskrifter som det engelske Lancet nægtede at offentliggøre det. Her kan du læse, hvad studiet viste: Mundbind virker ikke. En ubekvem sandhed, der af politiske grunde skulle tilbageholdes. (engelsk)
Debatindlæg: Mette Frederiksen-virus er langt farligere end Corona-virus
"Jeg bekymrer mig om en bekymrende bekymring. Og det er den måde statsminister Mette Frederiksen og resten af regeringen konstant taler til den laveste fællesnævner hos den danske befolkning. Og den laveste fællesnævner i Danmark - den er lav. Meget lav. Jeg vil holde mig til Mette Frederiksen, uddybe hvad jeg mener, og jeg vil starte med begyndelsen..."
De skriver ikke om det
Store demonstrationer finder sted rundt om i EU med protester mod coronarestriktioner. Men medierne skriver intet om det. Heldigvis bliver det dokumenteret af demonstranter, der filmer. Her fra den 31. januar 2021 i Wien og Berlin.
Farmaceutisk kvalitet af homøopati
Et nyt studie bekræfter, at homøopatiske medicinalprodukter I EU er af en særlig defineret høj kvalitet, ufarlig for patienter og velreguleret. De lever op til same høje standarder for sikkerhed og kvalitet som alle andre medicinske produkter. Det gælder for både udvælgelse og dyrkning af råmaterialerne, selve produktionen og kvalitetstest og markedsgodkendelse. Myndighederne reviderer jævnligt producenterne, og dermed kan forbrugerne være sikre på, at de altid får officielt monitorerede produkter af høj kvalitet. (engelsk)
Amerikanske forskere kalder vitaminers effekt for ”indbildning”
En gruppe forskere fra Harvard Medical School er af den overbevisning, at det er ren placebo-effekt, når brugere af kosttilskud oplever, at præparaterne gavner deres helbred. Den holdning er langt fra alle enige i, og et kig på et par store, anerkendte undersøgelser peger faktisk i den stik modsatte retning.
Sundhedsordfører: “Debatten er styret af en sammensværgelse”
Debatten om tobak og rygning herhjemme er styret af en sammensværgelse bestående af bl.a. Kræftens Bekæmpelse, lyder det fra Dansk Folkepartis sundhedsordfører Liselott Blixt.
 
Vaccination
 
Var du klar over følgende problemer med de nye covid19-vacciner?
Der er tale om delvist falsk varebetegnelse. Covid-19 vaccinerne kan give alvorlige og livstruende bivirkninger – ikke nu, men på længere sigt.
Tidligere direktør for Sundhedsstyrelsen: Vi skal diskutere fordele og ulemper ved vaccinerne
Vi bør åbent erkende, at det godt kan diskuteres, om en 18-20-årig rask person bør vaccineres mod covid-19, skriver Sundhedsstyrelsens tidligere direktør Else Smith. Alle taler om det, og nogle er i tvivl. Skal jeg lade mig vaccinere mod corona? Er vaccinen sikker? Er vaccination overhovedet nødvendigt? Mange vil godt vaccineres, men vil også gerne lige vente til andre er blevet det, og bivirkningerne har vist sig.
Kan du blive fyret, hvis du nægter vaccination?
Coronavaccinen er i fuld gang med at blive rullet ud, og regeringen og erhvervslivet har planer om et digitalt coronapas, som kan give mulighed for restaurantbesøg og forretningsrejser. Men hvad betyder det egentlig for dig som lønmodtager? Advokatfuldmægtig Charlotte Krogh kommer med tre skarpe om Coronavaccinen.
Professor kritiserer regeringens plan om at vaccinere alle danskere for corona
Den socialdemokratiske regering vil tilbyde alle voksne danskere en vaccine mod covid-19. Men det er ikke nødvendigvis en god idé, lyder det fra epidemilogiprofessor Christine Stabell Benn, der peger på en alternativ vej frem.
 
Miljø/GMO
 
Der åbnes for udplyndring af Grønlands undergrund
I en erklæring, der offentliggøres i dag [10. feb.], opfordrer 141 miljøorganisationer fra hele verden til at beskytte det grønlandske og arktiske miljø. Grønland har nogle af verdens største olie- og gasressourcer. For øjeblikket findes der ca. 70 aktive storskala udforsknings- og udnyttelsesminetilladelser, som dækker tusindvis af kvadratkilometer. Næsten alle bliver i givet fald åbne, ofte højt beliggende miner.

Mexico mod GMO
Mexico har planer om at stoppe import af GMO majs og forbyde glyphosate pga. studier om kræft. Det er ikke noget, der huer industrien, som hævder, at glyphosate er sikkert. (engelsk)
 
Skærme/elektrosmog
 
Stor sejr: I Norge kan man fritages for smartmeter
Ny dom i Norge: Alle netselskaber har pligt til at fritage kunden for smartmeter (fjerrnaflæst el-vandmåler), hvis kunden ansøger sammen med en attest fra lægen eller psykologen. (norsk)
11.000 sider som bevis i retten i stor 5G-sag
I årtier har vi hørt, at der ikke er evidens for, at trådløs teknologi er farlig. Påstande om 5g-skader er blevet afvist som konspirationsteori. En ny retssag mod FCC, USA's telestyrelse, bestrider de påstande og hævder, at skaderne er bevist, og at der er en sygdomsepidemi. Den sagsøgende organisation har fremsendt 11.000 sider som bevis til retten. (engelsk)

Øget risiko for cancer nær en mobilmast
I et tysk studie undersøgte læger ca. 1.000 patienter for at se, om de, der havde boet tæt på en mobilmast i 10 år, havde en øget risiko for kræft. De fandt ud af, at andelen af nyudviklede kræfttilfælde var tre gange højere for dem, der bor inden for 400 meter af en mobilmast sammenlignet med dem, der boede længere væk, og de blev syge 8 år tidligere. (engelsk)
Amerikansk domstol: Overfølsomhed over for Wi-Fi er et handicap
Det er voldsomt omdiskuteret, om der er sammenhæng mellem el-overfølsomhed og mobilstråling. Nu har en delstatslig appeldomstol i Los Angeles i den amerikanske stat Californien givet en kvindelig skolelærer ret i, at hendes lidelse som el-overfølsom er et handicap, og at hun derfor har krav på et tilpasset arbejdsmiljø på den skole, hvor hun underviste.
 

Overvågning/rettigheder
Stor retssag mod Mette F. er startet i Københavns Byret
OOC – Organisationen til Oplysning om Corona – med Søren Ventegodt i spidsen har startet en retssag mod Mette Frederiksen i Københavns Byret. OOC påstår, at lockdown, forsamlingsforbud, mundbind mv. er grundlovsstridige. Det skal byretten så tage stilling til nu. Ved det første retsmøde blev der fremlagt en 120 siders rapport om corona-pandemien udarbejdet af den tyske immunolog professor Dr. Med. Sucharit Bhakdi og læge Søren Ventegodt. Rapportens konklusion er…

No comments:

Post a Comment