Mar 15, 2021

🗫👂😮 ~ (Stikkerlinjer & Sladrehanke) Ikke det samme da jeg var dreng: Danmark, Corona-Kooperativet og svigt, af unge mennesker (SoTW) ~ | Blogger: Vi "stikker" hinanden som aldrig før og det er ikke kun, når loyale danskerne til "systemet", melder sig ind i kampen og i stigende grad "sladre" om hinanden for skattesnyd, socialt bedrageri og snyd med hjælpepakker... "De" gør det også, når regeringen forbyder forsamlinger på mere end fem personer, danskere tror virkelig på, at "de" gør en forskel og der findes en dødensfarlig virus, omking os, der frygtes. Og TIPPERLINJERNE er brandvarme, også hos ugemagasiner, aviserne og tabolidblade, som dermed, tipper, eller sender det videre til politiet?? .. Hertil kommer janteloven, troen på 'social kontrol' og misundelse, som er en af de syv dødssynder... Mink-Medico-Mette, og hendes Loyal to Familia-kommunister sender politiet ud, til hver, en lejlighed... Ud af utallige eksempler, sidst, var der stor fest på vandrehjemmet Danhostel i Faxe, hvor unge mennesker måtte "flygte", da lederen, Morten Romme, højst sandsynligt har 'stukket' de unge til politiet og fortæller, hvor dårlig, de unge opfører sig... Genåbning af efterskoler, hvor de unge, valfarter hjem igen til mor og far i hver weekend, fordi, de ikke kan holde ud, at være sammen igen med andre mennesker og omstille sig og Oure Efterskole, nu er klar, til, at 'pode' 1.000 elever... Før i tiden, levede vi med et stikkersamfund, hvor alle kunne anmelde alle - og en børnesag kunne begynde hvor som helst og når som helst og det er sgu 'måske', til at forstå, for vi skal værne om børn og unge. Jeg har selv anmeldt min ukrainske x-kone, for at slå og især, for, Psykisk vold mod sin egen datter - det er ikke noget jeg er stolt af, men det var nødvendigt. Måtte forlade en anden kæreste, da hun var for 'hård' overfor min egen biologiske datter (og andre ting, naturligvis)... Knivdrab på hjælpeløs 6-årig i Kolding, men hvem svigtede? Anbringelsesområdet koster samfundet mere end et tocifret millardbeløb om året, men børn og unge bliver alligevel svigtet. Sagen i Gribskov, hvor plejefirma, har svigtet en ung mand, og en del flere, står ikke alene... Vor Statsminister, vil fortsat ikke hjælpe, danske børn i Syrien... Men nu, er der en 'virus-pandemi', hvor det koster 2500 kroner at trodse forsamlingsforbuddet og unge, går rundt som zombier med selvmordstanker og ikke må være sammen med deres venner og feste... Vi behøves ikke længere de kommunale whistleblowerordninger, skal være anonyme og også for borgere... Familien Dannevang, skal nok 'stikke' hinanden, på godt og ondt, helt ind i vores børns og de næste generationer... Vi lever i et stikkersamfund - og børn og unge, bliver ofre... |


 


Anne Jensen

OM HVORDAN EN... SANDHED BLIVER TIL VIRKELIGHED

(Mette og Magnus leger diktator og doktor)

Mette: "Min fætter Martin siger at vi alle sammen dør hvis vi ikke går til lægen og får et prik. Det fik han at vide af onkel Bill for 5 år siden".
- Magnus: "Ooooj...men.. ka´ det nu osse passe?"

Mette: "Jo, det kan, min fætter Martin ved ALT".
- Magnus: "Jamen, din fætter Martin er jo ikke læge. Og læger ved jo alt om hvordan man undgår at dø?"

Mette: "Min fætter hedder Martin Rotten, og ham lytter JEG til. For han ved ALT! Alle er bange for ham, og han er ved at lære mig hvordan jeg skal få alle til osse at være bange for mig!"
- Magnus: "Det ved jeg godt, men...".

Mette: "Jeg gider ikke tale om det mere, MAGNUS!!! Han ved ALT!!!! Du kan selv spørge onkel Bill. Han har lært min fætter Martin ALT det han ved".
- Magnus: "Må jeg godt få lov at ta´over til ham der onkel Bill når vi bliver store, for jeg tror nu ikke rigtigt helt på det.

Når JEG bliver stor vil jeg være journalist og skrive sandheden til folk. Mange er så dumme at de tror vitaminer er vigtigere end slik og kager".

Mette: "Det ka´ du tro Magnus. NÅR jeg bliver statsminister, skal jeg sørge for at du bliver Sandhedsminister og får lov til at flyve over til onkel Bill og tante Melinda, og får sandheden at vide. De ved alt om hvordan man får folk til at tro på det de siger".
........ maaaange år senere....... da Mette og Magnus var blevet store, og MEGET KLOGERE:

Mette: "Nå, Magnus, var det så ikke rigtigt hvad jeg og Martin Rotten og Bill sagde"?
- Magnus: "Jo, Mette, og Bill lod mig tage en selfie sammen med ham. Og nu skal vi i gang med at få alle de dumme mennesker i det her land vaccineret. Og Mary hjælper os".

No comments:

Post a Comment