Feb 21, 2021

🗫👂😮 ~ (Stikkerlinjer & Sladrehanke) Ikke det samme da jeg var dreng: Danmark og Corona-Kooperativet i billeder (SoTW) ~ | Blogger: Vi "stikker" hinanden som aldrig før og det er ikke kun, når loyale danskerne til "systemet", melder sig ind i kampen og i stigende grad "sladre" om hinanden for skattesnyd, socialt bedrageri og snyd med hjælpepakker... "De" gør det også, når regeringen forbyder forsamlinger på mere end fem personer, danskere tror virkelig på, at "de" gør en forskel og der findes en dødensfarlig virus, omking os, der frygtes. Og TIPPERLINJERNE er brandvarme, også hos ugemagasiner, aviserne og tabolidblade, som dermed, tipper, eller sender det videre til politiet?? .. Hertil kommer janteloven, troen på 'social kontrol' og misundelse, som er en af de syv dødssynder... Vi gider ikke mere Alles landsmoder Mette-mus, hun fortjener ikke mere spalteplads på min blog, der desuden NÆGTER, at afsløre omfanget af sexisme og seksuelle krænkelser i partiet... Nu hvor Parken åbner igen som midlertidigt lyntestcenter aka DEMA-camp, også i Ishøj, Kolding og Flensborg, der kommer til at koste dig og mig, 100 mia. kr. i testcentre Danmark om året (førende sundhedsøkonom, professor Jakob Kjellberg) og det er nu op til DIG derude, om du ønsker at blive testet i et væk og modtage Corona-vaccinationerne og "stikke", dine medmennesker... |

https://www.facebook.com/groups/1025440167510769/


https://ekstrabladet.dk/krimi/boederegn-i-aarhus-efter-uanmeldt-demonstration/8480169

 

https://www.tv2fyn.dk/odense/politiet-stopper-fest-paa-fyn-og-finder-boedeblokken-frem

https://jv.dk/artikel/festede-p%C3%A5-kollegie-17-personer-sigtet-for-at-overtr%C3%A6de-forsamlingsforbuddet



https://www.tvmidtvest.dk/ringkoebing-skjern/politiet-afbroed-fest-i-garage-men-henk-mener-ikke-han-har-brudt-loven

ÅBENT BREV TIL STATS -OG SUNDHEDSMINISTEREN 
(samt til alle øvrige medlemmer af vores folketing)

NU ER DET NOK.
Dette brev skal opfattes som et klart og rungende NEJ TAK til flere groteske tiltag fra jeres side. Nu er grænsen nået for, hvad den almindelige dansker vil finde sig i af absurde restriktioner og krav, I fortsætter jeres vanvidskørsel uden tanke på de katastrofale konsekvenser, det har for hele vores samfund både menneskeligt og økonomisk. I lyver os lige op i ansigtet, når I påstår, at I gør det for vores egen skyld.
Hver eneste dag vågner en dansker op til den nye 'normal' og spørger sig selv, om dette kan være rigtigt. Hver eneste dag kommer en dansker tættere på at gå konkurs med sin virksomhed eller forretning. Hver eneste dag står en dansker op til synet af sine familiemedlemmer, der lider under nedlukningen af vores land. Hver eneste dag er der en dansker, der tænker på at tage sit liv, fordi meningen med det er blevet fjernet.

Alt dette sker som en konsekvens af jeres beslutninger, fordi I er faldet for et fiktivt narrativ om en farlig virus. I er blevet snydt, så det driver, af dem, der styrer verden. Nogle af jer ved det godt, andre har ikke evner til at se det. Det vigtigste er dog, at VI ved det, at VI kan se det, og at VI nu fortæller jer det. Samtidig lader vi jer også vide, at det er strafbart som politiker at lyve overfor sin befolkning.
Derfor skal I tænke jer godt om nu.
I er i gang med at stemme en epidemilov igennem, der overtræder SAMTLIGE menneskerettigheder både på nationalt og internationalt plan. Grundloven er sparket til hjørne og det samme er vores frihed. Visse mennesker kan stadig ikke få øje på jeres systematiske destruktion af vores samfund, men det kan vi.
Derfor skal I tænke jer godt om nu.
Vedtager I epidemiloven, er der givet grønt lys til at holde danskerne fanget i det fiktive narrativ om en farlig virus på ubestemt tid. I kan med loven i hånden både TVANGsteste, TVANGsbehandle, TVANGsvaccinere og TVANGsinternere os udelukkende på baggrund af en MISTANKE om en "ikke nærmere defineret smitsom sygdom". At intet af dette hører hjemme i et retssamfund, burde være tydeligt for enhver.
Derfor skal I tænke jer godt om nu.
Hele Danmark skriger på genåbning af vores samfund. Alle er berørte af jeres restriktioner, der ikke på noget tidspunkt har afspejlet virkeligheden og den konkrete situation. For når man fjerner mediernes og myndighedernes propagandamaskine, når man fjerner de manipulerede smitte -og dødstal, så står kun tilbage ,at vi har med en virus at gøre, der ligner influenza og derfor hverken er særlig farlig eller dødelig for almindelige mennesker. I bilder os noget andet ind.
Derfor skal I tænke jer godt om nu.
Det nyeste 'værktøj' i regeringens 'værktøjskasse', er at teste alle danskere to (2!) gange om ugen. For at kunne få lov at færdes frit (eller så frit, som I nu vil tillade det), skal alle danskere, store som små, nu have stukket en podepind ind i én eller anden kropsåbning for at få lov at gå på arbejde, i skole, i børnehave eller på biblioteket. RASKE mennesker, der ikke har antydningen af sygdom i kroppen, skal nu lines op på denne totalitære, fascistiske facon. Det er dette, der er sygt.
Derfor skal I tænke jer godt om nu.
Alt for længe har I fået lov at trække danskerne rundt i manegen som små, dresserede cirkusheste. Fordi det er lykkedes jer at bilde det meste af befolkningen ind, at der vitterligt ER en farlig virus i omløb. Det ved vi godt nu er løgn. I har løjet for os, og I bliver ved med at lyve, indtil nogen sætter foden ned og siger stop. Det sker nu.
Det eneste værktøj, der ligger i værktøjskassen, er den skruetrækker, der skal bruges til at få lirket sandheden om pandemien ind i hovederne på folk. Det går heldigvis over al forventning. Lige så hurtigt, som I er i gang med at smadre Danmark, lige så hurtigt vågner folk op. Fra nu af vil I møde massive protester og modstand på ALT, hvad I har i ærmet af uhyrligheder. I får ikke lov at lykkes med jeres forehavende, det siger sig selv. Alt for mange har gennemskuet jer, og der kommer hele tiden flere til.
I kan vælge at fortsætte med at lyve for befolkningen, selvom jeres løgne for længst er afsløret. I kan også vælge at tone rent flag nu og begynde at arbejde for folket, som I er ansat til at tjene. Det sidste vil være vores klare anbefaling.
Uanset hvilket valg, I træffer, så slutter dansen med corona'en her.
**************
Skriv under med dit navn i kommentarfeltet på originalbrevet og DEL DET! Jeg sørger for, at det bliver sendt til de ansvarlige på Christiansborg inden 3. behandling af epidemiloven på tirsdag...

No comments:

Post a Comment