February 24, 2021

🐲👃🐀 ~ (HunDragen er væk i en sæk fyldt med blæk og statsministereffekt!) Den elefantastiske beretning om Baron Munchausen' LØGNEN og #Coronakrisen! 81 Hip hip hurra! og så de 15 korte HU! (SoTW) ~ | Blogger: [🤜SMELL A RAT: "Varmt forår kan åbne for yderligere genåbning, men det kan blive uhyggeligt svært, advarer Heunicke"🤛] ... Restauranter, frisører og butikker i storcentre, er ikke omfattet af den første fase af genåbningen. Hvad er forskellen på en butik som ligger på et strøg og i et storcenter?... Alle afgangselever i Nord- og Vestjylland kan vende tilbage, men hvad med resten af DK?... Rejserestriktionerne er forlænget frem til 5. april - efter påske... SÅDAN "genåbner" (dele) af Danmark - men hvor fanden er Mink-Mette henne? Travlt med at hovere, nu hvor Socialakrobaterne og Deres undersåtter, har stemt en ny epidemilov igennem som FRATAGER alle danskere, sine borgerrettigheder. Det gælder rettigheder over privat ejendom, egne børn, egen krop... Skider hun på os alle sammen, igen, igen, undskyld udtrykket!?!... EU er RASENDE på Danmark: I har ti dage til at ændre grænseregler, men der er blot, LARMENDE RUNGENDE TAVSHED?... Altimens, uddeler Mette F. julegaver til sine spindoktorer, ministre, borgmestre og det 195.000 store statslige forhandlingsområde (staten) af regeringssoldater, men stadig flere virksomheder bukker under... Helt friske tal viser, at vaccinerne virker i Danmark, siger SSI, men har fjernet, døde borgere fra vaccinationstal!?!.. Danske skolebørn er også klar til at teste sig selv, hvis bare de kan få lov til at komme tilbage i skole, siger elevernes organisation, som har nærstuderet Østrig, hvor, ALLE, skolebørn putter en vatpind op i deres egen næse. Hvad tror det får af konsekvenser, mht. traumatisk stress, at alle vores Indigo-børn, som i forvejen mistrives, uden menneskelig kontakt i dagligdagen, når de opdager, det hele var bygget på en LØGN?... Total nedsmeltning i Fredericia Kommune, hvor Tommy Abildgaard, er fritaget for tjeneste. I forvejen er kommunaldirektøren sendt hjem - og Jacob Bjerregaard har trukket sig som borgmester.. Hvem er så JB? jooo ser du, han var tidligere DSU-formand, som tilgav 'Teenage-Predator' Jeppe Kofod, tilbage i 2008, var én af dem, som brød ind på Hotelværelset, hvor en uskyldig DSU-novice (14-årig-plus-366-dage) 15 årig gammel jomfru, som sad og græd på toilettet, mens enten Kofod gemte sig under sengen i skam, eller havde et håndklæde om (tissetrolden), efter badet og så diffust ud. JB var også HAM, som fortalte forældrene, ALDRIG, at tale om dette emne, nogensinde, igen... HVAD DJÆVELEN ER DET FOR ET LAND VI BOR I?... Hvordan får vi opsamlet 100.000 demonstranter, på gaden?... Vil du med?... Nej, det tænkte jeg nok, vi har så travlt med at gemme os, tænk hvis "nogen" fik øje på os, i mængden, af sølvpapirshatte og monstre... |

 

Fakta: Disse restriktioner er fortsat gældende

En række restriktioner er blevet lempet fra 1. marts, men Danmark vil fortsat være delvist nedlukket.

En række restriktioner er blevet forlænget til 5. april. Se en oversigt over de fortsat gældende restriktioner på nationalt plan:
 

  • Forsamlingsloft på fem personer.**
  • Frisører, fitnesscentre og massører er lukket. Det samme gælder klinikker, der udfører kosmetiske behandlinger.**
  • Elever i folkeskolens 5. - 10. klasse og studerende på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser er sendt hjem og modtager fjernundervisning.**
  • Storcentre skal holde lukket. Butikker over 5000 kvadratmeter må have et begrænset antal kunder.
  • Alle indendørs idræts- og kulturanlæg er lukket. Det gælder blandt andet håndboldhaller, svømmehaller, fitnesscentre, teatre og biografer.
  • Restauranter, barer, caféer, diskoteker og lignende skal holde lukket. De må gerne sælge takeaway.


 

Regionalt er der visse yderligere åbninger:

** I Nord- og Vestjylland må alle afgangselever i grundskoler, på ungdomsuddannelser og voksenuddannelser komme tilbage hver anden uge under forudsætning af test to gange om ugen.

Efterskoler genåbner med fuldt fremmøde ud fra en model med særlige smitteforebyggende foranstaltninger beskrevet af Sundhedsstyrelsen.

På Bornholm er der fuld genåbning af skoler, efterskoler og videregående uddannelser samt liberale erhverv som frisører.

Derudover hæves forsamlingsloft fra fem til ti personer.

Kilde: Justitsministeriet


Rejserestriktionerne er forlænget frem til 5. april - efter påske.

Det betyder, at Udenrigsministeriet fortsat fraråder alle rejser til hele verden. Det oplyser Udenrigsministeriet i en pressemeddelelse.

Samtidig er der et krav om at kunne fremvise en negativ test, der er maksimalt 24 timer gammel, for at komme på et fly til Danmark.

Når man ankommer til Danmark, er der samtidig et krav at gå ti dage i isolation.

Det kan dog forkortes, hvis man har fået taget to negative coronatest efter ankomst.

Regeringen besluttede 8. januar at fraråde alle rejser til hele verden. Det var på grund af frygt for smitte med de smitsomme coronavarianter - herunder den britiske og sydafrikanske.

Inden da frarådede man alle 'unødvendige rejser' til hele verden.

No comments:

Post a Comment