Jan 4, 2021

🦠☠️🔐 ~ (Cluster B.1.1.7 og Mette's regler) Skal vi alle dø!? Næææ, flere virksomheder kræver bare lyntest, inden første arbejdsdag efter nytår, flere massive restriktioner på vej i Norge, Sverige samt UK, og ordførere indkaldes til møde om britisk variant og vacciner (SoTW) ~ | Blogger: [👉Engelsk og Sydafrikas nye plager har ramt Danmark. Covid-19 501.V2 aKA Cluster B.1.1.7, N501Y, E484K & K417N mutationerne👈] ... "Verden er at lave"... Hvad sker der nu?... Jo ser du... Landsmoder Mette-mus, har lovet os, at i April 2021 er alt normalt, dvs. ihvertfald forsvinder "Coronaen" som dug for solen, altså, måske inden sommerferien 2021 eller nok, efter sommerferien 2021... Har du også modtaget tilbud fra Norwegian og andre flyselskaber, at April måned, kan man rejse igen??... Nu har det vist sig, at en topembedsmand i Sverige er havnet i massiv modvind, efter at han fejrede jul på De Kanariske Øer og han er ikke den første, som skider på reglerne. Hvis COVID-19 var farlig, ville han og andre, tage på udlandsrejser, på ferie?... Så man skal Globalt og Lokalt, finde en nedlukningsstrategi, som harmonerer med 'Big Pharma Kina Gudernes' vilje... Det er naturligvis sagt lidt i sjov, fordi, jeg tror ikke på, at COVID-19, eller andre kommende, mutationsvarianter, er farlige... Der er INGEN verdenslederer, som ville væve og bæve om reglerne, hvis det nu viste sig, at være en, DØDSENSFARLIG Ebola-virus... Så ville SAMTLIGE lande, eller det præcise angivne sted for smitte, blive lukket ned, PROMPTE, fra første dag og vi ville se F.E.M.A. (DEMA) camps blive aktiveret og følge den militære strategi, som under filmen Outbreak (1995). Og der ville blive stadfæstet et globalt og ensrettet regelsæt, hele vejen rundt - uden undtagelser... Det mest besynderlige er, at Folkets.dk med Lennart Kiil, har været ude med en artikel om, at han (og andre) har Bundsolide Data og håndfaste konklusioner om, at første bølge var corona, 10 GANGE mere DØDELIG end almindelig sæsoninfluenza... Jeg er sgu efterhånden målløs... Jeg vil gå så langt at sige, og har en tro på, at CV-19[84] Plan[Demic], er / var en "menneskeskabt begivenhed", og ja, meget tyder på, at COVID-19, var en biologisk fremstillet én af slagsen, som er / var MEGA-meget smitsom, men overhoved ikke farlig (for sunde og unge raske mennesker uden ældres Immunsvækkede og kroniske dødelighed af hjerte-kar-sygdom m.fl)... Det er bare min mening, og jeg skal ikke være dommer for, hvad du føler, tænker og mener... Tak til Torben Chris - skidegodt egon godt lavet videoindslag og støtter op om det, han siger, 100%... |


11.49
B.T. erfarer: Så farlig kan britisk variant blive for Danmark

Sundhedsmyndighederne er meget bekymrede for den nye covid 19-variant B117, som er opdaget i Storbritannien.

Varianten har allerede spredt sig i Danmark med aktuelt 86 bekræftede tilfælde.

Men ifølge B.T.s oplysninger frygter sundhedsmyndighederne, at B117 kan sprede sig så meget i det danske samfund, at kontakttallet kan stige til 1,5 i februar.

Det vil sige, at 10 personer smitter 15 andre, og dermed vil smitten stige meget hurtigt i Danmark.

Det særlige ved den britiske corona-variant er, at den menes at være væsentlig mere smitsom end den kendte coronavirus. Intet tyder dog på, at det er mere dødelig.

No comments:

Post a Comment