Dec 27, 2020

🎲🔮💗 ~ (Vi sluger det råt for usødet) Danmarkshistoriens STØRSTE tårevædende Månelanding løgn: Nu skal vi sige ja eller nej til stikket. 'Sølvpapirshattene' siger klart nej tak, mens andre tøver, står Mette og Co., hele Sundhedssektoren, lastbiler og 1000 læger parat med vaccinesprøjten (SoTW) ~ | Blogger: [🤜World champions in stupidity: 100,000 Danes are tested a day, and 8 out of 10 danes will accept vaccines🤛] ... Noget som i den grad, splitter min egen familie på SoTW og tusindevis, af andres - hvis man går imod strømmen... Vi er mange, der i disse måneder finder ud af, at sjælefamilier resonerer bedre med vore hjerter end visse personer i vore bio-familier. Men elsker min egen lille familie og vi står sammen i last og brast. Også selvom det gør rigtigt ondt på sjælen lige nu, har jeg været forberedt i over 20 år på min spirituelle vej og underskrevet den guddommelige kontakt, inden jeg kom tilbage til jorden og valgte min familie i min hundrede eller tusindvis, af reinkarnationer... 📑"I øjeblikket bliver over 100.000 danskere testet om dagen, og det har givet Danmark en ny verdensrekord i coronatests, skriver Sundhedspolitisk Tidskrift."📑... 📑"Nu har vi sort på hvidt, hvilke bivirkninger corona-vaccinen har: 'Det er en lettelse, at de er så milde' ~ mener DR's sundhedskorrespondent Peter Qvortrup Geisling."📑...📑"Læge ramt af allergisk reaktion efter Moderna-vaccine."📑... 📑"Video: Sygeplejerske besvimer på direkte tv efter at have fået coronavaccine"📑... 📑"Der begynder at være lys for enden af tunnelen, lyder det fra statsminsiter Mette Frederiksen, efter at de første vacciner er givet. - Jeg har selv lige overværet Jytte i Ishøj, som var en af dem, der fik det første stik, siger hun."📑...📑"Dem, der får tilbudt vaccinen, vil få brev om det, og vil herefter kunne anvende et nyoprettet elektronisk bookingsystem kaldet vacciner.dk." ~ Søren Brostrøm📑 - PS: 1000% at vacciner.dk vil blive danskerens nye Digitale ID2020 Vaccinepas Portal, nu med NEMID checker, så Staten, ved hvem som har taget imod, hvis du spørger mig og Jens Lundgren, professor i infektionssygdomme siger: 📑"Vi kommer først ud af pandemiens svøbe i 2022, desværre"📑... 📑"WHO-chef advarer: Der kommer flere pandemier i fremtiden"📑... |





Sådan virker coronavacciner
 
  • Vaccinen indeholder en såkaldt kodestrimmel. Den får kroppens celler til at danne antistoffer mod coronavirus.
  • Herefter kan kroppens immunforsvar genkende og beskytte sig mod virus.
  • Man skal have vaccinen to gange med et par ugers mellemrum, for at den har optimal effekt.
  • Man kan efter vaccination forvente at være ”godt beskyttet” mod coronavirus.
  • Det er dog ikke sikkert, at alle vaccinerede får fuld beskyttelse mod virusset.
  • Det vides ikke, hvor længe effekten af vaccinen vil vare.
  • Eventuelle bivirkninger kan muligvis vise sig ved forbigående rødme, der hvor man er blevet stukket, forbigående feber eller muskelømhed.
  • Alvorlige bivirkninger efter en vaccination er meget sjældne.

Kilder: Sundhedsstyrelsen og Lægemiddelstyrelsen. 

(Blogger: Hvordan kan man være”godt beskyttet” mod coronavirus og samtidigt, at det ikke er sikkert, at alle vaccinerede får fuld beskyttelse og det vides ikke, hvor længe effekten af vaccinen vil vare -- Så har SST og LMST dækket sig 100% ind og ingen retskrav om erstatning, er mulig) 


10.10

Søren Brostrøm: 'Det er en historisk dag'

"I dag passerer vi en vigtig milepæl i covid-19-epidemien."

Sådan lyder det i en pressemeddelelse udsendt af Sundhedsstyrelsen i kølvandet på de første vaccinationer mod covid-19.

”Det er en historisk dag. Da epidemien ramte Danmark tilbage i februar, regnede jeg ikke med, at vi i dag, blot ti måneder senere, ville være i gang med at vaccinere de første mod COVID-19. De seneste uger har vi arbejdet hårdt på tværs af sundhedsmyndigheder, regioner, kommuner og praktiserende læger for at få udrullet vaccinerne i dag. Det er en imponerende indsats. Tak til alle,” siger direktør Søren Brostrøm i pressemeddelelsen.

Her fremgår det også, at myndighederne prioriterer at forebygge alvorlig sygdom og død, og derfor er det de ældre og personale i sundhedsvæsenet og ældreplejen, der har tæt kontakt til de mest sårbare - og som varetager kritiske funktioner - der får tilbudt vaccinen først. 

Dem, der får tilbudt vaccinen, vil få brev om det, og vil herefter kunne anvende et nyoprettet elektronisk bookingsystem kaldet vacciner.dk. 

"Når det er din tur til at få en vaccination, går du ind og booker tid på vacciner.dk. Den er styret centralt og åbner kun for personer, der har et af de cpr-numre, der nu tilbydes vaccination. Vaccination bliver foretaget på et af de regionale vaccinationscentre. Når du har fået din første vaccination, reserverer systemet plads til stik nummer to, som skal foretages 21-28 dage efter”, siger Søren Brostrøm

Kilder: 


No comments:

Post a Comment