Dec 16, 2020

🗣️🛑🦸‍♀️ ~ (verden er af lave) Opfordring til statsministeren: Din ensidige adfærd, Mette Frederiksen, giver anledning til stor bekymring og udgør en reel trussel for alvorligt syge mnnesker i landet (VM) ~ | Blogger: SoTW: ikke nok med at man lukker ned for operationer, som i foråret, kræftpatienter dør uden behandling, (Formand for lægerne: »Folk bruger deres liv på at frygte corona, mens de får kræft«) så siger man nu: "Overhold disse retningslinjer eller hold jul uden de ældre, mener læger", nu hvor ældre mennesker på plejehjem og enlige, kommer til at DØ af ensomhed, afmagt og depression under Julen og ind i 2021 corona-restriktionerne... Og ALLE topembedsmænd, borgmestre og lokale politikere i hver enkelt af de 98 kommuner, stemmer i - "vi skal lytte til hvad 'Alles Landsmoderen', siger" (hvis man hører danske radioprogrammer)... (- Det er en tidlig juleaften) RÅBER Søren Barbapapa OG nu skal vi sørme også betale endnu flere afgifter og skatter til et 450 ekstra betjente og 20 nærpolitistationer, finansieret af dig og mig, i form af højere bødetakster og højere priser på fartkontroller og teori- og køreprøver. Så kan nærpolitet hurtigt og effektivt rykke ud, når vi ikke overholder Corona-reglerne og slå os i hoved, foruden håndtering af stalking, voldtægt og æresrelaterede forbrydelser og hvad med FALSKE anklager, som jeg her på verdensalt.dk stationen er udsat for, fra en hævngerrig og borderline crazy x-kæreste, mor til min datter? Hvad med Kvinders vold og seksuelle overgreb mod børn? Det har jeg også oplevet, med min papdatter og x-kone, med en god mandehadende advokat i hånden og kommune, fejet af bordet efter devisen: Vi alene vide!... Nææææ nej! Regeringens kvinder, bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner, Enhedslistens samtykkebaseret voldtægtslovgivning, feminister, DJØF Mafiaen og Statsforvaltningen's fokus er KUN rettet ind på os MÆND! (de dumme svin som vi er)... Foruden mine egne dårlige oplevelser - Det, vi KAN gøre er, at støtte de lokale 'potte og pande og fakkeltog' - demonstrationer, som der bliver flere og flere af, ude i det ganske land... |


Opfordring til statsministeren:


Din ensidige adfærd, Mette Frederiksen, giver anledning til stor bekymring og udgør en reel trussel for alvorligt syge mennesker i landet. Reelt koster det og vil det koste liv!

Stop med at diskriminere alle andre sygdomsgrupper end patienter med COVID-19.

Det sidste døgn er der død 11 MED COVID-19 (for en brøkdel er COVID-19 reelt dødsårsagen). Der er i samme døgn død cirka 139 andre mennesker!

Fortjener kræftsyge, hjertesyge, psykisk syge, kronisk syge børn og ensomme ikke samme opmærksomhed fra en statsminister? Åbenbart ikke. Dit motiv kender jeg ikke. Udover at du åbenlyst gerne vil have opildnet befolkningen til at lade sig vaccinere.

Det er udtryk for grov diskrimination af en stor gruppe kronisk - og alvorligt - syge mennesker. Deres behandling bliver dårligere grundet din meget ensidige tilgang til, hvordan du mener COVID-19 skal håndteres. En håndtering som bør være åbenlys for selv dig, at den ikke virker!

ALLE kronisk syge har ret til ligebehandling, som et er et grundprincip i sundhedsloven. Denne ligebehandling tilsidesætter du og din regering blindt og igen og igen.



No comments:

Post a Comment