Dec 12, 2020

🥳👵😂 ~ (Intet aalborggensisk blodbad) Diktatorer til Mette Frederiksen: Du er stadig en amatør (Rokokoposten) ~ | Blogger: Selvom det hele er sjov og spas, er jeg sindssyg imponeret over, hvordan ét partistyre og et par enkelte støttepartier af Demokrater, dannet for 180 år tilbage, har kunne tryllebinde, så mange mennesker, under det danske flag, og holde sammen, uanset om Alles Landsmoderen over alle, Mette-mus, hun er godt igang med at ødelægge det danske velfærdssamfund, omdanne private virksomheder til statens selskaber i form af tvungen hjælpepakker og kontrol, bryde loven og ikke respektere Grundloven og Retten til frihed... At tænke sig, vi er alle sammen så snotdumme, vi ikke kan se røgsløret og Mette F.s altoverskyggende magtfuldkommenhed og et Statsministerium, der blod rødt, har en kommunikation og magtudøvelse, der aldrig er set i Danmarkshistorien... Jeg har det lidt sådanne, efter at have fuldt reglerne til punkt og prikke, jeg vil og kan simpelthen ikke længere acceptere, at en Agenda 2030 (Event 201, Corona Corporation, Kinesisk styret og ledet Plan[Demic]) skal være enden, på Danmark, fordi, man har underskrevet en kontrakt med djælven, selv... Og står det til vores regering og den Globale Agenda, skal du stadigvæk bære mundbind i 2021, EFTER, du har været underlagt masseangstprovokerende tiltag, massetests og massevaccinationer... TRO MIG - de er slet ikke i mål endnu før, Rothschild ledet banker, har vundet slaget og fået sit "Great Reset" udført, i form af Digitalisering, Rotoblisering og total Dominans, over alle mennesker på jordkloden, så vi kan blive styret rent "Digitalt" - bokstavelig talt... Det er bare min ydmyge mening, efter at have set hvad de har haft planlagt, i årtier... Selv, private virksomheder, såsom Falck, der ejes af Lundbeckfonden, KIRKBI og Kapitalfonden Nordic Capital (som jeg selv har arbejdet for med IT) skal nu tjene penge på, podningscentre, testcentre, og rødglødende hjælpelinjer, under ledelse af Staten... |En amatør, der ikke engang kan finde ud af at lave massegrave. Så hård er dommen over Mette Frederiksen på diktatorernes verdenskongres.


I sidste weekend blev den årlige verdenskongres for nuværende og afdøde diktatorer afviklet af The Esteemed Society of Despotic Leaders and Tyrants, populært kaldet TESLA, i Wien.

Det var en kongres præget af positive forventninger til fremtiden, idet coronaepidemien og klimakrisen ventes at skabe en længe ønsket revival for jernhård statsstyring og undertrykkelse af befolkninger.

Kongressens helt store samtaleemne var Danmarks statsminister, Mette Frederiksen. Præsident Teodoro Obiang Nguema Mbasogo, der siden 1979 har regeret Ækvatorialguinea med en jernnæve, havde nemlig stillet forslag om at indlemme statsministeren i diktatorklubben.

Begrundelsen lå i hendes inspirerende forfatningsstridige håndtering af minksagen og nedlukningen af Nordjylland.

Største danske talent siden Estrup
Det skulle imidlertid vise sig, at forslaget fik en hård medfart, eftersom formand for diktatorklubben, Hvideruslands præsident, Aleksandr Lukasjenko, var imod.

“Jeg værdsætter, at vi for første gang siden J.B.S. Estrup har et skandinavisk prospect. Mette Frederiksen har med politiets og militærets hjælp begået massemord. Godt nok kun på mink, men alligevel,” udtalte den hviderussiske autokrat, men tilføjede så:

“Men her stopper anerkendelsen. Vi har i de danske medier kunnet læse, at journalister kritiserer landets overhoved uden efterfølgende likvideringer. Vi har også konstateret, at den heltemodige nedslagtningsminister er blevet fyret.”

Intet aalborggensisk blodbad
Talen førte til et brus af klapsalver og stående honnør fra hele salen. Under den efterfølgende middag gik snakken højt om sagen, herunder ved bord 13, som blandt andet talte prominente navne som Augusto Pinochet, Christian 2. og Stalin.

Den sovjetiske diktator var tydeligt bestyrtet over, at Mette Frederiksen ikke var i stand til at lave en massegrav, der kunne holde hendes forbrydelser skjult. Christian 2., som ellers håbede på optagelse af en landsmand i diktatorklubben, undrede sig over, at hun ikke havde ladet minkavlernes hoveder rulle på Gammeltorv i Aalborg.

Efter desserten gik Pol Pot på talerstolen og udbragte en skål.

“Lad os i denne ellers så gunstige tid for alle verdens diktatorer og prospects erklære danske Mette Frederiksen for en amatør. Jeg vil sørge for at fremsende hende min seneste selvhjælpsbog, Diktator – fra medieforlig til folkemord.”

Kongtessen sluttede i øvrigt med genvalg af Lukasjenko som formand uden afstemning.

No comments:

Post a Comment