Dec 4, 2020

🆔🏃💨 ~ (ID2020 coming soon to a town near you) Magnus Løgnickes papnæse for minksagen. Politiets militærkup og 'Nick the Dicks' Baron von Münchhausen løgnehistorier. Mette-mus magtfuldkommenhed, beslutninger uden kvalitetssikring og nu, Bill Gates, Kina og WHO's massevaccinationer og ID2020 aKa Certificate Of Vaccination ID (SoTW) ~ | Blogger: [👉Immunitetspas, e-vaccinationscertifikat, vaccinationspas, digitale sundhedspas - kært barn har mange navne👈] ... 'Mette eller KAOS' siger mange af de millioner af partisoldater... Jeg siger METTE OG KAOS... Den tidligere stripper, Dan Jørgensen, som fik en næse for klima-nøl, sortsnak og privatisering af dit skrald, der har været så presset, at han har parket stop for oliejagt til hjørne, og lavet historisk aftale hvor dansk oliejagt i Nordsøen skal være slut i 2050. A hva' for en FUSER -- 2050. Til den tid, har vi flyvende brintbiler og teleportation, og alle kommunisterne, gået på pension... Andre som er uværdige på Deres nuværende eller tidligere poster, andet end Klaus Riskær Pedersen, ifølge Sauron Pind?... (Kirsten-Birgit 2019:) "- Danmarks Statsminister som man kan købe for en gemen luder for 50.000 kroner"... (SoTW) Claus Hjort Vader, der har fået en stor næse, efter den anden, for at lyve i Folketinget og betalt af forsvarsindustrien (Terma A/S) .. "Traktor-Troels", tidl. skatteminister, der fik dyrt Rolex af oliesheik .. Kristian Thulesen DARL, der mødes med lobbyister, der køber hans aflagte Peugeot, til overpris .. #Stoejberggaten, der lyver om sit CV og barnebrude .. Anders "Fog of War" og Irak-krigen .. "Radio Møller" og den manglende info om Den udenrigspolitik nævn og Skat ... og vi kunne blive ved og ved... |

https://www.independent.co.uk/news/world/covid-vaccine-immunity-passport-certificate-b1765641.html
https://www.bt.dk/samfund/who-overvejer-vaccinationspas-til-rejser
https://www.bt.dk/samfund/live-foelg-med-i-coronasituationen-minut-for-minut
https://www.altinget.dk/energi/artikel/historisk-aftale-dansk-oliejagt-i-nordsoeen-skal-vaere-slut-i-2050

Kort efter samråd om politiets actioncards skriver statsministeren, at 'vi har verdens bedste politi'

Kort efter et samråd om politiets ageren i minkskandalen sender statsminister Mette Frederiksen (S) en hilsen til politiet, som hun roser i høje vendinger.

- Vi har verdens bedste politi. Og politiet har en stor del af æren for, at vi som land indtil nu er kommet godt igennem det her svære år, skriver Mette Frederiksen på Facebook.

Hun nævner også, at politiet begår fejl, hvilket var tilfælde i minksagen, hvor politiet deltog i arbejdet med at få aflivet alle danske mink, selv om det til at starte med var ulovligt.

- Vi undgår ikke, der bliver begået fejl. Jeg vil appellere til opbakning til politiet i den her svære situation. Hvis du kender en, der er ansat i dansk politi eller har været det, kunne det være i dag, du sender en hilsen med opbakning, skriver Mette Frederiksen.

Mette Frederiksen siger endnu engang, at man ikke kan undgå at begå fejl. (Foto: CLAUS BJØRN LARSEN © Scanpix)


 

09.11
Mette Frederiksen: 'Der er ikke mange af os, der kan holde jul, som vi plejer'

Der bliver nu stillet spørgsmål til, hvordan danskerne kan forvente at holde jul i år:

- Der er ikke ret mange af os, der kommer til at kunne holde jul, som vi plejer, siger Mette Frederiksen og forklarer, at hun selv er ud af en stor nordjysk familie.

- Vi skal se færre mennesker, vi kan ikke danse om juletræet, som vi plejer. Præcis, hvordan det kommer til at foregå, det ved vi ikke endnu, fortæller hun.

Hun henviser blandt andet til smittetallene i hovedstaden, som hun kalder 'bekymrende'.

- Hvis ikke de ændrer sig, må man nok imødese, at der kan komme flere restriktioner, siger hun.

No comments:

Post a Comment