Dec 1, 2020

🤥😟🤫 ~ (Coronageneralen LØGNICKE er fuld af virtual kampgejst) LIGE NU: Regeringen indkalder til restriktions-pressemøde i dag (nyheder24 + BT + TV2) ~ | Blogger: For nylig havde jeg en drøm om CEO af SST og Kinaformanden i W.H.O., Søren Understrøm... I min drøm var jeg omgivet af et kæmpe slot med sneklædte bjerge og hans 3 børn, (fantasi) som ved første øjekast var glade og tilfredse, men senere kom de alle grædende hen til mig og spurgte om jeg kunne "redde" dem fra det helvede, de levede under, med Deres far. Hvis jeg skal tyde drømmen, har jeg under min dagsbevidsthed tænkt meget over, hvordan, Magnus LØGNICKE, og andre, kan med god samvittighed, gode/onde hensigter, gå hjem til sin frue og sine 2 piger og fyrer den ene løgn af, efter den anden... Jeg forstår så udmærket hvordan narcissisme, sociopatisme og borderline personlighedsforstyrrelser fungere, siden jeg har været kæreste og giftede mig med et par stykker af slagsen og ikke kunne få det til at fungere, og også har haft de mest vanvittige chefer i banken (Dramatrekanten: Er du offer, krænker eller redder)... Disse politiske individer laver jo ingen fejl, har noget af det STØRSTE ego, har ingen empati eller forståelse, hvis man skal være rigtigt grov, så selvfølgelig kan de "leve med", at lyve, dagen lang, også overfor deres partner og børn og familie... Da jeg er "redder" og er faldet pladask i med begge ben, har jeg for længst fundet ud af, jeg ikke kan redde et "offer eller en krænker", ej heller min datter eller hendes mor, for at hade mig så meget, som de gør, andet end mig selv... Det bliver spændende og se på 2021 - da alle har været "spærret" inde og har været "tvungen", til at løse deres konflikter - det har sikkert, været grænseoverskridende, for mange og hårde odds, men vi har ALLE sagt ja tak, til at blive revet i stykker, under den såkaldte "Coronavirus pandemien i 2019-2020". Både fysisk, mentalt og spirituelt... |






https://nyheder24.dk/nyheder/lige-nu-regeringen-indkalder-til-restriktions-pressemoede-i-dag
https://www.bt.dk/samfund/heunicke-vil-indkalde-til-pressemoede-om-nye-restriktioner
https://nyheder.tv2.dk/2020-12-01-seneste-nyt-om-coronavirus

Uddrag:

- Det er skræddersyede tiltag, der sætter ind i forhold til de aldersgrupper, aktiviteter og geografiske områder, hvor der lige nu er for lange smittekæder, og hvor smitten spredes, skriver ministeren.

Det er endnu uvist, hvilke tiltag der kommer. Men allerede mandag erfarede en række medier, hvilke tiltag regeringen overvejer.

Flere kilder kunne mandag til Ritzau fortælle, at regeringen lægger op til, at de nye restriktioner skal gælde fra mandag i næste uge, og at de formentlig vil gælde frem til 2. januar.

Ekstra Bladet erfarede, at der er tale om blandt andet mere hjemmearbejde, og at der også kommer stramninger på fritidsområdet for børn og unge.


TV2 erfarede, at der bliver mere virtuel undervisning på videregående uddannelser, og at klasser i grundskolerne ikke må blandes sammen.

Desuden vil der være mere fokus på detailhandlen, som går en travl tid i møde på grund af julehandlen. Der skal blandt andet ses på antal personer i butikkerne og øget åbningstid.

Det kan også komme på tale, at gågader og trafikken indrettes anderledes. Eksempelvis med ensretninger.

Det vides endnu ikke, hvilke kommuner der rammes af skærpede restriktioner, men disse 17 kommuner er i spil:

Tårnby, Brøndby, Hvidovre, København, Vallensbæk, Gladsaxe, Rødovre, Herlev, Lyngby-Taarbæk, Frederiksberg, Ishøj, Gentofte, Ballerup, Høje-Taastrup, Dragør, Glostrup og Albertslund.

No comments:

Post a Comment