Nov 10, 2020

👼 ~ 💗 (#StayAwake 6000 + citizens in Denmark) OPEN LETTER TO DANISH JOURNALIST & MINISTER FOR HEALTH AND ELDERLY AFFAIRS, MAGNUS HEUNICKE - SIGN AND SHARE (Rikke Hauge) 💗 ~ |




ÅBENT BREV TIL SUNDHEDSMINISTER, MAGNUS HEUNICKE 
SKRIV UNDER OG DEL 

Det er ingen overdrivelse, at danskerne er oprørte over udkastet til den nye Epidemilov, der netop nu er til høring i Folketinget. Hvis loven vedtages, vil den give Sundhedsministeren en hidtil uset magt over borgerne i Danmark. Loven tilsidesætter samtlige grundlovssikrede rettigheder samt vores menneskerettigheder i øvrigt. I stedet gives Sundhedsministeren beføjelse til at tvangsfjerne, tvangsisolere, tvangsbehandle og tvangsvaccinere alle dem, han mener befinder sig i en "ikke nærmere defineret" risikogruppe.

Hvis Epidemiloven vedtages, er det endegyldigt slut med selvbestemmelse over egen krop. Borgerne i Danmark kan således blive hentet på deres bopæl af et paramilitær (f.eks private vagtværn med udenlandske ansatte), sat i isolation i dertil indrettede lejre på ubestemt tid, tvinges til at blive behandlet for en "ikke nærmere defineret" sygdom og ligeledes tvinges til at tage en vaccine, der ikke i nogen form for videnskabelig kontekst kan siges at være sikker og effektiv.
DETTE ER DEN NYE EPIDEMILOVS INDHOLD. Gennemgår man den systematisk, bliver det klart, at Sundhedsministeren her vil få så vidtrækkende beføjelser, at vi som borgere står tilbage uden nogen form for rettigheder. Det overgår enhver fantasi om et dystopisk samfund og skal naturligvis stoppes øjeblikkeligt.
Alle med deres retsfølelse intakt kan se, at den nye Epidemilov er udenfor al lov og ret. Dens upræcise formuleringer kan og vil blive tolket efter Sundhedsministerens mavefornemmelse, og alle sygdomme, hvis blot de er det mindste smitsomme, kan komme ind under lovens paragraffer. Vi går dermed en fremtid i møde, hvor folks liv bogstavelig talt lægges i hænderne på en enkelt minister, og dette er selvsagt HELT uacceptabelt.
Danmark er med denne nye Epidemilov gået ind i den afgørende fase, hvor demokratiet er ophørt og et fascistisk styre de facto er en realitet. Det eneste, man skal gøre for at slå dette fast, er, at læse lovteksten. Sundhedsministeren må tro, at danskerne er dumme, hvis han antager, at almindelige mennesker med deres fornuft i behold vil tillade denne lov at blive vedtaget. Det er aldrig før sket i historien, at dansk lovgivning har tilsidesat samtlige menneskerettigheder på een gang. At det sker under dække af en tvivlsom pandemi, der på ingen måde berettiger til sådanne drastiske tiltag, gør kun lovforslaget endnu mere grotesk.
Kære Magnus Heunicke, du skal vide, at vi har øjnene rettet direkte mod dig. Du vil blive draget til ansvar for alle de menneskelige tragedier, som denne epidemilov vil medføre. INGEN borger i Danmark skal kunne lægges i håndjern og tvangsfjernes fra sit hjem på mistanke om en "ikke nærmere defineret" sygdom. INGEN borgere i Danmark skal kunne tvangsinterneres på kaserner og i lejre bag låste døre på ubestemt tid. Og INGEN borgere i Danmark skal kunne tvangsvaccineres med en "ikke nærmere defineret" vaccine, der kan ændre menneskets DNA og i værste fald have døden til følge.
Så du bedes tænke dig godt om nu. Er du folkets minister, eller er der en anden dagsorden, der skal følges? Der er meget, der tyder på, at det sidste er tilfældet.
Med lov skal land bygges. IKKE destrueres.
Med venlig hilsen
Skriv dit navn i kommentarfeltet på dette opslag, så sættes du automatisk på listen af underskrivere. NÅR DU DELER OPSLAGET, SKAL DU SELV SAMLE UNDERSKRIFTERNE IND PÅ DIN EGEN VÆG!! Send dem til mig i en pb senest søndag aften, så sætter jeg dem på brevet. Tak ❤
Brevet sendes til Magnus Heunicke på tirsdag d. 10 november. Den endelige høring i Folketinget er fredag d. 13...

No comments:

Post a Comment