Nov 28, 2020

🕬📰🌞 ~ Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK~ | Blogger: [👉Nyhedsbrev: Fogedsag i Helsingør mod 5G, Læge i USA: Corona er et stort fupnummer, dommer i Portugal: PCR-tests viser ikke infektion👈] ... |




Kære venner

Hvis du er glad for alternativ behandling af en vis kvalitet, så er der behov for din støtte nu. RAB-ordningen, som er et kvalitetsmærke for de alternative behandlere i forhold til de lidt for hurtige med bare et weekendkursus, er i fare. I ly af en masse andet har læger og politikere i diverse artikler i Berlingske kritiseret alternativ behandling så meget, at Sundhedsministeren synes, han må gøre noget. Men at afskaffe kvalitetsordningen, som netop sikrer et højt niveau med fx krav om over 600 timers uddannelse og eksaminer for at kunne blive RAB-kvalificeret, er jo netop en garanti for det faglige niveau. Se omtale længere nede, og skriv gerne din mening til ministeren.

Vores heldagsseminar med sundhedsforsker Patrick Holford blev en stor succes. Alt blev filmet, og du kan se med hos May Day.
Forbered dig på et højt niveau af sundhedsfaglig information - hav ordbogen klar, slå ørerne ud - and enjoy!
Find alle videoer her


Rigtig god læsning og lytning!



 
 
 
Sygdom/sundhed
 
Gratis D-vitaminer i kampen mod corona
Boris Johnson, Storbritanniens premierminister og regeringschef for en af de førende nationer inden for eksport af lægemidler, har sagt, at han i lyset af coronapandemien, vil følge Skotlands eksempel, og overveje at sikre gratis D-vitamin til millioner af ældre og sårbare i Storbritannien for at afhjælpe den udbredte mangeltilstand
Død af eller med coronavirus?
Ifølge Kåre Mølbak, faglig direktør i Statens Serum Institut, er sagen klar: 95 procent af alle er døde »af« corona. Nu sår flere eksperter imidlertid alvorlig tvivl om påstanden.
(Ingen er død af noget andet i det sidste halve år. Det er da virkeligt glædeligt (!)
"Coronavirus er det største fupnummer nogensinde"
Top patolog Dr. Roger Hodkinson har sagt til nogle embedsmænd i Alberta under et zoommøde, at den nuværende korona-krise er "det største fupnummer, der nogensinde er lavet med intetanende borgere." Lægen sagde også, at der ikke kan gøres noget for at stoppe spredningen af virus ud over at beskytte ældre og mere sårbare mennesker, og at hele situationen repræsenterer "politik, der spiller medicin, og det er et meget farligt spil."
Dommere i Portugal betvivler coronatest
I en retssag anlagt af 4 tyske turister, der uretmæssigt blev lukket inde på deres hotelværelse på Azorerne i sommer, lyder den klare dom fra dommerne: ”På baggrund af aktuel videnskabelig forskning viser denne test sig at være ude af stand til at fastslå ud over rimelig tvivl, at sådan positivitet faktisk svarer til infektionen af en person med SARS-CoV-2-viruset”. Med andre ord: Fordi du testes positiv med corona, er det ikke lig med, at du har infektion. (engelsk)
Fake news om coronas oprindelse
En udtalelse om, at corona er ”naturligt opstået” og ikke kommer fra et laboratorium, skulle se ud, som om den kom fra 27 forskere. I virkeligheden stammer den fra præsidenten for en forening, der har modtaget millioner af dollar til genetisk manipulation af coronavirus sammen med forskere i Wuhan. Udtalelsen kom i den ansete lægejournal The Lancet.
Nå, det er nok bare en ”konspirationsteori”. Nej, det er ikke teori – det er en ægte konspiration!

Sundhedsministeren er efter alternativ behandling
Sundhedsminister Magnus Heunicke vil stramme op over for alternativ behandling, fordi der ”gennem den seneste tid har været flere sager i medierne, som viser, hvordan alternative behandlere potentielt bringer patienters sikkerhed i fare.”
"Se også længere nede under "underskriftindsamlinger".
May Day kritiserer epidemilov i et skarpt høringssvar
May Day har skrevet et høringssvar til Sundheds- og Ældreministeriets forslag til ny
epidemiloven. Forlaget er nu taget af bordet, fordi der ikke var opbakning fra de andre partier, men vi må holde øje med dem derinde, at de ikke under radaren smugler en lignende til afstemning.
World Freedom Alliance
En alliance af forskellige organisationer og foreninger, der tilbyder adgang til domstole, hjælp hvis man kommer i klemme, ægte dialog om sundhedsvidenskab og politik, er opstået med base i Tyskland. Alliancen var i Hvidovre i søndags (den 22. november 2020) arrangeret af JFK21, hvor der var spændende indlæg hele dagen. Alt blev filmet, kommer snart.
Stop World Control: Endnu en alliance forener folk over hele verden
There is something beautiful happening worldwide, during this global coup. Hundreds of millions of people from all walks of life, from different philosophies and religions, different cultures and backgrounds are coming together as ONE, to fight a common enemy: the criminal elite
 
Vaccination
 
Så stiller vi op og stikker armen frem!
2 små stik, og så bliver det hverdag igen. Det budskab tæppebomber D(D)R sine lyttere og seere med 24/7.  ’Folkesundheden’ er blevet regeringens trylleord, der legitimerer alt fra maskepåbud – endskønt masker dokumenteret ikke virker – over forsamlingsforbud til grundlovsbrud.
Mange forskellige vacciner udvikles mod corona
De første vacciner mod coronavirussen er ved at være på plads. Læs her om Regeringens vaccineplan, status på vaccinerne, om bivirkninger og forskningen bag.
Problemer med AstraZenecas vacciner
AstraZeneca (AZ) har for nyligt annonceret, at deres vaccine er ca. 70 % effektiv. Det fik deres aktier til at dykke. Men de røg endnu længere ned, da en analytiker kom med en kommentar, som markedet opsnappede. Analytiker George Porges sagde, at AZ vil blive kritiseret for at offentliggøre resultater uden nok data om sikkerhed. AZ skrev nemlig bare, at der ikke var fundet nogen alvorlige sikkerhedsrisici. Porges mener, at vaccinen aldrig vil få licens I USA pga. AZ’s forsøgsdesign, som ikke lever op til FDA’s kriterier. (engelsk)

 
Miljø/GMO
 
Økologisk eller biodynamisk?
Hvad er forskellen? ”I det biodynamiske jordbrug har vi, siden de biodynamiske principper blev formuleret, haft fokus på at styrke og pleje jordens frugtbarhed. Ud fra principperne om helhed og sammenhæng mellem jord, planter, dyr, mennesker og naturelementer er der udviklet midler og metoder, som bruges i arbejdet med jordens liv, kræfter og sundhed. Den levende, frugtbare jord er grundlaget for afgrødernes, dyrenes og menneskers sundhed.”

Miljøstyrelsen har brudt regler for vores drikkevand i syv år
Stik imod EU-reglerne har danske vandværker de seneste syv år fået sammenlagt 65 dispensationer til at overskride kravværdierne for bl.a. pesticider i drikkevandet.
Thise dropper importeret soja
Senest i 2023 satser Thise Mejeriets landmænd på helt at droppe importeret soja som fodermiddel og erstatte det med danskproduceret foder. Importeret soja er kommet på den sorte klimaliste.
 
Skærme/elektrosmog
 
Fogedsag indgivet til retten i Helsingør
Advokat Christian F. Jensen har i dag sendt forbudsrekvisitionen til Retten i Helsingør. Nu er det så spændende at se, hvad der videre vil ske.
Top hemmeligt strålingsmøde
En international briefing om sundhedsforskning i radiofrekvenser (RF), kendt som GLORE 2020, blev afholdt online 9-12 november. WHO fremlagde en statusrapport om ti igangværende systematiske gennemgange af RF-sundhedseffekter. Alt omkring mødet var tophemmeligt, og ingen medier var inviteret med, men dette medie fik fat i en dagsorden. (engelsk)
 

Overvågning/rettigheder
 
Ny vejledning fra EU om cloud-tjenester
Det er slut med at bruge cloud-tjenester, der er hostet i USA eller andre lande udenfor EU i fremtiden. Det vurderer flere eksperter, efter Databeskyttelsesrådet har offentliggjort anbefalinger om dataoverførsel til tredjelande.

Digitalt kørekort
Den danske kørekort-app er landet, og det betyder, at bilister nu kan tage kørekortet med på mobilen, når de skal ud at køre. Appen er en digital udgave af kørekortet, og det fungerer både som et gyldigt kørekort i Danmark og som ID ligesom de fysiske kørekort. Se kommentarerne under artiklen.



 

 

No comments:

Post a Comment