Nov 30, 2020

👨‍💻⛓️🧿 ~ (The Matrix, The Hunger Games, The Handmaids' Tale, The Rain, The Barrier) Vågn nu op, folkens! Vi er under angreb på den mest udspekulerede måde. Der er ingen sølvpapirshat i hele verden, der ikke ønsker, at dette skal stoppes. Og vi vil have dig med (Rikke Hauge) ~ | Blogger: Nogle avisoverskrifter: "Flypassagertrafik vender ikke tilbage til niveauet før pandemien tidligst i 2024, advarer IATA ~RT.com ... "Ingen rejser 2021 sommer ~ dagbladet.no" ... "Trump om valgsvindel: Vi har alle beviserne – Ekstra Bladet" ... "Forsvaret : Vi handlede efter ordre fra Fødevarestyrelsen – som brugte hjemmel uden mulighed for aflivning af mink som retsgrundlag - journalista.dk" ... "Regeringen præsenterer plan for vaccination mod corona i Danmark - Altinget.dk" ... "Dræn du bare sumpen, Inger - men du bor jo selv i den ~ Folkets.dk" ... "Forsker: COVID-19 vil formentlig aldrig blive udryddet - Videnskab.dk" ... |

Til alle dem, der mener, at jeg er en latterlig sølvpapirshat, der spilder jeres tid med at prøve at råbe jer op... 


Sæt jer godt til rette i sofaen og se den nye Netflix serie "Muren" (The Barrier). Sådan vil verden se ud om få årtier, hvis ikke DU gør noget NU.

Jeg så de 2 første afsnit i går, og jeg var rystet. Jeg ved jo godt, at eliten elsker at vise os, hvad de har planlagt, men dette her var alligevel lidt for realistisk.

Serien er spansk, og den foregår ca. 25 år ude i fremtiden med afsæt i året 2020. Kun den rigeste del af befolkningen har de goder, vi alle har i dag, resten er bevogtet af militær og politi, og alle, der ikke makker ret, får en kugle for panden.

Vaccinepasset, der meget snart bliver en realitet også her i Danmark, er den dokumentation, der giver folk lov til at bevæge sig rundt. Ingen gyldige papirer kan tvangsfjerne dine børn, der bliver fanget og brugt som medicinske forsøgskaniner som det skete under 2. Verdenskrig.

Muren er skabt for at pre-programmere dig til at acceptere denne fuldkommen vanvittige fremtid, som eliten mener, vi har fortjent. Den viser i detaljer, hvad der er på vej, for det hele har været planlagt længe.

Den mest effektive måde at hjernevaske folk på, er ved at vise dem noget, de tror er fiktion, men som lagrer sig i bevidstheden som sandhed. Jeg skal ikke se mere af denne serie, 2 afsnit var mere end nok.
Nu har vi snart en pæn håndfuld film og serier, der alle har det formål at programmere mennesket til at lade paraderne falde og ikke gøre modstand: The Matrix, The Hunger Games, The Handmaids' Tale, The Rain, Muren m.fl.

Vågn nu op, folkens! Vi er under angreb på den mest udspekulerede måde. Der er ingen sølvpapirshat i hele verden, der ikke ønsker, at dette skal stoppes. Og vi vil have dig med.

Kilder:

https://www.rt.com/business/507898-air-passenger-traffic-pandemic/
https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/trump-om-valgsvindel-vi-har-alle-beviserne/8383504
https://journalista.dk/forsvaret-vi-handlede-efter-ordre-fra-foedevarestyrelsen-som-brugte-hjemmel-uden-mulighed-for-aflivning-af-mink-som-retsgrundlag/
https://www.altinget.dk/artikel/regeringen-praesenterer-plan-for-vaccination-mod-corona-i-danmark
https://www.folkets.dk/node/4365
https://videnskab.dk/forskerzonen/krop-sundhed/forsker-covid-19-vil-formentlig-aldrig-blive-udryddet
https://www.dagbladet.no/nyheter/ekspertenes-dystre-spadommer/73101157

No comments:

Post a Comment