Nov 14, 2020

🤗 ~ 💗 (Are congratulations in order?) Send et høringssvar til epidemilov - du kan stadig nå det! (May Day Danmark) 💕 ~ | Blogger: [👉Den nye Epidemilov bliver næppe til noget?: Jeg var der, da det hele startede ud af de 10 personer og en lommetyv der gik til demo, og måtte opgive kampen, tog revanche med min digitale skrivepen. Nu er det hele vendt på hovedet og de tusindvis af alm. mennesker, som (engang) elskede Landsmoder Mette, fordi hun er kvinde og Demokrat, har (endelig) gået på gaden, som bare ikke orker mere!👈] ... 🌹Tak til min ven Anne og de 3.000 mennesker foran Christiansborg, for at dele... 🌹Tak til Nordjylland for frihed, hvor lange køer af gårdmænd, traktorer og Folkebevægelsen For Frihed, er gået på gaden i Aalborg... 🌹Tak til Danmark Vågner og Flammen, som er symbolet på fred, venskab, tolerance og håb!... 🌹Tak til SOS-Meditationer (Epidemiloven) hvor København er og var fyldt med gudinder og guder, som ønsker frihed og sundhed... 🌹Tak til May Day Danmark, selvom, høringsfristen er overstået.. 🌹Tak til Mette Kenfelt som i 2011 frygtede for sin datters liv grundet HPV-vaccinen og undersøgt medicinalindustrien til bunds, der udelukkende har profit for øje, og de skyr ingen midler... 🌹Tak til Mikkel Kaastrup og de næsten 10,000 medunderskrivere af (Nej til regeringens forslag til ny epidemilov)... 🌹Tak til Rikke Hauge og de over 5,000 medunderskrivere af hendes brev til Folketinget og (Fakkeloptog: Nej til epidemiloven)... 🌹Tak til Kim Varming, overlæge på Aalborg Universitetshospital, som har gået op imod alle hans kollegaer, internet trolde, regeringshære og bforskere, for at se gennem røgsløret... 🌹Tak til Mads Palsvig og en MASSE andre som har kæmpet som vanvittigt, som Danmarks eneste parti, der ønsker frihed og at mennesker skal bestemme så meget som muligt... 🌹Tak til Per Brændgaard, cand. scient. i human ernæring, oplyser om slank, sundhed, spiritualitet og sandhedspolitik til personer og organisationer, som har kæmpet vanvittigt for at udbrede det positive budskab... 🌹Tak til så mange, mange andre... 💯PS: Er faren nu overstået, om den nye udvidet og de vidtgående beføjelser, De apokalyptiske ryttere, skulle få via "epidemiloven", og et flertal vil fjerne? Eller finder de bare på noget nyt?... |

https://sputniknews.com/europe/202011141081163478-denmarks-25-million-mink-massacre-shuts-down-worlds-largest-fur-auction-after-90-years/


 

 **************************************






Vigtigt om forslag til ny epidemilov

Kære alle

Som I måske ved, er et udkast til en epidemilov sendt i høring. Høringsfristen er i dag - 13/11/2020 kl. 24.

Selv om man ikke er opført på høringslisten, kan alle i landet sende deres mening om lovudkastet til regeringen.

Det vil vi opfordre jer til. Udkastet til loven har en masse forfærdelige forslag til håndtering af befolkningen under en pandemi. Der er muligheder for tvangsindlæggelse, tvangsbehandling og tvangsvaccinering - endda med politiets hjælp. 

Disse tiltag kan, hvis loven gennemføres, alene besluttes af Ministeren uden om Folketinget, hvilket er helt uhørt.  Tvangsforanstaltningerne og retten til at beslutte dem er et diktatur værdigt - de hører simpelthen ikke hjemme i en retsstat. 

Derfor vil vi opfordre alle, der, ligesom os, er opbragte over, at en stat kan tænke så forfærdelige tanker, til at sende en besked til Ministeriet og fortælle dem, at de er på afveje, og at de ikke på nogen måde har befolkningen opbakning.

Selvfølgelig skal en stat kunne beskytte borgerne mod et evt. krigslignende tiltag med et biologisk våben, men tvangsforanstaltningerne må hele tiden afvejes i forhold til risici og menneskerettighederne.

Her et par vigtige paragraffer:





Indlæggelse
§ 10. Styrelsen for Patientsikkerhed kan for en bestemt periode påbyde enhver, der lider af en alment farlig eller samfundskritisk sygdom, eller som formodes at kunne være smittet med en sådan, at lade sig indlægge på et sygehus eller anden egnet facilitet, herunder hvis det måtte være nødvendigt i forbindelse med undersøgelse efter § 9, behandling efter § 14 og rensning efter § 16.
Stk. 2. Afgørelser om indlæggelse kan træffes med med en varighed af maksimalt 4 uger. Afgørelser kan forlænges med op til 4 uger ad gangen.


Som vi ser her: tvangsbehandling, der kan forlænges i det uendelige for en sygdom, der måske kun er en FORMODET sygdom.

§ 15. Sundheds- og ældreministeren kan efter indstilling fra Sundhedsstyrelsen fastsætte regler om vaccination af nærmere bestemte persongrupper for at udrydde eller inddæmme udbredelse af en alment farlig eller samfundskritisk sygdom, når der er tale om særligt skærpende omstændigheder med overhængende fare eller trussel mod folkesundheden.

Og dette tiltag kan udmøntes således:

Efter den gældende epidemilov kan sundheds- og ældreministeren imidlertid for at hindre udbredelse af en alment farlig sygdom efter indstilling fra Sundhedsstyrelsen påbyde, at der skal iværksættes tvangsmæssig vaccination inden for et nærmere afgrænset område eller af en nærmere afgrænset personkreds.
Når det er nødvendigt for at forebygge eller inddæmme udbredelse af en alment farlig sygdom her i landet, kan sundheds- og ældreministeren herudover med henblik på at nedbringe antallet af øvrige patienter i sundhedsvæsenet fastsætte regler om, at der skal iværksættes tvangsmæssig vaccination af nærmere bestemte risikogrupper med henblik på at minimere udbredelsen af øvrige sygdomme i befolkningen.


Sådan sender du et høringssvar:
Skriv en mail og adresser den til sum@sum.dk og cc til fre@sum.dk
Skriv det du vil fortælle ministeren i en pdf-fil og vedhæft din mail.
Dit dokument og din mail kan hedde: 
Høringssvar til Udkast til Forslag til Lov om epidemier m.v. (epidemiloven). Herefter skriver du dine indvendinger.

Skriv under på dit pdf-dokument og din mail med dit navn og adresse. Send i aften inden kl. 24. 
Din pdf-fil sættes op på høringsportalen, hvor alle politikerne kan læse den.

Selve forslag til loven kan du se her: 
https://prodstoragehoeringspo.blob.core.windows.net/3c60f361-f79d-4596-8e6e-1f64d973b9f4/Lovforslag.pdf


Se høringsforslag fra Institut for Menneskrettigheder her: https://menneskeret.dk/sites/menneskeret.dk/files/media/document/H%C3%B8ringssvar%20vedr.%20udkast%20til%20Forslag%20til%20lov%20om%20epidemier%20m.v.%20%28epidemiloven%29_2.pdf

Tak for hjælpen!

No comments:

Post a Comment