Oct 15, 2020

🕉️ ~ 💗 (#OpvågenJyskeSjælevenner) Midtjyske Meninger: Kære Mette Frederiksen ... (midtjyllandsavis.dk) 💕 ~ | Blogger: [👉"Fortæl hvorfor du ønsker at indføre tvangsvacciner, ubegrænset overvågning og afskaffe basale frihedsrettigheder med den nye epidemilov. " ~ Zune Holm Virklund👈] .... Tak til min ven Anne, for at dele... Kort... Præcist.. Skarpt... Bedste observation fra det midtjyske og tak for det... 🙏 Kim Varming er Speciallæge i Klinisk Immunologi fra Aalborg, Nordjylland og han går VIRKELIG (også) til tasterne og en fantastisk 'opvågnen sjæl' - godt, Staten ikke har kunne stoppe ham... 🙏Andre som er vågnet op, er lokalbefolkningen på Gjøl i Jammerbugt Kommune vest for Aalborg, der er troppet op med protestbannere og – afdæmpede – buh-råb. Hensigten var at give Fødevarestyrelsens folk, Forsvaret, Hjemmeværnet og politiet en 'varm' velkomst i protest over, at området, som er dybt afhængig af minkavl, ikke føler sig hverken lyttet til eller forstået af beslutningstagerne på Christiansborg... 🙏Katia Aveiro, der er Ronaldos søster, har sagt det som ingen tør 'sort på hvidt': Corona ‘Det største fupnummer, jeg har set i mit liv’... 💸Mens alt dette sker, tjener Helle Thorning millioner - 4.000.000 kr. af slagsen, for at overvåge Facebook og IBM's innovationsarkitekt, er bange for, at Oversight Board tjener et helt andet formål end at gå i flæsket på Facebook (No Shit Sherlock)... PS: Innovationsfonden, Danmarks største offentlige pengetank, beskylder særligt fondens tidligere næstformand, for at have uddelt 200.000.000 millionstøtte på kant med loven - 2 medarbejdere er fyret og er siger det er et coup, fordi, de har gået op imod den absolut topelite pengetank i Danmark. Hvad siger du så til denne nyhed?. Ligeså snart du får penge fra de årlige 1,500 milliarder offentlige instanser plus/minus, styret under Centraladministrationen, så har vi problemet med, at én eller mange, snyder... |


Siden marts har vi levet i coronaens skygge. Mange virksomheder er lukket. Mange folk er blevet arbejdsløse. Ældre og svage er blevet isoleret. Børn og unge har været sendt hjem i flere omgange.

Uvisheden har gennemsyret vores land og vores tanker.

Livet har været sat på standby på mange planer og den fulde konsekvens af nedlukningen og samfundets opbremsning, har vi stadigt til gode.

Nyhederne har dagligt udbasuneret dødstal, indlæggelsestal og smittetal i én uendelighed - uden perspektivering eller proportioner.

Både børn og voksne får angst nu.

Ensomheden øges som konsekvens af jeres mantra, »Sammen hver for sig«.

Fremmedgørelsen og mistænkeliggørelsen stiger.

Alle holder vejret og afventer 2. bølge, 3. bølge, vaccinen, redningen?

Mange har stiltiende accepteret mundbindene, håndspritten, afstanden og de manglende håndtryk og kram. Men vi er også mange, som ikke kan acceptere den. Fordi det ikke giver mening.

Fordi dødstal og indlæggelsestal er minimale.

Fordi smittetallet kun stiger, fordi der testes voldsomt meget mere nu, end der blev gjort i starten.

Fordi folk ikke bliver syge, bare fordi de er smittede.

Fordi I flakker rundt i jeres anbefalinger, påbud og dekreter.

Fordi vi er trætte af, at få vores liv dikteret af dig og dine ministre og se på, at vores land mister sammenhængskraften.

Fordi I har mistet vores tillid.

Så simpelt kan det siges.

Jeg er skuffet over dig, Mette.

For du spiller ikke med åbne kort. Du har endnu ikke fortalt, hvem der anbefalede en nedlukning i marts. Og hvorfor du valgte at overhøre en direkte advarsel fra Søren Brostrøm. Eller hvorfor I ændrer påbuddene, som vinden blæser.

Så min opfordring til dig er enkel:

Fortæl hvorfor du lukkede landet ned og hvem der anbefalede det.

Fortæl os hvad planen og strategien er.

Fortæl hvorfor vi pludselig skal bruge mundbind, som har minimal effekt, når der næsten ingen syge eller døde er mere.

Fortæl hvorfor du ønsker at indføre tvangsvacciner, ubegrænset overvågning og afskaffe basale frihedsrettigheder med den nye epidemilov.

Fortæl hvorfor du og din regering ønsker, at fastholde frygten i befolkningen, når alt taler for det modsatte.

Hvis ikke du havde et flertal bag dig, ville du højst sandsynligt allerede have fået et mistillidsvotum og måske endda en rigsretssag på halsen.

Så stop dig selv - inden det går helt galt.

Både for din og for Danmarks skyld.

No comments:

Post a Comment