Oct 26, 2020

đŸŠ đŸ‘»đŸŒŸ ~ (Oplysningstidens Golden Age) DĂždsattesterne der lukkede Danmark : Her er myndighedernes pĂ„berĂ„bte beviser for at danskere er dĂžde af corona – Nyhedsbrev fra Journalista.dk ~ | Blogger: Jeg mĂ„ sgu sige, fĂžler mig ikke sĂ„ alene mere, som autodidakt lysarbejder og lyskriger, som for 20 Ă„r siden, da min spirituelle opvĂ„gnen samt Ă„ndelig udviklingsprocesser, kickstartede... Meeen, hvad de 1 million statsansatte angĂ„r, derunder, politikere, bforskere, eksperter, mediehuse og ca. 1600 journalister, derunder 1.200 af dem, inden for nyhedsjournalistik, sĂ„ ved jeg simpelthen ikke, hvad der sker, nĂ„r SANDHEDSBØLGEN skinner gennem al bedraget, og trĂŠkkes frem i lyset, en gang, for alle... De mĂ„ alle sidde og ryste i sin grundvold, at Deres arbejdspladser vil ophĂžre i deres nuvĂŠrende form og ligesom i filmen, "Surrogates" hvor alle surrogater pludseligt 'deaktiveres' og folk kommer valfartende ud af deres hjem, forvirrede og bange... Eller, som i science-fiction filmen ’The Matrix’ vĂ„gner hackeren Neo, spillet af Keanu Reeves, og opdager, at den verden, han troede var virkelig, er en simulation drevet af intelligente robotter, der har gjort menneskeheden til dens slaver... |

https://journalista.dk/

PÄ Journalista.dk er fokus pÄ forbruget indenfor den offentlige sektor, men i dag gÞr vi en undtagelse. Det i forlÊngelse af fredagens pressemÞde i Statsministeriet, hvor dÞdsattester blev pÄberÄbt som dokumentation for, at omkring 700 danskere var dÞde hovedsageligt alene af og ikke kun med corona.

Efter et meget langvarigt forlĂžb med flere offentlige myndigheder, har vi fĂ„et adgang til flere hundrede af disse dĂždsattester – hvoraf vi netop har offentliggjort de fĂžrste 101.

Flere vil fÞlge den kommende tid, ligesom det er en historie, vi fÞlger op pÄ.

No comments:

Post a Comment