Sep 2, 2020

🔊🎙️🤥 ~ Nyhedsbrev fra Journalista.dk: Loud har pantsat hele sit statstilskud - til dækning af enhver form for gæld overfor bank ~ | Blogger: Lyder på mig, som om Radio LOUD er et STORT fupnummer, ligesom R4DIO, for at få Radio24syv, ud, fordi, de havde kritiske journalister, som afslørede for meget skidt og kanel, i Folketinget og Centraladministrationens Corona Corporation... |



På Journalista.dk sætter vi den kommende tid yderligere fokus på Radio Loud, hvilket i første omgang sker med dagens artikel om, at den skandaleramte skatteyderfinansierede radiostation via en såkaldt transport, reelt kan siges at have pantsat sit årlige driftstilskud på omkring 60 millioner kroner.
Det vel og mærke via en klausul der gør, at panthaveren Spar Bank Nord har særdeles vide beføjelser til ikke kun at indkræve pengene, men også til at fastslå hvilke gældsposter, der kan omfattes af transporten.
Du kan læse artiklen her

Senere på dagen følger vi op med udtalelser fra en medieordfører i forhold til, hvilke konsekvenser den reelle pantsætning af statstilskuddet skal have.

Ligesom vi de kommende uger igen vil gå meget tæt på den specielle struktur og medfølgende offentlige finansiering, der findes for en række af de stationer, der knytter sig til Radio Louds ejerkreds.

No comments:

Post a Comment