Sep 15, 2020

🦸‍♂️💪🤪 - (Loyal, Brave, and True Enough) Saszeline er kompley GAK! (Ekstra Bladets politiske kommentator Joachim B. Olsen) ~ | Blogger: 💭MÅSKE, har den tidligere kuglestøder, deltager i Vild med Dans og SKABSpolitiker med dobbelt indkomst og livslang pension, været en SUPERHELT engang, ligesom Disney+ heltene, men ikke som folketingspolitiker og nu, kommentator for Ekstra Bladet og efterligner, Böri Khan og hans SLAVE, en kvindelig HEKS, som bruger den forbudte Chi's magt på destruktive måder... 🗡️(spoiler alert) I Disneys MULAN (2020) vover en FRYGTLØS ung kvinde ALT på grund af sin familie og sit LAND, i bestræbelsen på at blive en af de mægtigste krigere i Kinas historie og VÆKKER sin indre "CHI", ligesom REIKI's QI ("CHI"), som jeg og andre REKI-praktikere, siger er en universel livskraft, skønt der ikke er noget empirisk bevis for, at der findes en sådan livskraft.... 🤔Er Saszeline så meget anderledes end Hua Mulan?... 🛡️Ligesom Mulan, sættes Saszeline, på prøve med at gå i medierne og blive til GRIN, også af Jonatan Spang (skuffet) og nu, samler al sin indre styrke (CHI) for at vække sit sande potentiale og forsøger, at "beskytte" sin familie og barn, mht. vaccinebivirkninger, løgne, og et 'system', som beskytter sine EGNE, undertrykker FOLKET... 🤞Vi ønsker vel ALLE, at nå frem til SANDHEDEN, være FRIE individer, som har SELVBESTEMMELSE over os selv og vores familie og børn... 🧟HVIS Jepper Kofod, Joachim B. Olsen og alle de andre, ØNSKER, at leve med en 'rådden kultur' på Christiansborg og omverden, der vil FOLKET det ONDT, i den forstand, at ONDSKAB er Penge, Sexisme, Grådighed, Magt og Lobbyister, fra eliten, banker og medicinske mafia, der styrer samspillet med Folketingets politikere, så er det deres lod. Nye politiske skandaler, kan forventes at tage udgangspunkt i dødssynder som griskhed, ladhed og nydelsessyge... 🤗Bortset fra det, Mulan (2020) er en FANTASTISK disney film, selvom Kinesiske myndigheder har bedt store medier ikke dække Walt Disney Co's frigivelse af "Mulan" og slettet kyssescener... 👑Ja, bevares, der findes en masse symbolik i filmen, og HVORFOR skal vi kæmpe for den altdominerende kommunistiske Kejser eller, Kejserinde, Mette F. i vores tilfælde, som også, var MAGTSYG, før coronakrisen?... 😟OG jeg ved godt hvad man siger om Disney, som er præget af illuminati's Hyper- seksualisering af udsatte børn og pædofile og sataniske rollemodeller, ligesom Netflix, men der findes ikke noget fra den amerikanske underholdningsindustri, som ikke er syltet ind i det, univers, desværre. De ejer jo Lucasfilm, Marvel og udgiver, de bedste tegnefilm... |


https://www.bt.dk/kendte/saszeline-blokeret-efter-kontroversielle-opslag



https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article8289379.ece




Robotter hjælper med testarbejde i Odense

Hver gang en borger skal testes for coronavirus, skal både borgeren og testen registreres i it-systemet. Den opgave får personalet på Odense Universitetshospital hjælp med fra software-robotten "Manatee".

Det betyder flere frie menneskehænder og mere tid til at foretage tests, skriver Fyens Amts Avis.

*******************************

SF opfordrer til at indføre nye corona-restriktioner



SF opfordrer sundhedsministeren til at indføre nye corona-restriktioner. Det siger SF's sundhedsordfører, Kirsten Normann Andersen.

Hun foreslår, at der indføres mere permanente og nationale tiltag, som kan forebygge smittespredning indtil der en dag er en vaccine.

Eksempelvis mener hun, at daginstitutioner, skoler og plejehjem skal opdeles i mindre grupper for at begrænse smittespredning.

Og så bør butiksejere i højere grad sikre, at der ikke lukkes for mange ind i butikkerne, mener hun.

Det skriver Ritzau.

*******************************

Næsten 800 elever sendt hjem - smitte eskaleret over weekenden

Fire lærere og otte elever er konstateret smittet med coronavirus på Pilehaveskolen i Vallensbæk, og skolen vil fra i morgen og 14 dage frem være helt lukket.

Smitten er taget til over weekenden, fremgår det af et brev, som skolen har sendt til forældrene på Aula. Pilehaveskolen har 780 elever.

Det skriver TV 2.

*******************************

Usikre corona-regler gør dig egoistisk

Et nyt studie viser, at borgere, der er usikre på corona-restriktionerne, handler mere egoistisk. I studiet har forskere fra Københavns Universitet og Lund Universitet i Sverige lavet sociale eksperimenter på 268 personer.

Resultaterne bygger på et eksperiment, hvor deltagerne blev sat sammen to og to. Her fik den ene 100 kroner, som han måtte dele med sin makker, hvis han ville. Forskerne sagde dog, at normen er, at man deler lige over. 30 procent valgte at give halvdelen til makkeren.

Studiet viser, at når vi bliver usikre på forventningerne, er vi mere tilbøjelige til at beholde mest muligt selv og være nærige frem for generøse, siger lektor Toke Fosgaard til TV 2 Nord.

Og det kan læses ind i corona-sammenhænge, mener forskerne.

Eksempelvis vil man være tilbøjelig til at bruge sit mundbind i flere end de anbefalede timer, hvis man er i tvivl om, hvor mange timer, man i virkeligheden må. Du vil hellere selv spare penge frem for at udskifte det hyppigt for en sikkerheds skyld.

Det skriver TV 2 Nord.

*******************************


Forsker: Store sociale begivenheder må vente til vi har en vaccine

Hvis vi "lukker hårdt ned" for begivenheder i det offentlige rum, så kan vi til gengæld få lov at fortsætte med vores liv på arbejdspladserne, i hjemmet og på skolerne.

Sådan lyder beskeden fra pandemiforsker Lone Simonsen fra Roskilde Universitet, skriver Politiken.

– Vi bliver nødt til at stoppe begivenheder med mere end 50 mennesker, indtil der kommer en vaccine, siger hun.

Det er en ubehagelig byttehandel, men ikke desto mindre er det altså det, der skal til, hvis vi skal undgå en nedlukning, mener pandemiforskeren.

No comments:

Post a Comment