Sep 23, 2020

🎀 ~ 💗 (omvendtslev) BREAKING news – Færre døde – på trods af flere smittede (WM) 💕~ | Blogger: [👉En aktuel rapport fra Omvendtslev👈] ... MANGE er jo imod Manniche'rne, som er gået fuld Leeroy Jenkins/Fodboldtossen på den danske COVID-19 indsats, siger man! Pressen, sociale medier, troldehære, samt naysayers (benægtere), har også gjort et 'elefantastisk' stort arbejde, for at tie og latterliggøre (Trumpsters) såsom Manniche'rne og influencer, Saszeline Dreyer... KORT dagsrapport -- skulle ha' fixed min bil i dag og jeg valgte at tage min gåben på og gennempløje en mellemstor provinsby i Nordsjælland... Først kom jeg i uføre på Mcdonald's, jeg var den første, så panikken gik ikke op for personalet, før de opdagede, jeg ikke bar mundbind. Dernæst opstillede de en ung VAGT ved døren... Næste stoppested var svømmehallen, som også nu er blevet et TESTCENTER, hvor folk strømmede til. Foruden de mange vilde Coronatiltag, glasmontre og hvad ved jeg, fik jeg købt en billet, hos personalet, som selv, tog mundbindet af, da de gik ind i svømmehallen. Da jeg kom ind i omklædningen overtog jeg et skab efter en sundhedsmedarbejder fra testcenteret, som lå 50 meter væk, og han sagde til mig; bare rolig, jeg smitter ikke, bliver testet KONSTANT. Jeg sagde, jeg er endelig ligeglad, tror det hele er HOAX og han sagde, ja, det tror jeg også og desuden dør virussen i klorvandet, og så grinte vi begge... Stoppet efter, var den lokale grillbar (og slikbar), chefen havde ikke mundbind på, ansat havde, men ingen sagde noget. Næste stop tøjbutik, og vi grinte sammen af, godt vi ikke skulle ha' mundbind på.. FOLK er så småt, begyndt, at vågne lidt op - derude...Og bare rolig, køber ikke junkmad, men Macdonald har altid gratis trådløs internet og en god te og (er liiiidt sukkerglad)... HVOR har det været, og stadigvæk er, et eminent godt vejr før oktober måned - brace det lord - som man siger. Følte, jeg svævede i ekstase i solen, mens snotforvirrede og stressede danskere, tog afsted på jobbet, som de ikke kan fordrage, men penge, er et must, for at OVERLEVE... |
Der dør færre MED COVID19 – på trods af at flere testes positive.

Kig godt på kurven. Der vil du se, hvor markant forskellen er fra i foråret. Forklaringen er at 1) virus er blevet mere uskadelig og 2) lægerne bedre til at behandle.

Det gode budskab er så, at når der trods alt dør SÅ få – ja, så bør regeringens jerngreb om befolkningen selvfølgelig lettes. For der er ganske enkelt intet holdepunkt herfor.

Det er jo om noget et skønt budskab – og værd at glæde sig over. Sammen.

Ps. Kurven må kun gengives med kildeanvisning – og data er fra Seruminstituttet (og BT har haft fået lov til at bringe kurven)

No comments:

Post a Comment