Aug 3, 2020

🏆🥳🦠 ~ (Hvem tror DU mest på?) Med over 1,3K Likes og Care og en MEGET bekymret Heunicke: 'Virus er med al tydelighed stadig både i Europa og i Danmark' mens Vibeke Manniche viser dagens COVID19 graf over antal smittede af testede, som er fuldstændig stabile og med 100 FB likes (SoTW) ~ | Blogger: 👉👉👉OG VINDEREN ER: 👉👉👉... Den falske pseudo-journalist, Corona-KatteKongen-GatesEvent201 og Hollyweird-skuespiller, fordi, han er en pæn, nobel Obama-Messiah næstvedborger, og afbilledet med hans 2 piger og blomster, så kan han af gode grunde, A-L-D-R-I-G gøre noget, galt!!... Det selvom, danskerne ALDRIG havde hørt om Magnus Heunicke, før han blev sundheds- og ældreminister i AllesModerMette-mus regering af tidligere DKP'er, og ignoreret og glemt alt om særrettigheder til Arne... FØRST da TV2-afsløringen blev en KÆMPE sønderlemmende katastrofe for regeringen under sommerens agurketid omkring ELSE og NIELS ydmygelse fra demensplejehjems, 2 måneder efter skaden var sket, reagere han og så vidoen, og ALLE politikere og folk fra CA ønsker at blive renses for at have gjort noget forkert og for være blevet hængt ud... KAN DU IKKE SE DET?... HVOR er vores elskede / hadede Statsminister henne? Hun har også fået sønderlemmende kritik for hendes nedlukning af domstole, landet og indført nye coronahastelove, som ALLE strider imod den danske grundlov og danskere, kan indlægges og vaccineres med tvang via den såkaldte 'epidemilov'... NU hvor vores Erhvervsminister, der flyver mest til Jylland med en ministerbil, som kører tom, vil have strammet op på lovgivningen omkring revisionspligten for mindre virksomheder, hvilket et flertal i Folketinget støtter op om og vil være den SIDSTE skridt mod at eliminere, selvstændige og små virksomheder, så de er TVUNGEN til at modtage hjælpepakker og gøre GIGANTVIRKSOMHEDER til vinderne (som den farmaceutiske mafia)... |Dagens COVID19 tal fuldstændig stabile


(Kåre Mølbak fra SSI ER IKKE en myndighed)

Dagens COVID19 tal er fuldstændig stabile. 64 smittede ud af 13332 – altså 0,48%. I går var den på 0,66%. Det burde få pressen i jagten på fake news til at sige at tallene er faldende – men så heldige er vi nok ikke. De høster flere clicks når vi bliver hunderæde over en stigning.

Reelt er de da også stabile. Og det ser du tydeligt på min graf ovenfor – hvor du kan se, at den har set sådan ud nu i over to måneder!

Ja – der er et udbrud på Danish Crown i Ringsted. Og vil vi uden tvivl se andre små-udbrud. Ligesom vi ser med rigtig mange andre vira og bakterier.

Jeg går FB-live kl. 16 – og forklarer tallene og skærer ud i pap at hvorfor Søren Brostrøm fra Sundhedsstyrelsen som direktør repræsenterer en myndighed og at Kåre Mølbak fra SSI IKKE er en myndighed. Hvis nogen skulle være i tvivl nu vi har den meget væsentlige snak om hvilke myndigheder som Mette Frederiksen henviste til da hun lukkede landet. Indtil videre har ingen myndighed meldt sig på banen og højst sandsynligt var der da heller ingen.

*********************************

Heunicke er bekymret over smitteudbruddet og opfordrer endnu engang alle danskere til at følge myndighedernes anbefalinger.*********************************

No comments:

Post a Comment