Aug 16, 2020

🍎☠️🗣️ ~ (Det burde da rydde alle forsider!) BREAKING NEWS INGEN pĂ„ intensiv – og maskebrug i offentlig transport ude af proportioner (VM) ~ | Blogger: [đŸ€œIGEN et fedt indlĂŠg fra Vibeke Manniche. Mens andre syntes VM uddeler giftige ĂŠbler og svindel og humburg, til de sultne danskeređŸ€›] ... Nu skal vi jo ikke komme for godt i gang - ikke tro vi er noget... Det erfarne panel pĂ„ B.T.'s og Ditte Okmans 'Det, vi taler om', sponseret af AK Nygart privathospitaler - det ultimative Danmarks bedste sladdermagasin - pĂ„stĂ„r de selv, der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulĂžrte stof grundigt, MASSAKRE mannickerne igen (igen, igen)... Tabloid journalister, forsidefruer og mediefolk, der underholder danskerne, som en kulĂžrt og sorglĂžs hofnar, bestĂ„r bl.a. fra fredagens program af Jacob Heinel Jensen, Janni Ree, Anna Thygesen og Henrik Qvortrup.. Personligt er jeg ligeglad om VM og hendes datter Mai driver forlaget LIVA og er engageret i det familiedrevne smykkefirma JEWLSCPH og tjener pĂ„ bĂžger og lĂŠgepraksis, har hadegrupper og alle hader dem... Der er kĂžrt en hetz op, fordi de (mĂ„ske) taler SANDHED! Sandheden om den medicinske mafia og regerings COVID-19 fupnummer og jeg pĂ„ verdensalt, leder efter FAKTA, ikke RYGTER og DÅRLIG JOURNALISTIK, fordi, man er ANSAT af medieludere og adlyder Statens "system" Ja, bevares, undskyld, men man mĂ„ sgu heller ikke snakke SANDHED mere, andet det er pakket ind i satire via Kirsten Birgit, som desuden, ligesom radio24syv, er afgĂ„et ved mediedĂžden... |


BREAKING NEWS INGEN pĂ„ intensiv – og maskebrug i offentlig transport ude af proportioner


BREAKING NEWS! Aktuelt er der INGEN pĂ„ intensiv. Det burde da rydde alle forsider! De aktuelle tal smittetal er markant faldende, sĂ„ledes at forstĂ„ at procentuelt antal smittede af testede er 0,30%. Magnus Heunicke oplyste lĂžrdag, at der var testet 34117 personer og fundet 104 smittet. SSI har ogsĂ„ lĂžrdag oplyst tallene og deres tal er 21159 testede og 104 smittede. Det bliver 0,49%. Men uanset om vi bruger Heunickes tal eller SSI´s er tallet markant faldende! I fredags var tallet 0,75%! Kort sagt udbruddene fx i Aarhus atter forventeligt pĂ„ retur!

Kig lige grundigt pĂ„ kurven ovenfor, fĂžr du bekymrer dig om “flere” smittede. Hvis man tester flere – fanger man flere! Den blĂ„ streg er udbruddets procentuelle fordeling og du kan se hvordan det er tĂŠt pĂ„ 0 og altsĂ„ nu 0,3%. Den rĂžde streg er tĂŠnkt eksempel, sĂ„fremt vi mod forventning var kommet ind i en bragende epidemi tilbage i marts (hvad vi som forventet ikke gjorde). Derfor kan du IKKE forholde dig til antal smittede alene, du er nĂždt til at sĂŠtte det i forhold til antal testede. Det er en gennemgĂ„ende og stor fejl, som hverken pressen eller landets sundhedsminister Magnus Heunicke pĂ„ trods af 5 mĂ„neders trĂŠning endnu IKKE har forstĂ„et. Men det har du – forhĂ„bentlig :-). SĂ„ RO pĂ„!

SĂ„ har vi maskerne. Det allerfĂžrste jeg atter undrer mig over er regeringens egenrĂ„dighed og magtfuldkommenhed. Hele landet ved, at man pĂ„ Rigshospitalet er ved at fĂ„ offentliggjort en randomiseret undersĂžgelse omkring brug af masker, men regeringen har ifĂžlge Henning Bundgaards (en af forskerne bag) egne udtalelser til BT end ikke forhĂžrt sig om resultaterne! Det undrer mig ikke, nĂ„r man ser hvor faktaresistent regeringen har vĂŠret og hvordan de har behandlet sundhedsmyndighederne, Sundhedsstyrelsen og SĂžren BrostrĂžm respektlĂžst. Men alligevel – helt ĂŠrligt!? Det er godt nok endnu et tegn pĂ„ manglende samfundssind og ydmyghed fra regeringens side.

Maskerne fortsat – jeg savner sĂ„ledes sĂ„vel den videnskabelige dokumentation for kravet om brug af masker i offentlig transport som samlet vurdering. Jeg nemlig meget gerne se cost-benefitanalysen heraf. AltsĂ„ virkning, bivirkning og priser ikke mindst. Udover som sagt overhovedet dokumentation for den positive virkning ifht Covid19 sĂ„ 1) den mulige negative betydning for den enkeltes helbred, vejrtrĂŠkning, velvĂŠre 2) betydningen for bĂžrn og deres fysiske og psykiske helbred, nĂ„r de skal tvinges masker pĂ„ (plus deres rettigheder ifht BĂžrnekonventionen) 3) betydningen for kommunikation og interaktion ved brug af masker, 4) betydningen ifht maskeforbuddet, 5) ophobningen af skrald og manglende nedbrydelighed (so much for regeringens hensyn til miljĂžet) og 6) prisen for den enkelte og samfundet. Bare i runde tal…

Endnu et vanvittigt tiltag og Äbenlyst tegn pÄ regeringens manglende respekt for miljÞet og den kollektive trafik.

Det er i Ăžvrigt Ă„benlyst, at rigtig mange danskere IKKE vil tage maske pĂ„ og endnu mindre give deres bĂžrn dem pĂ„. ForstĂ„eligt nok. Befolkningen er godt corona-trĂŠtte. Vi sĂ„ det i Aarhus og vi vil se det i hele landet – nemlig at befolkningen, hvis de har valget, vil vĂŠlge den kollektive trafik fra. Ganske enkelt. SĂ„ kan du ogsĂ„ lige regne pĂ„ miljĂžpĂ„virkningen af dette.

Det er pĂ„ tide, at vi kommer tilbage til den gang, hvor regeringer fĂžrst fremlagde planer, indgreb, indskrĂŠnkninger osv – nĂ„r man forinden havde lavet en grundig analyse og ikke mindst grundig afvejning af for og imod. Tilbage til den gang, da man havde respekt for fakta og ikke som nu bygger det hele pĂ„ tro, frygt og magtfuldkommenhed. Husk det er DINE og MINE folkevalgte som pĂ„ den mĂ„de ikke alene rutter med folks penge men endnu mere folks sundhed og frihed.

Plus landet bÞr Äbnes helt. Vi mÄ lÊre at leve med at der vil komme mindre udbrud i ny og nÊ med Covid19. SÄ mÄ vi samtidig glÊde os over, at Covid19 efter alt at dÞmme er blevet endnu mindre drabelig, hvilket netop ses af at tallene for indlagte har vÊret stÊrkt nedadgÄende pÄ trods af udbrud! Livet kalder og virkeligheden kalder.

Det forbliver regeringens maskepi – hvor vi som befolkning fortsat tages som gidsler. SĂžrgeligt men NU mĂ„ det stoppe! Det kan du vĂŠre med til ved at stille krav til dine folkevalgte samt at pressen starter med at forholde sig kritisk og forstĂ„r tallene.

No comments:

Post a Comment