Jul 1, 2020

🌞🦠😷 Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK ~ | Blogger: [👉UDDRAG: Var Magnus Heunicke og Mette Frederiksen's nedlukning, baseret på forkerte præmisser❓ Hvem er Judy Mikovits❓ Hvem bestemmer i WHO, og hvem betaler❓ Kan IV vitamin C hjælpe COVID-19 patienter❓ Hvorfor er Kennedy kritisk over for vaccineindustrien❓ Den ihærdige læge Søren Ventegodt har skrevet en corona-overlevelseshåndbog❗ Sygeplejerske fra USA afslører overgreb med skjult kamera❗ Endnu en hård kritik af ICNIRP og nyt lovudkast skal bane vej for 5G❗👈]... |Så er det om at pudse lakken
Ud og plukke ribs og brune sine lår
Knække anemoner med nakken
Ud og promenere det høje sommerhår...
- som Shubidua synger så kækt.

Ja, det er sommer, kom ud og få luft, og ryst corona-dagsordnen af dig. Der er masser af liv og frihed derude.

Vi har samlet lidt flere corona hot news og også en masse andet. God læsning og god sommer fra os i May Day.

Vi er tilbage i august!


Sygdom/sundhed
Nedlukning på forkerte præmisser?
Tilbageholdt Magnus Heunicke og Mette Frederiksen afgørende sundhedsfaglige råd fra Sundhedsstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerhed for Folketinget inden hastelovens vedtagelse? En analyse af en offentliggjort mailkorrespondance antyder i uhyggelig grad, at dette er tilfældet. 
Søren Ventegodt er på banen igen
Denne gang har den ihærdige læge skrevet en corona-overlevelseshåndbog. SV har for år tilbage mistet sin autorisation, men har i 2020 fået den tilbage, da hans dengang kontroversielle behandling nu er almindelig anerkendt.  Han kan nu fortsætte sit virke for livskvalitet. Senest har han bebudet sagsøgning af staten for nedlukning.
Sygeplejerske afslører overgreb med skjult kamera
En sygeplejerske fra Florida begynder i skjul at filme optrin på et hospital i New York, for den er helt gal: patienter, der vedvarende tester negativt for covid-19, bliver behandlet som coronasyge, kommer i respirator og ender med at blive dødssyge. Nogle af dem med døden til følge. Chokerende video (engelsk)
WHO tvunget til indrømmelse
WHO er blevet tvunget til at indrømme, at et studie, de mente var pålideligt og som fjernede hydroxychloroquine fra en liste af COVID-19 behandlinger, var det rene opspind. WHO siger nu, at de vil genindsætte medicinen på listen, hvilket indikerer, at medicinen er effektiv mod COVID-19. (engelsk)


Hvem bestemmer i WHO, og hvem betaler?
Den tyske debattør og mediekritiker Olaf Kretschmann sætter Coronakrisen i perspektiv: Han taler om WHO's meddelelser om influenzaepidemier i det sidste årti og mediernes tilhørende skræmmekampagner på falsk grundlag. Han taler om The Bill Gates Foundation, hovedsponsor for WHO og sponsor for GAVI Alliance (et forbund af vaccineproducenter), og dens tiltagende indflydelse på verdens sundhedsvæsen.
Kan IV vitamin C hjælpe COVID-19 patienter?
Brugen af vitamin C imod COVID-19 har vist sig at være et kontroversielt emne. Tidligt i Coronakriseforløbet kom flere alternative behandlere i fedtefadet for at anbefale vitaminet som en behandling, og deres udtalelser blev hurtigt stemplet som kvaksalveri uden videnskabelig evidens. Men er det virkeligt sandt? Her får du en masse videnskabelige referencer. 
Læger troede ikke på B12-mangel
Da en række læger slog B12-mangel hen som stress, måtte 37-årige Gitte Mortensen omkring sin pensionerede læge, som gav en klar besked: Du skal have B12-injektioner. Nu!
Radiodoktor Carsten Vagn-Hansen om B12-mangel
Undersøgelser tyder på, at mangel på vitamin B12 er mere udbredt, end man tidligere har troet, især hos ældre. Sverige er det nordiske land, hvor man har haft mest opmærksomhed på B12-mangel, og lægerne derovre udskriver ti gange så meget af vitaminet som læger i de øvrige nordiske lande.
Deodoranter uden aluminium
Aluminium findes naturligt i vores drikkevand og fødevarer, men bekymringen opstår, hvis vi optager for høje mængder af aluminium. Ét af de steder vi kan kontrollere, hvor meget aluminium kroppen eksponeres for, er i vores valg af deodorant.
Stofskiftelidelse opfattes som psykisk sygdom
I Stofskifteforeningen og hos endokrinologerne er man indignerede på patienternes vegne: Stofskiftesygdom er en somatisk og ikke en funktionel lidelse og bør derfor ikke, som der nu er lagt op til i nogle patienters tilfælde, behandles på de regionale centre for funktionelle lidelser. Stofskifteforeningen har netop sammen med en af de endokrinologer, som er involveret i sagen, haft foretræde for Folketingets Sundhedsudvalg: Oppositionen var forarget og gal over sagsgangen.
Ny forskning om glutenintolerans
Ubehandlet glutenintolerans kan måske føre til alvorlige sygdomme, antyder ny dansk forskning.
Studiet får ros af andre glutenforskere, men der skal mere forskning til, påpeger de.
Vaccination
Hvem er Judy Mikovits?
Udråbt på wikipedia som anti vaccinationsaktivist, konspirationsteoretiker og udspreder af fake news efter hendes efterhånden berømte videointerview om virusforskningen i USA. Men læser du forordet til Mikovits' bog, Plague of Corruption, skrevet af Robert Kennedy Jr., får du en anden historie - om en person, der er hellere går i fængsel end på kompromis. Samtidig får du en oprulning af vaccineskandaler gennem tiden, som kun har været meget sporadisk omtalt i medierne – hændelser, som industrien helst vil glemme. Der må være for mange penge i vacciner!
Hvorfor er Kennedy kritisk over for vaccineindustrien?
Præsident John F Kennedys nevø Robert Kennedy Jr. er over årene blevet meget kritisk over for vaccineindustrien, bl.a. pga. usikre vacciner; desuden ses et stærkt stigende antal børn med syndromer som autisme og ADHD især i kølvandet på USA's indførelse af et kæmpe børnevaccinationsprogram.  Er der en sammenhæng? Døm selv.
Uvaccinerede børn er sundere?
En ny peer-reviewed (fagfællebedømt) undersøgelse i tidsskriftet SAGE Open Medicine, der beskriver sundhedsresultaterne af vaccinerede børn versus ikke-vaccinerede børn, konkluderer, at uvaccinerede børn har bedre helbredsstatus end deres vaccinerede jævnaldrende inden for de undersøgte betingelser og antyder, at yderligere undersøgelse er nødvendig for at forstå det fulde spektrum af sundhedseffekter forbundet med vaccination. Undersøgelsen viste bl.a., at vaccination før et års alder førte til signifikant øget risiko for medicinske diagnoser af udviklingsforsinkelser, astma og øreinfektioner hos børn.
Miljø/GMO
Monsanto afsætter store midler i erstatning til kræftsyge
Bayer-Monsanto har meddelt, at virksomheden vil betale 10,1- 10,9 dollar for at bilægge Roundup-retssager i USA ang. ikke-Hodgkin's Lymfom. Roundup er det mest solgte glyphosatbaserede herbicid i verden. Forliget dækker cirka 75 % af den nuværende Roundup-retssag, der generelt involverer ca. 125.000 indsendte og ikke indsendte krav. (engelsk)

Økologien kan brødføde verden
Økologerne laver lige så mange kalorier og proteiner per hektar i sammenligning med deres konventionelle kolleger. Det er målt ved at se på både den vegetabilske og den animalske produktion. 

Skærme/elektrosmog
Rapport fra Norge om ICNIRP's nye retningslinjer
Det internationale rådgivende organ ICNIRP's nye retningslinjer for strålebeskyttelse er baseret på faglig uholdbar dokumentation, åbner for stærkere eksponering, svækker myndigheders og forbrugeres kontrolmuligheder og legitimerer øget helse- og miljøskadelig infrastruktur. (norsk)
Endnu en hård kritik af ICNIRP
Denne gang er det bl.a. medl. af EU-Parlamenttet Klaus Buchner, der har været med til en rapport om ICNIRP ved navn The International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection: Conflicts of interest , corporate capture and the push for 5G.
Fra forordet: This report deals with an issue of which the importance cannot be overrated: the possible health effects of Radiofrequency Radiation (RfR) or electro magnetic fields (EMF); It deals more specifically with how the scientific debate has been hijacked by corporate interests from the Telecom industry. (engelsk)
Meget informativ video om 5G på dansk
Du kan forstå det hele - læn dig tilbage, slå lyttebøfferne ud, og bliv klogere!
Nyt lovudkast skal bane vej for 5G
Et kæmpe lovkompleks på næsten 600 sider skal bane vejen for fremtidens infrastruktur. Og det er ikke veje, der er tale om, men trådløs teknologi. Lovudkastet er i store træk implementering af EU-lovgivning, men det er uhyggelig læsning. Hvis du søger på ordet forbrugerbeskyttelse, vil du få en masse resultater om forbrugerens ret – men det koncentrerer sig om retten til information, retten til at kunne vælge billigste udbyder, retten til at kunne være dækket døgnet rundt og klagemuligheder, hvis du ikke er det. De regner med, at det er forbrugerens hede drøm at være badet i internetadgang 24/7. Men det er jo i virkeligheden industriens hede drøm, der her opfyldes – intet om helbredsskader på mennesker eller natur, som vi efterhånden har så megen dokumentation for. Man følger de vedtagne retningslinjer, og det er dem, man har fra ICNIRP... så der er skam intet at være bekymret for! 

Overvågning/rettigheder
Bliv coronatestet og aflever dit DNA
Tusindvis af danskere er de senere uger blevet testet for coronavirus enten på et sygehus eller i et af Testcenter Danmarks 16 testtelte. Mens sygehusene kasserer borgernes biologiske materiale efter få dage, gemmer Testcenter Danmark med Statens Serum Institut i spidsen prøverne i Danmarks Nationale Biobank i op til 10 år efter de testedes død. Det bliver kritiseret af eksperter og politikere.
Ny rapport fra tænketanken Justitia: Justitia – Retsstaten – og Covid19
Fra konklusionen: "Forløbet under coronasituationen har vist, at Folketinget og regeringen kan være villige til på meget kort tid at sætte helt grundlæggende frihedsrettigheder og demokratiske retsstatsprincipper ud af spil, når Danmark står i en ekstraordinær situation, hvor frygten for en forestående krise presser på. Dette er i sig selv problematisk. Situationen bliver kun mere retssikkerhedsmæssigt betænkelig, når regeringen i så høj grad som det er sket bevæger sig væk fra sundhedsmyndighedernes anbefalinger og træffer en lang række politiske beslutninger uden det sædvanlige sundhedsfaglige mandat." 
Venstre siger ja til ansigtsgenkendelse
Nick Hækkerup: "Det er logisk, at det ville ødelægge trygheden i samfundet, hvis vi sagde, at vi ikke kriminaliserede forhold. Hvis vi ødelægger trygheden i samfundet, ødelægger vi friheden i samfundet. Uden tryghed, ingen frihed. Det er sandheden, det er derfor, vi kriminaliserer. Det er i virkeligheden det, vi gerne vil. Hvis det er rigtigt, så følger det logisk heraf, at med overvågning stiger friheden..." Vi lader den stå et øjeblik!
Måske har Venstre ladet sig overtale af det blændende argument.
Savnede du en god grundlovstale?
Du kan få en her! Martin Juncher taler om sygdom, frygt, tvang, virus, menneskerettigheder og meget andet på grundlovsarrangement på Rådhuspladsen i København den 5. juni.
Hvem styrer nyhederne?
Er der en højere mening bag mediernes nyhedsvalg og -fravalg,  deres konstante trutten i det samme horn, i samme tonehøjde og med den samme agenda over hele verden. Hvordan styrer man masserne? Ikke med militær, men med information. Med et bestemt informationsinput kan man få folk til at opføre sig, som man vil have det. Er du også blevet mistænksom, så se kort video her. (engelsk)Bliv medlem af May Day! Støt et godt initiativ!
Meld dig ind, eller forny dit medlemskab.
Klik her

Sundhed er godt for helbredet! 

No comments:

Post a Comment