Jul 10, 2020

⚔️🤝🙅‍♂️ ~ Forsvarschefen vil ikke give “Karin fra OLFI” en undskyldning ~ | Blogger: [👉Uddrag: "I august påpegede Karin Iversen første gang uregelmæssig- heder i godkendelsen af personlige bilag hos den økonomiansvarlige i (SOKOM). Kort efter blev hun afskediget på grund af "samarbejdsvanskeligheder"👈] ... PS: Har selv været i bevogtningsenheden under Flyvestation Værløse, som K-9 MP'er, min søster har (dated) professionelle 'soldater', også fra Specialstyrkerne og én af mine ældste kammerater er aktiv officer, både under Jæger- og Frømandskorpset og jeg har fået fortalt historier, hvor det løb koldt ned ad ryggen på mig, der tangerede hemmelighedskræmmeri, kun set på film. Og nu disse dage, har jeg ikke længere kontakten til min kammerat, fordi, jeg på verdensalt "vidste" for meget og min søsters nuværende kæreste, taler heller ikke mere om hans (broget) fortid, grundet de alle, er så skidebange for, hvad der vil sker med dem, hvad de har lavet af unoder og hvad, de VED... Vil bare sige, og det har jeg sagt mange gange før, CIA, NSA m.fl, samt NATO's 'stay-behind' paramilitary organization (called "Gladio") har infilteret Danmark og Falske Flag er deres kunst, også før, anden verdenskrig.. Disse kæmpe information- våben og krigsforsvarsindustrier, såsom Lockheed Martin, bl.a. med F-35, indenfor luftfartsindustrien og anden avanceret teknologi (Secret Space Programs) er DYBT involveret i det danske Forsvar, DTU Space og Efterretningstjenesterne. Også dem som holder sig endnu mere under radaren, såsom, engelske BAE Systems (Våbengiganten der brugte Danmark til at eksportere overvågning til diktaturer), Northrop Grumman, Booz Allen Hamilton, DynCorp, Titan, CACI, SAIC, COMSO o.s.v. o.s.v... Og kender du til forsvarsindustrien og efterretningsverden, som kan betegnes som en "Autonom hermetisk lukket institution", hvor almindelige regler ikke gælder, så kan man sige sig selv, at "hemmeligheder" lever videre og det er derfor, at Forsvarsministeren, Trine Bramsen, ALDRIG kommer til at rydde op... Det er blot, min egen mening og som jeg plejer at sige på SoTW - jeg ved ikke en fløjtende fis, men er god til at opsnuse ting og sager og researcher... Og til dem som stadigvæk tror, at i 170 år har Sverige ført "neutral" udenrigspolitik og haft et neutralt militær før og efter anden verdenskrig - GLEM DET!. Palmemordet, er nok den STØRSTE CIA operation i Skandinavien, med Sydafrika og våbenindustrien, hvis man tror på den slags! Har fulgt med og lyttet til "krimiland" på Radio4 og været til for mange af Ole Dammegård's spændende foredrag, til ikke at stille mig tvivlende på den officielle forklaring - lidt ligesom Scandinavian Star efter branden, som var forsikrings- svindel, i værste klasse og Norsk / Dansk politi og politikere, er DYBT involveret i at fortie... |



Karin Reuss Iversen mistede sit job i Forsvaret, efter at hun havde påpeget ulovligheder i chefens godkendelse af egne bilag. I maj bad hun forsvarschefen om at se på sagen og give hende en undskyldning, men den kommer ikke. Bjarne Laustsens selvvalgte afgang tirsdag som forsvarsordfører i Socialdemokratiet har bl.a. bund i denne sag.

Da der i maj faldt dom på 60 dages fængsel til den nu tidligere hærchef Hans-Christian Mathiesen for nepotisme og magtmisbrug, noterede Karin Reuss Iversen sig forsvarschefens reaktion. I en artikel på dr.dk sagde general Bjørn Bisserup, at der var brug for en »kulturændring« i Forsvaret, og at ingen medarbejdere skulle være bange for at stå frem. Det fik Karin Reuss Iversen til at sætte sig til computeren og skrive en mail direkte til forsvarschefen.

»Da jeg var ansat i Specialoperationskommandoen, har jeg været kritisk overfor økonomiske dispositioner på ...

No comments:

Post a Comment