Jun 15, 2020

👩‍🌾🗼🤦 ~ Mens kritikken heglede ned, donerede Holch Povlsen anonymt 36 millioner kroner til test-indkøb ~ | Blogger: [👉Der blæst' en vældig vind den daw ud' fra vest. (Uha da da, uha da da da da). - Øøøh 'Anders'? Er det ham CEO for Bestseller nede fra øøh... - Ja! - Nå! Uha da da, uha da da da da👈] ... tsk-tsk... Vi skal være så EVIG taknemmelig, når Lame Stream Medierne plasker os til med historier, som gør vor elskede/hadede regering og magtelite, stuerene, samaritter og medlemmer af venligboerne... Snakkede med én af mine venner forleden da og han kunne fortælle mig, at hans nabo er leverandører til sundhedssektoren og da Coronakrisen var på sit højeste havde regeringen spurgt ham, om han kunne levere mundbind og andet godt fra havet, GRATIS! Det sagde han pænt nej tak til, da har OGSÅ havde en masse udgifter forbundet, herom.. Hvis det har været "metoden" at tigge og bede om hjælp fra virksomheder, selvom Staten har 1.500 milliarder at lege med hvert år i form af indkasseret skatter, samme som Danske Bank svindlede med, og dermed, vise SAMFUNDSSIND, i en god sags tjeneste, skal jeg lige love for, Dannevang, er på SPANDEN.. Også, Mærsk, der havde doneret og sat 24 fly ind i kæmpe luftbro mellem Kina og Danmark for, at hjemsende MILLIONER af (ubrugelige) værnemidler, som Sundhedsaggregatet Magnus Heunicke og Kongecobraen, Kronprins Frederik modtog, da flyet ankom, som vi ved, "IKKE" har nogensomhelst effekt. Takket være den kinesiske regeringsagent, Jack Ma fra Alibaba... DET ER ET STORT SCAM DET HELE... Man burde i stedet for stille spørgsmålet om, hvad Bestsellers topchef Anders Holch Povlsen, får for sin heltedåd... Der er INTET som er GRATIS!.. |

Mens Bestsellers topchef Anders Holch Povlsen i medierne mødte voldsom kritik for manglende samfundssind, donerede han via sit holdingselskab Heartland A/S testudstyr for 36 millioner kroner til det danske sundhedsvæsen.Foto: PR-foto: Bestseller Hans Christi
Kilde (Berlingske.dk)

Samtidig med, at Anders Holch Povlsen blev voldsomt kritiseret for Bestsellers fyringer og manglende huslejebetalinger, købte Holch Povlsens holdingselskab covid-19-test for 36 millioner til et næsten tørlagt sundhedsvæsen. Det viser en aktindsigt i regionerne, som afdækker det hidtil ubeskrevne forløb op til den anonyme donation.

Bestseller har ikke kun doneret antistoftest til det danske sundhedsvæsen under covid-19-krisen. Anders Holch Povlsens holdingselskab Heartland A/S sørgede også for kontakt til BGI, en kinesisk producent af covid-19-test, da det danske sundhedsvæsens beholdning af test var kritisk lav. Ligesom han betalte regningen for maskiner og de tilhørende test til en måneds forbrug.

Det viser en aktindsigt i regionernes kommunikation om indkøb af testudstyr, som Berlingske har fået.

3. april indgik BGI og Region Hovedstaden en kontrakt om købet af 200.000 testkit og seks analysemaskiner til at udføre testene i, men regningen på 36 millioner kroner blev efterfølgende dækket af Heartland A/S. (LÆS VIDERE)

https://www.fla.de/wp/dailys/danmark-lukker-ned/

No comments:

Post a Comment