May 8, 2020

🤑 ~ (The Untouchable Society) Prins Joachim i den syvende himmel: Fed husfidus (SH) ~ | Blogger: [👎Joachims fede fidus og skider højt og flot på danskerne : Solgte Schackenborg for 100 millioner, sponsoreret og købt ud af hans rige venner og for femte år i træk, præsenterer fødevarevirksomheden De 5 Gaarde millionunderskud, ejet af selv samme, Prins. De 5 Gaarde efterlader sig stribevis af ulovligheder bad sig, mens Prinsen, som ikke må være Konge og skidesur, ligesom Christian Kjær, og bøjer loven om apanage, smutter til Frankrig, ulovligt, med millioner med sig og nu hjemvendt, pryllet af PAPA! Kong Frede er jo ikke bedre med sin luksus knaldhytte i Verbier og tophemmelige møder med militæret og ulovlige aftaler med Eliten på jagter i Gribskov. De Royale er nogle svindlere og fidusmagere, der hersker og narrer alle de andre og ingen TØR sige noget🤫] ... {🏘️Enhedslisten raser over Kronprinsens hemmelige huskøb: »Altså, har de også hus i New York, London og Berlin?«.😮} ... Foruden hjem i Schweiz, Paris, Schackenborg Slot i Sønderjylland, Amalienborg, Fredensborg Slot, Marselisborg Slot, Gråsten Slot, luksuspalæet i Klampenborg og Kongeskibet...Læste engang, det koster mellem 500-700 millioner for skatteborgere at oprette Kongehusets velstand om året og det er jo småpenge, i forhold til det engelske, men danskerne vil gladeligt skære Deres hånd af for at bevare de Royale bånd til Dannevang - for at opretholde den søde "drøm" af det uopnåelige. Men, hvis det kan få os danskere glade i låget og væk fra depression og angst, at se på kunstige "smil", og ikke afdække selve sandheden ved eller bag de facader, vi får lov at se i billedbladene, so be it!... 💭"Er kongehuset korrupt?"🤔 ~ Spurgte Information.dk engang... Hvorfor er der ingen af de bukkende politikere, skrabende journalister, og fedt- ende kendis-venner, der fortæller Kongehuset, at den er helt gal?.. Hvis vi anfægter troværdigheden og om Dannevang har brug for Kongehuset, anklages vi for at være fordømmende, illoyale, uden fædrelandskærlighed og borgerdyd... 🤪 PS: Mærkeligt, at Kongehuset slog fast i mid Marts 2020, at Joachim bliv i Frankrig, men derefter tog hjem igen, for at blive? Under militæruddannelse Joackim som (var) SINDSYG vigtigt for Danmark, og prins Henrik (hehe sjovt) kunne have været coronatestet i Frankrig, men pludselig tog de hjem? Hvorfor? Vores elskede Crazy Daisy' fødselsdag blev jo ikke til noget?... |

Forår i Møgeltønder er ikke det værste, når man bor på et slot. Prins Joachim, 50, prinsesse Marie, 44, og familien er tilbage på Schackenborg, som de ellers solgte for 100 millioner i 2014.(Foto: Claus Poulsen)
Kilde (seoghoer)
https://www.berlingske.dk/politik/kronprinsparrets-tur-til-verbier-foelges-med-loeftede-oejenbryn-paa-borgen
https://www.information.dk/indland/2017/01/kongehuset-korrupt
https://landbrugsavisen.dk/underskud-vokser-hos-de-5-gaarde
https://www.avisen.dk/kongehuset-slaar-fast-joachim-bliver-i-frankrig_591089.aspx

Den hjemløse prins har ingen problemer med at få tag over hovedet, mens familien er i Danmark.


"Det var en redningsaktion for Joachims privatøkonomi, og så får fonden lidt valuta for pengene, når han kommer forbi en gang imellem, fortæller forfatter og kongehusekspert Søren Jakobsen, som dog kalder Joachims hjemkomst for ”rodet”. Den heldige hånd på boligmarkedet bliver en regulær ”royal flush”, når man tænker på, at Joachim brugte dele af de 100 millioner kroner på at købe sit luksuspalæ i Klampenborg på 344 kvadratmeter for 34,5 millioner. Et hjem, han tilmed har tjent en god portion leje på i den periode, hvor tv-baronessen Caroline Fleming har boet der."

No comments:

Post a Comment