May 21, 2020

🥳🗣️😂 ~ #Covid19virker: PRESSEMEDDELELSE FRA CIRKUS CORONA ~ | Blogger: Tak til Lili for at dele en super morsomt pressemeddelelse... |



PRESSEMEDDELELSE FRA CIRKUS CORONA


Grundet befolkningens store interesse for vores show kaldet NWO-2020 har vi måttet udvide med nye fine hvide cirkustelte.

I 2020 kigger vi ind i at spille i alle større byer samt i de mindre smittelommer.

Det er gratis at komme ind til forestillingerne og vi garanterer at du kommer ud som et forandret menneske - sådan poetisk sagt helt vaccineret imod alt det onde i verden.

Eneste krav er blot at du - ligesom alle os andre - sælger din sjæl. Og det er jo billigt sluppet for sådan nogle er jo alligevel ikke længere i høj kurs.

Under forestillingen bedes du NØJE følge Rokokomyndighedernes retningslinjer. Du må ikke kigge på sidemanden. Heller ikke selv om denne sidder 30 meter væk. Desuden henstiller vi til at vise samfundssind, dvs. selv om du ikke kan hitte mening i gynger og karrusellerne er det IKKE tilladt at stille spørgsmål.

Til gengæld vil Kåre Mølpose efter hver forestilling udlægge teksten eller noget. Hver dag på forskellig vis, selvfølgelig. For som vi siger: The Show Must Go On.

Og her må vi desværre komme med en advarsel:
Pas på med at grine på de forkerte tidspunkter. Vi taler om social udskamning og bøder i millionstørrelsen.

Vi udsender en pressemeddelelse igen om 2 timer, fordi vi kan allerede nu love, at der kommer flere mange flere spændende tiltag.

Vi gør også opmærksom på at der er en ekstraforestilling med Landsmoderen i morgen kl. 14.30. Her vil hun instruere i kollektive knibeøvelser og massedeltagelse er obligatorisk.

Afslutningsvis vil sende en stor tak til vores store protektor Doctor Bill Fakes, som har hjulpet os i et og alt.

Gud bevare Danmark (i fraværet af alle andre)

Ps.
Du skal ikke være bange for at være bange.
Det hele går meget lettere, når du er bange.

#Covid19virker

No comments:

Post a Comment