Apr 24, 2020

🤑 ~ Radio Loud-bagmænds bagmænd scorer kæmpe statsstøtte på radiostationer uden studier – Nyhedsbrev fra Journalista.dk ~ | Blogger: Igen, det er VILDT, at samtlige journalister, undtagen et par enkelte såsom Lars Bjørknæs, Lennart Kiil og Danmarks hæderkronede seniorkorrespondent Kirsten Birgit, er de ENESTE i Dannevang som tør, hvor andre tøver og ikke underlagt, CIA's Operation Mockingbird... Resten er desværre medieludere, for at bruge et ufint udtryk. Beklager, men vi så det da, whistleblower Mads Palsvig - Investment banker taler ud om penge - inviterede 1200 journalister / politikere / medieansvarlige, tre gange via e-mail og INGEN dukkede op, INGEN mediedækning før og efter Mads Palsvig første LIVE optræden i Kedelhallen, Frederiksberg jan 2016... Største chok for danskere var nok, at Nationalbanken er på private hænder - og drives som en kartelvirksomhed og nu har mediemøllen og politikerne vundet endnu en sejr, da Radio24syv tabte DAB-udbud, og rigsrevisionen bare har fulgt reglerne... For nylig har der været åben konflikt mellem politiken, weekendavisen og kristeligt dagblad som delte drømme og vandrehistorier... |For at drive en radiostation vil det logiske krav være, at man har et eller flere studier at sende fra.

Men sådan forholder det sig ikke for en gruppe af sydfynske radiostationer, som ikke kun har det til fælles, at de finansieres af statskassen. De er nemlig også alle sammen ledet af medejere af den kommercielle Svendborg-station Radio Diablo, som samtidig ejer 50% af Radio Loud.

Forbindelsen til Radio Diablo er desuden åbenlys i forhold til Sydfyn TV, som også ledes af medejere af den kommercielle radiostation.

Sammenfaldet mellem Radio Diablo og de ikke-kommercielle stationer er endda så stort, at selv medarbejderne har svært ved at kende forskel på dem.

I alt drejer det sig om 1.1 million kroner om året, som de såkaldte ikke-kommercielle radio- og tv-stationer sikrer sig i statsstøtte.

Den historie kan du læse i dag på Journalista.dk ved at følge linket her :


Det er samtidig en historie, vi i dén grad følger op på den kommende uge. For brugen af ikke-kommercielle radio- og tv-stationer til at opnå statstilskud går igen, når man ser på andre af de kommercielle radiostationer, som har ejerandele i Loud.

Samtidig stiller vi spørgsmålet om det er normalt at de samme personer kan drive mange ikke-kommercielle radiostationer, for på den måde at sikre sig markante offentlige tilskud.
Og ja – vi kender godt svaret allerede nu.

No comments:

Post a Comment