Apr 29, 2020

😮 ~ Novo-fond i tæt partnerskab med Bill Gates: »Vi kommer til at spille en større rolle i samfundet« ~ | Blogger: [💭Det er jo galimatias det her, måske drømmer jeg? Av! Av! Av! Stop så med a nive mig i armen - tid til at vågne op, venner!⏰] ... Bill Gates har betalt funny-money under bordet, for at være i lederskab med Statens Serum Institut (SSI), der har overført Instituttets vaccineproduktion til AJ Vaccines A/S og snart udkommer som førende poliovaccineplatform samt CV19-vaccinen... Nu skal de største fonde Novo og Co. som også er medspillere hos Monsanto (MonSatan, NaziBayer) via Novozyme i samfundet til, at tage en endnu mere aktiv rolle i samfundets udformning. Hvorfor?!?😳 Måske er det (VED) at gå op for folk at Bill Gates er samme person som har kontrollen med Corona patentet (gennem PirBright Institute)?... Vidste du, at omkring seks uger før udbruddet af coronavirus-epidemien, i begyndelsen af ​​december 2019 i Wuhan (Kina), blev en øvelse arrangeret af Davos World Economic Forum i samarbejde med Johns Hopkins Center for Health Security og Bill & Melinda Gates Foundation?... Den gik under navnet EVENT 201... Øvelsen blev afholdt i New York den 18. oktober 2019 med det specifikke formål at kortlægge de transnationale selskabers og regerings reaktion på en coronavirus-epidemi. 15 verdensledere deltog i denne øvelse, inklusive de to kinesiske og amerikanske embedsmænd, der var ansvarlige for at bekæmpe epidemier... Det store corona-spørgsmål er nu, var den erhvervsdrivende Novo Nordisk Fonden, ekskommunisten og elitelægen, der blev coronageneral, Søren Brostrøm og hans alvorlige wingman, Kåre Mølbak, velvidende om dette EVENT?... Hvorfor er det lige NU, at Novo slå knuder om Bill Gates og kommer ud af æggeskallen og prostituere sig som helterollen, når Danmarks største fond, knytter formaliserede bånd med flere af verdens mægtigste fonde, herunder Bill Gates' fond, amerikanske Rockefeller Foundation, Englands største fond, Welcome Trust, samt WEF?... Hvorfor var det ikke lige, du kunne se sammenhængen, før nu? Dette fænomen kaldes kognitiv dissonans, en forskel på hvordan vi opfatter verden og hvordan verden er i virkeligheden. Nu er du måske parat til at acceptere, du lære bedst sandheden at kende, når du finder ud af hvor dybt kaninhullet går... |

Kilde (Berlingske.dk)

Danmarks største fond knytter nu formaliserede bånd med flere af verdens mægtigste fonde, herunder Bill Gates' fond, der efter etableringen i 2000 i dag betegnes som den største humanitære organisation på verdensplan.

Det sker, når den erhvervsdrivende Novo Nordisk Fonden i forbindelse med det økonomiske topmøde i schweiziske Davos bliver såkaldt strategisk partner med World Economic Forum, der er organisationen bag topmødet.

Dermed kommer landets suverænt største fond, der i 2017 havde værdier for 358 milliarder kr., i eksklusivt selskab med Bill & Melinda Gates Foundation, amerikanske Rockefeller Foundation samt Englands største fond, Welcome Trust, der også er såkaldte strategiske partnere med World Economic Forum, WEF. (LÆS  VIDERE)

http://stateofthenation.co/?p=7777

No comments:

Post a Comment