Apr 21, 2020

😮 ~ HVAD SAGDE JEG!?!?!?! ~ | Blogger: [👉Spørgsmålet er om du tror på clickbait nyheder, stribevis af tragedier, død og ødelæggelse fra personer som Kåre Mølbak eller Søren Brostrøm's integral lidelse og indre svinehund, der styrer Danmarks coronastrategi, eller ønsket om at du bliver klogere på at udvikle dine egne spirituelle evner, evolution og frigørelsesstrategi?👈] ... {Mediecirkuset, i den nye clickbait-lokkende-betalingsmur-medie-virkelighed, fra hjernevaskende, sponsorerende ”farmaceutiske mafia” i ryggen, fik 'NÆSTEN' overbevist dig, ikke sandt!?} ... Uanset om Coronakrisen er mental krigsførelse, et falsk 'rødt' flag eller en etablering af 5G-netværk og kontrolfunktioner, har danskerne brug for OPRØRET mod ('den mørke stat') udenlandske og (kommunistiske) indenlandske magthavere, som tynger os helt ned i vores frygtbaseret grundvold... 🙄HVAD SAGDE JEG!?!?!?!... Radioaviens P4 København kan fra 6.00 morgen nyhedsstrømmen berette om, at den yndet ekspertkilde, Sundhedsøkonom og professor, Kjeld Møller Pedersen, er ude at sige; 'det er historisk få som er indlagt og derfor lukker sygehuse med Coronaafsnit', mens på R4DIO, sidder Søren Espersen, næstformand for Dansk Folkeparti, med landets laveste vælgertilslutning og revser, Statens Serum Instituts faglige direktør Kåre Mølbak, for at ødelægge Danmark... Verdensalt kan blot sige; 🤨HVAD SAGDE JEG!... Antagelsen går i al almindelighed ud på, at der også eksisterer et medicinalindustrielt kompleks, bestående af ledende industrifolk, læger, forskere og regeringsembedsmænd, der alle har kommercielle interesser i den herskende lægemiddeltænkning, Dansk og udenlandsk biotek- og medicinalindustrien, magthavere som Bill Gates samt The Rockefeller Institute of Government, der skal fremskaffe en Global Vaccine, der med ID-Nano-DNA ændrende implantater og kunstig intelligens, kan 'forme' dig efter behov. Gøre dig lidt mere syg, så man kan fastholde dig i sundhedsvæsenet eller gøre dig til en perfekt 'lydig borger'. Jeg vil nægte, ikke selvom de gav mig 1 million dollars at blive testet i disse 'telte', som jeg tror tager ens DNA via spytprøver og andre profileringsmetoder som sælges til medicinal- og biotekvirksomheder og GenomeDenmark m.fl. Samme kommer til at ske mht covid-19 tests og i lufthavnen... 🙋SPØRGSMÅLET er om du tror på, det ENORME spirituelle paradigmeskifte som er på vej til os alle, eller basere din viden på frygt og angst, for fremtidens opbremsning, afmatning eller recession, ikke set siden 1929?... Snakker ikke om, at du skal gå på jagt efter den 'hellig gral', spørge Ronald Hubbard fra graven om han vil åbne den tyverisikre kuffert med Scientologys hemmeligheder, gå på TNT tantraskole legeplads for sexahængige og slå dit EGO ihjel eller blive døbt i Jehova Gud's navn, men at du måske, indser, du er blevet NARRET, berøvet din RET og FORRÅDT... |

https://www.bt.dk/samfund/op-mod-20000-om-dagen-skal-testes-i-hvide-telte

https://ni.dk/ni-news/id/50fb0edf-c556-4a3b-b4fe-c5bfa7e8e170/St%C3%B8ttepartier-vil-have-vaccineproduktion-i-Danmark


https://www.dr.dk/nyheder/viden/kroppen/hvem-kommer-foerst-med-corona-vaccinen-her-er-12-forsoeg-laegemiddelstyrelsenhttps://medwatch.dk/Medicinal___Biotek/article12087630.ece
https://medwatch.dk/samfund/article12087514.ece

19.56

Holder øje med 12 vaccineforsøg

Der bliver rundt omkring i verden arbejdet på højtryk for at udvikle en vaccine mod covid-19, og derfor har Lægemiddelstyrelsen nedsat en arbejdsgruppe, der skal holde øje med al den forskning, der foretages.

Mandag har styrelsen så offentliggjort en liste med 12 forskningsprojekter, som de overvåger og håber på kan udvikle en vaccine. Du finder listen lige her.

*******************


I dag, Kl. 05:42

WHO leder stadig efter kilden til coronavirus


Verdenssundhedsorganisationen WHO siger tirsdag, at det endnu ikke er muligt at redegøre for den præcise kilde til coronavirus.

Der er for nuværende ingen konklusion, siger Takeshi Kasai, direktør for den vestlige stillehavsregion i WHO i en online pressebriefing, ifølge Reuters. Dog tyder de foreløbige beviser på, at virussen stammer fra et dyr.

Samtidig opfordrer WHO direktøren til, at individer, den private sektor og regeringer tilpasser sig, så verden effektivt kan forberede sig på en anden bølge af coronavirus.

USA's præsident Trump oplyste i sidste uge, at hans regering forsøger at opklare, hvorvidt coronavirus stammer fra et laboratorium i Wuhan. Han har tidligere truet med at trække USA's støtte til WHO.

No comments:

Post a Comment