Apr 18, 2020

🤑 ~ Corona udløser vild opfordring til regeringen ~ | Blogger: [👉Dansk Folkeparti vil have regeringen til at gå 20 procent ned i løn👈] ... Det vil vores elskede Landsmoder Mette-mus eller Skygge-Statsminister, Martin Rossen, aldrig gå med til. Mette F. har jo lige fået lønforhøjelse... Derimod er danskerne blev flået i Deres pensioner, som idag er mindre værd, højere rente hos NB og Rothschild Wall Street Banker, gør det sværere at låne til hus og sælge... Noget som jeg sad inde med af en fintfølende fornemmelse nævnt på bloggen for 5 uger tilbage, er at Staten og Lønmodtagernes Dyrtidsfond og de indefrosne danskeres 100 milliarder kroners feriepenge, tyvstjæles til hjælpepakkerne og virksomhederne... Hvorfor er det lige, at 1 million hjemsendte offentligt ansatte, skal bruge deres fridage op, så alle er klar til at få samfundet i gang igen efter coronakrisen?... Hvorfor er SSI, SST, Big Tech og alle Teleudbydere gået sammen med Staten for at bekæmpe Covid-19 - og spionere på os og tjekke danskernes bevægelser med mobildata?... Dem, som taber på Covid-19 er boligejere, små virksomheder og hele service, hotel og restaurationsbranchen. Lad de store mega virksomheder, overleve og ekspandere må regeringsmottoet vel være?... Der er så mange ting jeg ikke forstår, men én ting er sikkert og vist - alle som er beskyttet at staten, mister ikke nogetsomhelst under CV-krisen... |

https://www.folkets.dk/node/4077
https://www.bt.dk/politik/statsminister-mette-frederiksen-faar-loenforhoejelse

Forslaget fra DF kan virkelig mærkes på pengepungen


Flere medier har de seneste dage skrevet om regeringen i New Zealand som angiveligt går 20 procent ned i løn i sympati med befolkningen som er ramt hårdt på pengepungen af coronavirus.

Nu fortæller Radio4 at Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti vil have regeringen herhjemme i Danmark til at følge det New Zealandske eksempel.



Peter Skaarup opfordrer således Mette Frederiksen og resten af ministrene i den danske regering til at gå 20 procent ned i løn.

DF går dog til deres fortjeneste videre med forslaget så det også kommer til at ramme partiets egne medlemmer – i hvert fald dem som sidder i folketinget.

Ud over folketingsmedlemmer skal også en række chefer ned i løn:

”Det er offentlige chefer, kontorchefer – eventuelt efter en model, som man har gjort i New Zealand”.

Siger Peter Skaarup til Radio4.

No comments:

Post a Comment