Mar 25, 2020

🏴‍☠️ ~ Midt i corona-pandemi stuver Forsvaret 130 mand sammen på fregat i tre uger ~ | Blogger: [🙄Det er heeelt sort, eftersom regeringen har igen (igen) iværksat nødlovgivning og denne gang, straffer de svindlere som misbruger hjælpepakker, os andre med overvågning og det selvom, grundloven bliver overtrådt hver dag i dansk forvaltning og centraladministration🤦] ... At hæve strafferammen til 20 års fængsel er måske liiidt i overkanten, men i andre lande får man op til 10 års fængsel, lige nu... Alt imens al dette sker, tager sørøverskibet, “Niels Juel” på tre ugers betalt ferie til udlands på øvelse, mens de drikker de efterladte Coronaøl som ingen vil ha' og ser på nøgne pir'. Når, vi andre skal blive hjemme hen over sommeren?, mens fregatten med fuld besætning over 10 mand høj, IKKE er testet for coronavirus, IKKE skal i karantæne og IKKE, har ilt ombord... Noget, som de selv kalder for en “farlig beslutning”, og som en besætningsmedlem kalder for “ligegyldig”. Samtidig med, at et facebookopslag stemmer til revolution med orderne: ”Blæs på de magthavere, der blæser på dig!” og politiet følger på nært hold, og hvis det bliver til noget, vil Justitsminister Nick Hækkerup smide ALLE i et facebookfængsel, uddele bøder og det, der er værre... Meeeen, bare rolig, fordi, de frygtsomme og ængstelige fynboer har nu tyet til både taster og telefoner for at dele opslaget med både TV 2/Fyn og Fyns Politi. SÅDAN -STIKKERLINJEN er aktivt... Jeg vil ikke sige at folk er snotdumme, men når vi får SANDHEDEN at vide en dag og folk vågner op til dåd, får de et KÆÆÆÆMPE chok... Er du sindsygt vi skal alle være solidariske og passe på hinanden, især arbejderbierne, skal passe på Mette-Margrethe Bidronninger af Dannevang, er du vimmer manner 😜... (vi er sgu nødt til at komme lidt ned på jorden og grounde)... |


Kilde (olfi.dk)

Onsdag afgik fregatten “Niels Juel” fra Korsør på tre ugers sejlads med en fuld besætning, som ikke er testet for coronavirus. Besætningsmedlem kalder det en “farlig beslutning”, for skibet har ikke meget ilt om bord. Fregatten skal deltage i en øvelse, som besætningsmedlem pga. corona-pandemi kalder “ligegyldig”.


Fregatten ”Niels Juel” skal fra udgangen af denne måned være en del af hangarskibsgruppen omkring det franske hangarskib ”Charles de Gaulle”, og sammen med de øvrige flådeenheder i gruppen skal den danske fregat desuden deltage i øvelsen Joint Warrior i Skotland.

Onsdag middag afgik skibet fra Korsør, og det skal indledningsvis sejle i danske farvande, før turen går videre til farvandet mellem det skotske fastland og Hebriderne, hvor Joint Warrior finder sted. Det hele foregår med en fuld besætning på ca. 130 mand, som siden mandag har været i isolation på skibet, men som ikke ... (LÆS VIDERE)

**********************************

REGLERNE FOR FORSAMLINGSFORBUDDET
Forbud mod arrangementer, begivenheder m.v. med flere end ti personer
Der indføres – med virkning fra den 18. marts 2020 kl. 10.00 – et midlertidigt forbud mod at afholde eller deltage i arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende, hvor flere end 10 personer er samlet. Forbuddet gælder både indendørs og udendørs og omfatter både offentlige og private arrangementer, begivenheder mv. Forbuddet gælder foreløbigt frem til den 30. marts 2020.
Forbuddet hindrer ikke, at flere end 10 personer på sædvanlig vis er til stede og bevæger sig rundt fx i en butik, et supermarked, en lufthavn eller på en togstation. Tilsvarende gælder, at almindelig brug af kollektive transportmidler (tog, busser, fly, færger m.v.) og almindelig tilstedeværelse på en arbejdsplads ikke er omfattet. Forbuddet finder heller ikke anvendelse, hvis der er tale om en forsamling med et politisk eller andet meningsbefordrende øjemed, herunder demonstrationer eller politiske møder.
Politiet får herudover – med virkning fra den 18. marts 2020 kl. 10.00 – mulighed for på offentligt tilgængelige steder at gribe ind, hvis flere end 10 personer befinder sig på samme sted på en måde, der udgør en særlig fare for smitte med coronavirus/covid-19. Politiets skønsudøvelse vil ske under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger om at nedbringe antallet af sociale kontakter og holde behørig afstand.
Kilde: coronasmitte.dk

No comments:

Post a Comment