Mar 5, 2020

💚 ~ (Dan Jørgensen COP25) fede tur til Spanien : Brugte 200.000 kroner på luksushotel ~ | Blogger: [💌Nu hvor vi taler Katherine Diez's brændende ønske at få en mand, med en ph.d. (som bare var falsk), Narcissistiske træk, Behaviorisme og Adfærdspsykologi!🤪] ... Stoler ikke på nogle politikere, slet ikke mænd, som lyver om alt! Du skal ikke bilde mig ind, at den tidligere stripper, Dan Jørgensen, der har været så presset, at han har parket stop for oliejagt til hjørne, er bedre end andre... Han har i den korte ministerperiode, bedraget os alle med falske klimamål på 70 procent uden pricetag, blåstempling af 5G-netværket og godkendelse af Energistyrelsens projekter på Barmarksværkerne, der har efterladt flere tusinde familier på fallittens rand med usælgelige huse og skyhøje varmeregninger... Bare for, at tage nogle enkelte eksempler... Og nu også fråser med skatteborgernes penge, som alle andre i Folketinget... |


Kilde (journalista.dk)
https://www.berlingske.dk/virksomheder/presset-dan-joergensen-sparker-stop-for-oliejagt-til-hjoerne
https://www.ft.dk/samling/20191/almdel/KEF/bilag/124/2120912.pdf
https://www.folkets.dk/node/3818
https://itwatch.dk/ITNyt/Politik/article11806670.ece
https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/nyt-chok-hvert-aar-den-21-december-er-en-vanvittig-dag/6461398
https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11971414/klimaminister-vi-ved-ikke-hvad-klimamaal-vil-koste/

Der blev ikke sparet på noget, da den socialdemokratiske minister lagde vejen forbi Madrid i december. Det for at stå i spidsen for en stor dansk delegation til det fiaskoramte COP25-møde i den spanske hovedstad.

Dan Jørgensen COP25

En gang om året mødes verdens lande til miljøtopmøder, som går under navnet COP. I december løb den 25. udgave af møderne af stablen, hvilket skete i spanske Madrid. En destination der dog først blev valgt i noget nær sidste øjeblik, da de oprindelige arrangører fra Santiago måtte melde forfald, efter at den chilenske hovedstad blev ramt af omfattende uroligheder.



COP-møderne har de seneste år været ramt af en række fiaskoer, hvilket også må anses for at være tilfældet ved 2019-udgaven af det FN-arrangerede møde. Således nåede de deltagende lande ikke frem til en aftale, uanset at antallet af mødedage blev udvidet.

Læs også : Socialdemokrat drog til Seoul og Senegal – for at studere gadebelysning

På trods af de manglende resultater, blev Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets deltagelse ved COP25 i Madrid alligevel en bekostelig affærer for skatteyderne.

Ifølge opnåede aktindsigter af Journalista.dk hos ministeriet, var en væsentlig årsag til de iøjnefaldende udgifter, at den meget store delegation ledet af den socialdemokratiske minister Dan Jørgensen, boede på et dyrt hotel i udkanten af Madrid.

No comments:

Post a Comment